• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kim hype dicek ki burada
HYPrimE ????????????

yalniz yine aklima geldi yazmadan duramam ????

bu konuda (en azindan benim bildigim) en cok ceken sevgili kardesim @Nacruno dur.
adamin dvarw askini bilmeyen yoktur. coklu tank dvarw icin bile adama HYPE yapiyorsun diyen duyduk be. ziktiri zoktan isimsiz klon dvarw icin ya. en son da @otgunz in serzenisini duyunca PES dedim artik.
rahat birakin insanlari ya. alt tarafi bir urun. seven olacak, nefret eden olacak. bu hype suclamasini yapanlar vape gurmesi mi? Vedat Vapor mu bunlar? nederen geliyor bu hadsizlik? anlasilir gibi degil gercekten.

bir de bunlarin cogu ozel mesaj ile oluyor. rica ederim boyle mesajlar aldiginizda ifsa edin.

umarim bir daha boyle keyifsiz seyler duymayiz.

HYPrimE ????????????

yalniz yine aklima geldi yazmadan duramam ????

bu konuda (en azindan benim bildigim) en cok ceken sevgili kardesim @Nacruno dur.
adamin dvarw askini bilmeyen yoktur. coklu tank dvarw icin bile adama HYPE yapiyorsun diyen duyduk be. ziktiri zoktan isimsiz klon dvarw icin ya. en son da @otgunz in serzenisini duyunca PES dedim artik.
rahat birakin insanlari ya. alt tarafi bir urun. seven olacak, nefret eden olacak. bu hype suclamasini yapanlar vape gurmesi mi? Vedat Vapor mu bunlar? nederen geliyor bu hadsizlik? anlasilir gibi degil gercekten.

bir de bunlarin cogu ozel mesaj ile oluyor. rica ederim boyle mesajlar aldiginizda ifsa edin.

umarim bir daha boyle keyifsiz seyler duymayiz.

Dvarw a fisildayan adam @Nacruno kardesimize selam olsun. Onada v3 mini ???? attim, halen etkisinde, bulsa alacak ha bide v5 se :D o haypciysa ben hiper haypciyim :P

Biz isin genel girgirindayiz. Suradaki guzel muhabbe dahil olmaya calisiyoruz, kafa dagitiyoruz , guluyoruz ne guzel :) bana biri gelse Prime alim mi diye sorsa, once klon bul al derim, cunku herkes sevemiyor ;)

Cunku neden, ne demis Çarşı ;

Sevemez kimse seni, benim sevdiğim kadar.
Beşiktaş ( Prime ) sen olmasan, yaşamak neye yarar.
Her an seni düşünür, her an seni yaşarım.
Seni sevmekten değil, kaybetmekten korkarımmmm :D

Hype kabulüm benim, hatta her şey kabulüm. Muhakeme meselesi trajik.
yok ya forum ortaminda, herkesin (mecazen) yuz yuze baktigi bir yerde ne hype i? insan sevince over, sevmezse dover. bana gore ticari kaygilar yokken bundan bahsedemeyiz.

lakin bir noktada haklisin.
bazen oooo soyle fena, boyle harika diyip daha haftasi dolmadan satip, sonra da gercek fikirlerini paylasanlari da goruyoruz ???? kisisel haypci ????

Geri