• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
girgir aslinda sadece goygoyhanede yapiliyordu ve hizina yetismek mumkun degildi. pandemi ile birlikte herkesin huzuru kacinca insanlar icine kapandi. aktif kisi sayisinin dusmesi ile oradaki ortam da kisitli kisiyle genele yansidi. full goygoy degilde konulu/bilgili girgir gibi oldu. tamam bazen fazla kaciyor ama insanlar okurken hem az da olsa gulumsuyor, hem de guncel kullanici bilgilerini aliyorlar. bu benim dusuncem tabi

Daha once bir konu altinda yine yazmistim. Bu forumun yan taraftan en buyuk farki, tecrubeli kisi sayisi fazla, yeni baslayanlar genelde diger tarafa gidiyor, buda buradaki kisilerin, bilgi paylasiminin yanina biraz, tamam birazdan biraz fazla, goy goy eklemesi oluyor. Cunku buradakilerin cogunun damak tadi, icim sekli oturmus insanlar oluyor ve standartlarin disina cok cikmiyor. Ayni seylerde donunce, yenilerede pek bakmayinca, e muhabbette donuyor, daliyor muhabbete.

Misal ben sunu soyleyim, Svoemesto imkan oldukca her yeni cikardigini alir ve baskada sasmam ama Yerlilerimizede sans veririm elimdede bulunsun derim. Minor konusuna girisim ise tamamen muhabet icin aliyorum, cunku biliyorum elimdekilerden cok ustun olmayacak. Suradaki muhabbete 400 TL feda edilir mi ? Bana gore evet kesin. Simdi alacam onu saracam , TC girecem, daha sonra @GaziHazar a ???? yapacam, @comandante ye az satasacam. Valla benim icin pahabicilemez, su ortamda ilac gibi geliyor.

Eger, aranizda eski ama muhabbetinizde yeni olarak, muhabbet arasinda herhangi birinizin kalbini kirdiysam kusurumada bakilmasin :)

muhabbet arasinda herhangi birinizin kalbini kirdiysam kusurumada bakilmasin :)

ne demek ustat, her kelimenin ozenle secip yazildigin belli zaten. dost meclisinde sakalasiyoruz neticede ????

bu arada, evet buradaki etkin populasyonun geneli cok tecrubeli. eski heves ve heyecani torpulenmis edinecegi bilgiyi edinmis ve kriterleri oturmus insanlar. geriye dedigin gibi hos sohbet ve sakalasmalar kaliyor.

tabi ki yeni/tecrubesiz arkadaslar geldikce de en etkin bicimde yardim ve yonlendirme aliyorlar.
tabi "en iyi ato hangisi" gibi kolayci sorulardan yilmis bir topluluk olarak, daha cok okumus/arastirmis ve nitelikli sorular soran saygili ve kibar yeni kullanicilar bu cevaplari ve yardimlari ediniyor. Renk de katiyorlar, bizlere de keyifli sohbet kapisi aciyorlar.
bunu da dip not olarak demis olayim ????

ne demek ustat, her kelimenin ozenle secip yazildigin belli zaten. dost meclisinde sakalasiyoruz neticede ????

bu arada, evet buradaki etkin populasyonun geneli cok tecrubeli. eski heves ve heyecani torpulenmis edinecegi bilgiyi edinmis ve kriterleri oturmus insanlar. geriye dedigin gibi hos sohbet ve sakalasmalar kaliyor.

tabi ki yeni/tecrubesiz arkadaslar geldikce de en etkin bicimde yardim ve yonlendirme aliyorlar.
tabi "en iyi ato hangisi" gibi kolayci sorulardan yilmis bir topluluk olarak, daha cok okumus/arastirmis ve nitelikli sorular soran saygili ve kibar yeni kullanicilar bu cevaplari ve yardimlari ediniyor. Renk de katiyorlar, bizlere de keyifli sohbet kapisi aciyorlar.
bunu da dip not olarak demis olayim ????

Eyvallah baş tacısınız :)

Bide şu var, forumda bide sihirli sokak var :) oraya inmeye biraz üşeniyor insan, ne vardı oda ilk sayfada her yazdığımızın çıktığı yerde olsaydı :) o zaman burada @comandante nin coşkun etiketlerine maruz kalmazdık :D

Denemeden yapiya bakarak, sicak buhar ve aromasi bol bir yapiya benziyor ama vurum noktasi nasil olur bilmem. Sankim az pastane tatlarina yakin bir aroya benziyor. Ama yakisikliymis :)
Tahmin ettim üstad. Ederi konusunda soru işareti vardı kafamda onu da @murcix yanıtlamış oldu.
Asıl ilgimi çeken bellcapler olmuştu açıkçası atoyu alsak bellcap bulma belası çıkacak bir de başımıza :)

1642768079233.png

28 ga teli 6 tur atıp iç çapına da 2.5 tan 3 versem sınıfı geçer mi hocam ????????????

Edit: Nitelik bizim işimiz ????

afffeeriiinnn sana. sen zaten zeki birine benziyon, sapkandan belli :ROFLMAO:

sen simdi disarida bekle hele, zil calinca biz cikarken seni de iceri alirim [emoji38]

d90d273cf16ae5638ef36ed57f4a8269.jpg

Geri