• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam en kısa zamanda driptip’i değiştireceğim. Peki sarım tavsiyeniz var mı? Şu an için 6 tur kanthal aralıksız kullanıyorum. Önerilere açığım.
(Açıkçası Alieno çok hoşuma gitti. Baya ergonomik bir tasarıma sahip. Elde kayboluyor.)
Aralikli sarım muhakkak deneyin üstad, bogaz vurumuna faydasi olacaktır. Pamugu bol kullanin muhakkak bol pamuk sever 1 serisi, sarım olarak benim sevdigim sarım kanthal a1 26 ga - 2.5mm - 6 yada 7 tur aralikli sarım. Deneyin derim.

Benim bu doyumsuzluğum bir türlü bitmeyecek. ???? Bu aralar By Ka serilerine kafayı taktım. V8 ile V9 arasında gidip geliyorum. İki versiyonuda tecrübe etmiş üstadlar, arasındaki farkların neler olduğunu ve hangisinin daha mantıklı olduğunu anlatıp da beni aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum. ????

Benim bu doyumsuzluğum bir türlü bitmeyecek. ???? Bu aralar By Ka serilerine kafayı taktım. V8 ile V9 arasında gidip geliyorum. İki versiyonuda tecrübe etmiş üstadlar, arasındaki farkların neler olduğunu ve hangisinin daha mantıklı olduğunu anlatıp da beni aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum. ????
Eğer ki aradığın daha çok tatlı likitler, pastaneye yakın krema turta gibi şeyler ise V9, tütün grubu ise V8. Bu arada V8 yerine yeni çıkan SE tercih edebilirsin.

Eğer ki aradığın daha çok tatlı likitler, pastaneye yakın krema turta gibi şeyler ise V9, tütün grubu ise V8. Bu arada V8 yerine yeni çıkan SE tercih edebilirsin.
Bilgi için teşekkür ediyorum hocam. Tütün grubu haricinde kullanmıyorum. Açıkçası piyasada SE hiç görmedim. O yüzden V8’i aklıma koydum. O zaman @murcix hocam hazır sizi yakalamışken bir çift sorum daha olacak. ????
-V8’i bir arkadaşımdan almayı planlıyorum. Almayıp SE’ı beklemeyi mi yoksa V8’i bulmuşken kaçırmamayı mı önerirsiniz?
-Tütünde v8’den daha başarılı diyebileceğiniz hangi atomizerleri tavsiye edersiniz? (Erlkönigin ve Flash harici)

Bilgi için teşekkür ediyorum hocam. Tütün grubu haricinde kullanmıyorum. Açıkçası piyasada SE hiç görmedim. O yüzden V8’i aklıma koydum. O zaman @murcix hocam hazır sizi yakalamışken bir çift sorum daha olacak. [emoji3]
-V8’i bir arkadaşımdan almayı planlıyorum. Almayıp SE’ı beklemeyi mi yoksa V8’i bulmuşken kaçırmamayı mı önerirsiniz?
-Tütünde v8’den daha başarılı diyebileceğiniz hangi atomizerleri tavsiye edersiniz? (Erlkönigin ve Flash harici)

Salça olmak içimden geldi v8 artık üretilmiyor. Ve buldu iseniz kaçırmayın derim üstad. Se illaki bulunur önümüzdeki 6 aylık süreçte :)
@murcix hocam kusura bakma

Şunuda eklemek isterim v8 kullanmadım ama 2 kez gümrükte takıldı. Çok kullanmak istedim nasip olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rahat ol @CmZ üstat, ne demek ????

V8 güzel bir ato ve severek kullanıyorum. @CmZ üstadın da dediği gibi madem ilgi var ve fırsat doğdu SE beklemek yerine alıp tecrübe etmek en güzeli. Belki ileride SE de denk gelir ve aynı anda denersin. Seçimini yapar öyle devam edersin @Johann
Bu arada V8 ile SE çok benzer, sadece hava akışı farklı olacak. Kim bilir belki V8 I beğenmez diğer atoyu direkt pas geçersin.

Daha iyi demek yanlış olur ama;
Perseus, majör, Era, tripod ve millennium diğer tütün kullandığım atolar. Hepsinden de memnunum.

Bu arada halen deneyemedim hussar'ı ????????‍♂️????

Buhardaşlar selam, Yeni Expromizer V5 aldım. 1-2 gündür kullanıyorum. Sarımımı aralıklı Kanthal 26Ga tel ile 0.8 ohm da yaptım. 16-20 watta, 6mg nikotinli meyveli likit ile beraber kullanıyorum. Fakat uzun bir süredir RDA kullandığım için daha alışamadım. DL den MTL ye daha rahat geçmek için ne yapmam gerekir ? (Not: atomizere asılıyorum asılıyorum gelmiyor halbuki hava kanallarının hepsi açık :) ve 10 tane pufftan sonra bile sanki hiç buharlamamış gibi oluyorum.
Aklıma ohm u düşürmek ve buharı artırmak geldi. Yanlış hatırlamıyorsam MTL ler 0.6 ohm a kadar müsaade ediyor veya clapton tarzı hazır coil kullanmadığım için vurumu düşük bir performans alıyorum anlayamadım.
Bu konu hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum Buhardaşlar.
26 ga teli bir tur daha az sarın ve 17-18watt civarında kullanmayı deneyin. Mdtl dediğimiz, ara tüketim tarzıdır. Misal, ben bunu daha çok sevdim. Hava kanalını sonuna kadar açın, varsa atomizerlerin en geniş hava pinini takın Dl kadar çok değil buhar ama sıkı diye tabir edilen, sigara gibi bir buhar çekim miktarıda değil. Arada ve benim için kararında oluyor.
Denemenizi tavsiye ederim.

Geri