Aklımdan geçmişti bu. ????no coffee
HYPrimE ????????????kim hype dicek ki burada
Hype kabulüm benim, hatta her şey kabulüm. Muhakeme meselesi trajik.bu hype suclamasini yapanlar vape gurmesi mi? Vedat Vapor mu bunlar? nederen geliyor bu hadsizlik? anlasilir gibi degil gercekten.
bir de bunlarin cogu ozel mesaj ile oluyor. rica ederim boyle mesajlar aldiginizda ifsa edin.
HYPrimE ????????????
yalniz yine aklima geldi yazmadan duramam ????
bu konuda (en azindan benim bildigim) en cok ceken sevgili kardesim @Nacruno dur.
adamin dvarw askini bilmeyen yoktur. coklu tank dvarw icin bile adama HYPE yapiyorsun diyen duyduk be. ziktiri zoktan isimsiz klon dvarw icin ya. en son da @otgunz in serzenisini duyunca PES dedim artik.
rahat birakin insanlari ya. alt tarafi bir urun. seven olacak, nefret eden olacak. bu hype suclamasini yapanlar vape gurmesi mi? Vedat Vapor mu bunlar? nederen geliyor bu hadsizlik? anlasilir gibi degil gercekten.
bir de bunlarin cogu ozel mesaj ile oluyor. rica ederim boyle mesajlar aldiginizda ifsa edin.
umarim bir daha boyle keyifsiz seyler duymayiz.
isim veriyom üstat @GaziHazar
herşey onun başının altından çıkıyo ???? konuları mundar eden o. ????
ben ak kaşık gibiyim ????
ortmenim, ihtiyar arkadasimiz Hazar'n gozune kalem soktu. o yuzden GaziHazar oldu ortmenim ????
valla ben çok denedim çok sabırlı kendisi banlamıyor ????
yok ya forum ortaminda, herkesin (mecazen) yuz yuze baktigi bir yerde ne hype i? insan sevince over, sevmezse dover. bana gore ticari kaygilar yokken bundan bahsedemeyiz.Hype kabulüm benim, hatta her şey kabulüm. Muhakeme meselesi trajik.