• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@ehy Amaç @murcix ’e bir şeyler aldırmamak ???? Piyasayı sildi süpürdü, şimdi bir de Aio kit, bridge, boro, vs. dünyasına girecekmiş. ???? Bu arada Dico Micro beni de biraz etkiledi, ki kangurudan başka bir şey düşünmem derken. Salgın yüzünden ülkeye gidemedik bir türlü. Bir fırsat bulursam gitmek için haber veririm muhakkak bu tür şeyler için. ????
Kesinlikle, yakında mağaza açacak????
Aio onu mutlu etmez bence, sadece merak işte ????
Çok mutlu olurum, gelirken haber verirseniz bir Micro isterim zira artık buralarda ulaşması çok zorlaştı ????

Kesinlikle, yakında mağaza açacak????
Çok mutlu olurum, gelirken haber verirseniz bir Micro isterim zira artık buralarda ulaşması çok zorlaştı ????
Siren V4’ü al kaçırma dedi şimdi de! ???? Aroma dünyasına girse fena olmazdı, tam onluk iş.

Türkiye’deki esigara olayı epey zorlaşmış anladığım kadarıyla.:( Üzücü gerçekten. Gidiş tarihim gibi bir şey henüz net değil, hatta belli bile değil fakat bu esigara durumu aklımda: Haber veririm muhakkak size.

yakında mağaza açacak????

Batan gemi vape dünyası ????????????

Evet gerçekten merak ???? severek kullandığım ve artık demirbaş gözüyle baktım en az 10-12 ato var. Gerisi hobiyi de aştı, hevesle almadığım atoları denemek için bile üşenir hale geldim. Özellikle küçük boylu atolar genelde birbirinden derin farklarla ayrılmıyor, aynı geliyor performansları. O yüzden değişiklik olsun o tarafa da bir geçeyim diye düşündüm.

Siren V4’ü al kaçırma dedi şimdi de! ????
Dimedim öle bişi ????
Aroma mı ????

Not: bu mesaj aşırı lezzet yüzünden damakta tahriş sebebiyle hastane bahçesinden atılmamıştır ????

Siren V4’ü al kaçırma dedi şimdi de! ???? Aroma dünyasına girse fena olmazdı, tam onluk iş.

Türkiye’deki esigara olayı epey zorlaşmış anladığım kadarıyla.:( Üzücü gerçekten. Gidiş tarihim gibi bir şey henüz net değil, hatta belli bile değil fakat bu esigara durumu aklımda: Haber veririm muhakkak size.
Çok teşekkür ederim.
Beklerim ben, hiç ulaşamamaktan iyidir ????

Geri