Kanthal
Council
Görüyor ve artırıyorum! 0.8*2mm 6ml ek yükseklik seçeneği farklı bir aroma profili sunabilir. ???? ????6ml tank seçeneğini öne sürerek devam edeyim. Maksat ???? etkisini sürdürsün ????????
Görüyor ve artırıyorum! 0.8*2mm 6ml ek yükseklik seçeneği farklı bir aroma profili sunabilir. ???? ????6ml tank seçeneğini öne sürerek devam edeyim. Maksat ???? etkisini sürdürsün ????????
aydeeee başka kapıyo yeğen go gooooooGörüyor ve artırıyorum! 0.8*2mm 6ml ek yükseklik seçeneği farklı bir aroma profili sunabilir. ???? ????
Ben de şaşırdım kaldım —hızlı oldu! ????2 dk ya fikrimi değiştirdiler ????
onuda beceremeyip atar çekmeceye ????Bende doğru tercih yaptın, seçenek bol. Sen Onunla oynarken ben yeni çıkanları toplarım ????
????onuda beceremeyip atar çekmeceye ????
3 farklı chamber seçeneği ve hava tüpleri ile millennium + 3 boyutlu ultra sessiz hava akışı ile Era Pro diyerek ihtiyara katılıyorum.Görüyor ve artırıyorum! 0.8*2mm 6ml ek yükseklik seçeneği farklı bir aroma profili sunabilir. ???? ????
Nereden alıyoruz onun????3 farklı chamber seçeneği ve hava tüpleri ile millennium + 3 boyutlu ultra sessiz hava akışı ile Era Pro diyerek ihtiyara katılıyorum.
bende yokki ????????
Bishop nasıl gidiyor komutanım, unutmuşum sormayı?
beceremediği atoyla hemide ???? ofsayttan gol ama. VAR görmedi ????Görüyorsun ihtiyar, adam çekmecedeki atosuyla ezdi seni ????
Yalnız yakında şov yapacak, ayağını denk al yine de????????????
15 ocakta ben show yapçem esas ????????????????Yalnız yakında şov yapacak, ayağını denk al yine de????
arap faik sorunlu çıktı. şöle böle yaptı hep ???? ????Çok geçmiş yaw, o zamana kadar minör şov yapacak, seninki ne ki????
Era Pro, Millennium, Minör… yapıyor zaten şovunu. ????Yalnız yakında şov yapacak, ayağını denk al yine de????
Onun işi daha zor ya, sipariş vereli 6 olmuş hala bekliyor ???? sabır taşı ihtiyar. Neyse ki fragman da olsa denedi ????Era Pro, Millennium, Minör… yapıyor zaten şovunu. ????