• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@comandante abim sayesinde era pro aldım. daha ilk haftam ama gayet memnum. ılık-soğuk arası bir buhar alıyorum. aromadan feragat etmeme gerek yok clapton tel kullanıyorum. 0,80-0,85 ohm arası.

fev sarımıyla anlaşamamış bir buhardaşınız olarak daha kolay kullanımlı olduğu söyleyebilirim. gerçi benim ki ulton klonuydu ama orjinaline o parayı vermeyi henüz düşünmüyorum. biraz daha kafayı kırmam lazım :D
Ustad fev için yeni deck çıktı era gibi, imkan varsa edinebilirsiniz

Arkadaşla görüştüm. Expronun kendi sitesinde 50 euro( farklı sitelerde 35-50 dolar arası değişen fiyatlar da var)Yanında bir de kizoku techmod eklettim 90 euro civarı. Burada ki expro fiyatına hemen hemen anca ulaşıyor :(
Kizoku sipariş verecekseniz beyaz alın şiddetle tavsiye ederimm. Ben ulaşamadım bari siz ulaşın bende renk yılanlayayımmm

Son düzenleme:
Arkadaşla görüştüm. Expronun kendi sitesinde 50 euro( farklı sitelerde 35-50 dolar arası değişen fiyatlar da var)Yanında bir de kizoku techmod eklettim 90 euro civarı. Burada ki expro fiyatına hemen hemen anca ulaşıyor :(
Hemen gelmeyeceklerse beklemenizi öneririm. 14 şubat da güzel indirim yaparlar. Şu anda çin tatili var, zaten alsanız bile büyük ihtimal bir hafta kargolanmaz.

Hemen gelmeyeceklerse beklemenizi öneririm. 14 şubat da güzel indirim yaparlar. Şu anda çin tatili var, zaten alsanız bile büyük ihtimal bir hafta kargolanmaz.
Arkadaş gelirken kendi getirecek hocam. Yakın tarihte gelecek mi o belli değil. Kendi oradan kargolasa nasıl olur acaba o konuyu hiç bilmiyorum. Kargo yapsa yine gümrükte sıkıntı çıkar mı?

çıkar. hiç denemeyin. iade de etmiyorlar artık. imha ediyorlar.

Sen getirip milletin gözüne sok, sonra gümrükte malları cukkala tabiii tabiii.. ????????

Dip not
Umut fakirin ekmeği napsınlar. yftk flash telegram da 7yüz 800lira oldu pehh pehh ikinci eline 500 çekiyor minionlar..
Ben bi ato değiştireyim dedim tile ile gus takasına gelen yok. Tileyi gusla denk fiyata koydum bakan yok.. Tileyi aldığımda gus tan pahalıya geliyordu.. Ne acayip iş anlamadım..

Geri