• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mevcutlar
Majör V1.0, Majör V1.1, Majör V2, Drop Kit, Minör, Dvarw 16, FeV 17, Era, Siren 3, By-Ka 8, True,

Satın alıp, deneyip, sattıklarım
Ion V2, Spica Pro, Helix Kit, Penodat V1, Penodat V2,
Tilemahos Armed, Tilemahos Eagle, Dwarv22,
Pico, FeV 4.5, FeV 4.5s,
Expromizer 2.1, Vertex,

Yakın zamanda elime ulaşacaklar
Millenium, Era Pro, Perseus,
(denedim yeniden temine girdi)

Yakın çevremden deneyip satın almadıklarım.
Troya Lv2, Troya Mv2, Kayfun V4, Kayfun Prime, Kayfun Lite 2019,
Taifun GTR, Dome III, Dome IV, Integra, Expromizer 3, Expromizer 4, By-Ka 6,
Gus Phenomenon, Gus Zest, Gus Menelaus

şimdilik aklıma gelenler bu kadar :D

Merhaba arkadaşlar ben e-sigaraya yeni başladım ve bir podmod aldım cihaz : vaporesso zero2. Ciha mtl tarziymiş. Yalnız likitim yok bazıları salt likit icmemi söylüyor bazıları salt likit zararlı diyor . Ne yapacağım aklım karıştı

Forumda likitle ilgili olsun, podla ilgili olsun, likit tedarikçileriyle ilgili olsun bir sürü konu var
Okuyarak kendi yolunuzu bulabilirsiniz. Güzel içeriklerdir. Şunu alın kullanın demek çok yanıltır sizi ????

Merhaba arkadaşlar ben e-sigaraya yeni başladım ve bir podmod aldım cihaz : vaporesso zero2. Ciha mtl tarziymiş. Yalnız likitim yok bazıları salt likit icmemi söylüyor bazıları salt likit zararlı diyor . Ne yapacağım aklım karıştı

Şahsi fikrim vg/pg 50/50 ve 12mg isinizi görür diye düşünüyorum. Ama yine de araştırmakta fayda var, forumumuzda yeterince bilgi var ????

Geri