• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir daha almam onu biliyorum.
büyük konuşma bence ????
aynı şekilde benimde çok fazla premium likit deneme tatma şansım oldu. tek yüksek meblağ para verip aldığım likit buydu. insanı bir şekilde etkiliyor. aromanın yapılışını bile inceledim sitesinden. 1 yıl meşe fıçıda bekletilip o şekilde satışa çıkarılıyormuş. ve şu ana kadar hiçbir klon aynı tadı yakalayamadı. aynı firmanın diğer ürünleri bir şekilde kopyalandı ama bunu tutturamadı kimse.

büyük konuşma bence ????
aynı şekilde benimde çok fazla premium likit deneme tatma şansım oldu. tek yüksek meblağ para verip aldığım likit buydu. insanı bir şekilde etkiliyor. aromanın yapılışını bile inceledim sitesinden. 1 yıl meşe fıçıda bekletilip o şekilde satışa çıkarılıyormuş. ve şu ana kadar hiçbir klon aynı tadı yakalayamadı. aynı firmanın diğer ürünleri bir şekilde kopyalandı ama bunu tutturamadı kimse.
Şu klon projemi aklıma getirdi bu şimdi, Castle Long. Her şeyi aldım, notlarımı hazırladım, ve başlamadan bitti. ???? Aklıma gelmişken bir tur balığa çıkayım yakında. ????

Bu arada @CnrSngl güzel yazıya dökmüş Risen’ı. “Earthy” diye tabir edilen tat galiba o tuhaflığı yaşatan. ????‍♂️ Mesh kullanımında sivrildiği söyleniyor hatta bu Earthy tadın —yanlış hatırlamıyorsam.

Yok hocam, 3m ile demlenen ne premium diy kitler attım bir bilsen ????
Bu likit sevmek ile sevmemek arasındaki çizgide gidip geliyor benim için, bir içiyorum off iyi geldi diyorum, bir daha içiyorum bu nasıl tat böyle ya iyğ diyorum, @Kanthal hocamın dediği gibi tuhaf likit, komplike bir tat. Sanırım doyuruculuğunu sevdim ama tadı sevemedim demeyeyim ama değişik geldi. Aslında bu tarz tatları çok severim, ama sanırım ya içerisindeki trüf tadı biraz iğreti yaptı yada bu ara dilde tat alma duyum biraz garip olduğundan dolayıdır, bilemiyorum.
60ml şişeye 40ml nbase ekledim ama aromaları tavsiye edilen oranlarda demleyen bana bile ağır geldi. 20ml daha nbase ekledim toplamda 80ml likit oldu, yine de yaptığım bir çok likitten yoğun ve ağır. Net likitler kadar olmasa da yine de coil killer kategorisinde bir likit.
Her ne kadar bittiğinde tekrar almak için sürekli aklıma girecek olsa da bir daha almam onu biliyorum.
Nbase araya gitmesin hocam aman. Lanet gelsin de at gitsin yazık 3m e????

alalım reçeteyi... bizim başımız kel mi?
ÖM ile döndürüyorlar o işi. ???? Demiyorlar ki SBTV gibi bir platform var, paylaşalım.????‍♂️????‍♂️
Bishop ????????????????????????????
Toz toplasın rafta! ????
Bunu genelde hemen her tekil net tütün için söylüyorlar. Aromatik tarafta hiç hissetmiyorum ben, kaldı ki risen duran gelmiş kıvamında bir likit. Farkedilmesi çok zor.
Çatı kavram, mümkün bence de; hatta Virginia ve Burley için bu kısmın floral’a göre baskın olmasını isteyenleri okuduğumu hatırlıyorum.

ÖM ile döndürüyorlar o işi. ???? Demiyorlar ki SBTV gibi bir platform var, paylaşalım.????‍♂️????‍♂️

Toz toplasın rafta! ????

Çatı kavram, mümkün bence de; hatta Virginia ve Burley için bu kısmın floral’a göre baskın olmasını isteyenleri okuduğumu hatırlıyorum.

@GaziHazar kullandığım tütün aroması TR de yok. Arion Filter Coffee ve FA Hazelnut diğer iki aroma. başka birkaç çeşit tütünle denedim yakalayamadım aynı tadı.

Geri