Öyle! ???? Buharda post-Dvarw (ve -FeV) dönemi var resmen. ???? Penodat V1 klonu da sağlam tuttu diye okuyordum. FT’de stokta, vitrinde veya listede bulamadım.Dvarw'un girmediği hane kalmadı zaten ????
Sxk ve ulton da yayınlar yakında
Eh 2022’ye girmeye az kaldı, fiyatları biraz daha yukarı çekmek için bekliyorlardır ki hafiften sinyal var ortada. ????Sxk ve ulton da yayınlar yakında
Geçen FT için filtre bağlantısını bir cevap içerisinde eklemiştim. Sepet hazırlarken, en popüler listesine bakayım dedim —ve şaşırmadım! ????
İlk üç,
Ekli dosyayı görüntüle 56388
çok güzel değil ama güzel.bu dvarw v2 çok mu güzel? aslında abartı olamayacak bir fiyata satışta var... çoklu tank opsiyonlu hemi de
Ulton full set $39Eh 2022’ye girmeye az kaldı, fiyatları biraz daha yukarı çekmek için bekliyorlardır ki hafiften sinyal var ortada. ????
Bilgim pek yok benim Dvarw hakkında. Kısa süre içerisinde bir iki parçanın yanında deneme fırsatım olmuştu sadece; ve, çok tuttuğu bir gerçek bana göre. ????bu dvarw v2 çok mu güzel? aslında abartı olamayacak bir fiyata satışta var... çoklu tank opsiyonlu hemi de
Aynı fikirdeyim —yani çok pahalı! ????Ulton full set $39
Sxk 3ml yada 5ml 1.2mm çıkartır $29dan satar.
Gibi görünüyor ????
Tutar bence. ????Ulton 2f de arasıra indirime düşüyor. O zaman denk getirilebilir.
Umarım tutulur da farklı tank alternatifleri de üretilir
Muhakkak, fakat yine de bant yukarı yönlü bu şekilde çıkıyor. ????????Bu normal fiyatın indirimliymiş gibi satılma taktiği. ???? Ama asla 49.99 dan satılmıyor. Millennium bence 2ml tutulmadığı ve bir sürü yedek parça kaldığı için stok eritme satışı bu. Kisa sürede $10 daha düşeceğini düşünüyorum.
Orasını komutan kolluyor! ????Yokmu yurt disindan istanbula gelecek olan yanında getirse bir tane bende kendisini havalimanindan
@comandante komutanım gümrük basvurusu sizemi yapılıyorOrasını komutan kolluyor! ????
@Vape Mania hocam 1.3 elime geçti. İçimi gayet güzel, keyifli bir atomizer. En küçük delikte kullanıyorum. Aroma Flash’a göre gayet iyi lakin boğaz vurumunda sanki bi tık düşük gibi geldi. Driptip metal olduğu için haliyle 6-7 çekimden sonra ısınıyor. Genel olarak beğendim. İyi anlaşacağız gibi gözüküyor. ????
Ekli dosyayı görüntüle 56394
Hocam en kısa zamanda driptip’i değiştireceğim. Peki sarım tavsiyeniz var mı? Şu an için 6 tur kanthal aralıksız kullanıyorum. Önerilere açığım.Güle güle kullanin hocam, coilin alt tarafi vidanin üstüne denk gelsin yani coili deckden biraz yukarı alin biraz daha artacaktır boğaz vurumu. Driptibi degistirmenizi öneririm açıkçası, 1 serisinin ( 1.4 hariç) tasarımları çok kötü icime olumsuz etki ediyor. Yanliz setup çok yakışıklı olmuş bunuda belirtmek isterim![]()