CmZ
Community
Zehir vereceksen böyle zehir ver komutanım [emoji216] [emoji3517]
Evde telefondan izledim altyazıda yabancı alınır dedimi iyi dedimi gören duyan okuyan bana bir el atsın [emoji1787]
Son düzenleme:
Bende mi bir sorun var anlamıyorum ion V2 4ml i aldigim günden beri başka hiçbir tank haz vermedi ki üzerinden çok fazla tank geldi geçti nedendir acaba ????
Zehir vereceksen böyle zehir ver komutanım [emoji216] [emoji3517]
Evde telefondan izledim altyazıda yabancı alınır dedimi iyi dedimi gören duyan okuyan bana bir el atsın [emoji1787]
sen olmuşsun, hadi kaybol piyasadan![]()
Merhaba arkadaşlar ben e-sigaraya yeni başladım ve bir podmod aldım cihaz : vaporesso zero2. Ciha mtl tarziymiş. Yalnız likitim yok bazıları salt likit icmemi söylüyor bazıları salt likit zararlı diyor . Ne yapacağım aklım karıştı
Merhaba arkadaşlar ben e-sigaraya yeni başladım ve bir podmod aldım cihaz : vaporesso zero2. Ciha mtl tarziymiş. Yalnız likitim yok bazıları salt likit icmemi söylüyor bazıları salt likit zararlı diyor . Ne yapacağım aklım karıştı
elite thunderhead creation mi? onu ben de merak ediyordum... @murcix zehir veriyor da ordan buraya kargo göndermiyor ????????????Ekleme yapayım.
Merak ettiğim yok ama @murcix tarafından Elite, Scale, By-Ka SE ve Kuma zehir bombardımanına tutuluyorum.
Savunma duvarım yıkılabilir her an ???? Ben suçsuzum hakim bey ????
Hocam çok teşekkürler cevabınız için , ama 12 mg nikotin fazla bana 3 e veya 5 e çeksem problem olurmuŞahsi fikrim vg/pg 50/50 ve 12mg isinizi görür diye düşünüyorum. Ama yine de araştırmakta fayda var, forumumuzda yeterince bilgi var ????
salt likit ile normal likit nik oranları birbirinden çok farklıdır. iyi araştırın.Hocam çok teşekkürler cevabınız için , ama 12 mg Nik* fazla bana 3 e veya 5 e çeksem problem olurmu
düzeldi şimdi üstat. korktum bi an ????Üstad rutin bakım, sıkıntı kalmamış olması lazım.
Hocam onu biliyorum , peki salt likitin düşük nikotinli versiyonu yokmu? Pod mod cihazım için illa saltmu kullanmam lazım , 50pg/50vg. 3mg nikotinli.likit var sitede onu kullansam sıkıntı olurmu acabasalt likit ile normal likit nik oranları birbirinden çok farklıdır. iyi araştırın.