Dwarkelf
Community
Hocam merhaba ali den mi geldi? Yoksa ft den alışveriş yapmayı beceremeyen tek ben mi kaldım ?

Hocam merhaba ali den mi geldi? Yoksa ft den alışveriş yapmayı beceremeyen tek ben mi kaldım ?
Ustad fev için yeni deck çıktı era gibi, imkan varsa edinebilirsiniz@comandante abim sayesinde era pro aldım. daha ilk haftam ama gayet memnum. ılık-soğuk arası bir buhar alıyorum. aromadan feragat etmeme gerek yok clapton tel kullanıyorum. 0,80-0,85 ohm arası.
fev sarımıyla anlaşamamış bir buhardaşınız olarak daha kolay kullanımlı olduğu söyleyebilirim. gerçi benim ki ulton klonuydu ama orjinaline o parayı vermeyi henüz düşünmüyorum. biraz daha kafayı kırmam lazım![]()
Arkadaşla görüştüm. Expronun kendi sitesinde 50 euro( farklı sitelerde 35-50 dolar arası değişen fiyatlar da var)Yanında bir de kizoku techmod eklettim 90 euro civarı. Burada ki expro fiyatına hemen hemen anca ulaşıyorExV1.4’ü o fiyatlara satan arkadaşlar okuyorlar mı burayı merak ediyorum.
Ustad fev için yeni deck çıktı era gibi, imkan varsa edinebilirsiniz
Çok yüksek Türkiye’deki fiyat, maalesef.Arkadaşla görüştüm. Expronun kendi sitesinde 50 euro( farklı sitelerde 35-50 dolar arası değişen fiyatlar da var)Yanında bir de kizoku techmod eklettim 90 euro civarı. Burada ki expro fiyatına hemen hemen anca ulaşıyor![]()
Deck usti likit kontrollu baca + bellcap mi var era da?????????????Deck üstüne likit kontrolullu baca+bellcap ✌???? bir era , bir fev ver allahim ver ????????????
Kizoku sipariş verecekseniz beyaz alın şiddetle tavsiye ederimm. Ben ulaşamadım bari siz ulaşın bende renk yılanlayayımmmArkadaşla görüştüm. Expronun kendi sitesinde 50 euro( farklı sitelerde 35-50 dolar arası değişen fiyatlar da var)Yanında bir de kizoku techmod eklettim 90 euro civarı. Burada ki expro fiyatına hemen hemen anca ulaşıyor![]()
Henüz kesinleşmedi ama öyle yapayım. Ben beyazı hiç değerlendirmemiştim bile. Beğenmezsem gun ya da siyah varsa sizde takaslarızKizoku sipariş verecekseniz beyaz alın şiddetle tavsiye ederimm. Ben ulaşamadım bari siz ulaşın bende renk yılanlayayımmm
Hemen gelmeyeceklerse beklemenizi öneririm. 14 şubat da güzel indirim yaparlar. Şu anda çin tatili var, zaten alsanız bile büyük ihtimal bir hafta kargolanmaz.Arkadaşla görüştüm. Expronun kendi sitesinde 50 euro( farklı sitelerde 35-50 dolar arası değişen fiyatlar da var)Yanında bir de kizoku techmod eklettim 90 euro civarı. Burada ki expro fiyatına hemen hemen anca ulaşıyor![]()
Arkadaş gelirken kendi getirecek hocam. Yakın tarihte gelecek mi o belli değil. Kendi oradan kargolasa nasıl olur acaba o konuyu hiç bilmiyorum. Kargo yapsa yine gümrükte sıkıntı çıkar mı?Hemen gelmeyeceklerse beklemenizi öneririm. 14 şubat da güzel indirim yaparlar. Şu anda çin tatili var, zaten alsanız bile büyük ihtimal bir hafta kargolanmaz.
çıkar. hiç denemeyin. iade de etmiyorlar artık. imha ediyorlar.Arkadaş gelirken kendi getirecek hocam. Yakın tarihte gelecek mi o belli değil. Kendi oradan kargolasa nasıl olur acaba o konuyu hiç bilmiyorum. Kargo yapsa yine gümrükte sıkıntı çıkar mı?
Zaten internette yazanlara göre 40 eurodan başlıyor kargo ücretleri. Hemen kapadım sekmeyi ????çıkar. hiç denemeyin. iadede etmiyorlar artık. imha ediyorlar.
İmha edilme kısmını bilmiyordum. ????????çıkar. hiç denemeyin. iade de etmiyorlar artık. imha ediyorlar.
çıkar. hiç denemeyin. iade de etmiyorlar artık. imha ediyorlar.
yasaklı ürün kapsamında imha işlemi yapıyorlar. bir çok kişiden duydum.İmha edilme kısmını bilmiyordum. ????????