"Kullandım mı kullanmadım mı ,hatırlayamadım" diyecektin sanırsambunu paylastik mi hatirlamadim ????
Neyse ki daha satışa çıkmadığı için eminim kullanmadığıma ????"Kullandım mı kullanmadım mı ,hatırlayamadım" diyecektin sanırsam![]()
Dizel kamyon gibi bir şey zaten .sen kullanmazsın öyle şeyleri.????Neyse ki daha satışa çıkmadığı için eminim kullanmadığıma ????
????Affetmedik, paylaştık haberini. ???? Hatırlamışken, fırsattan istifade, çizmiş olalım. ????
Sesli mi bi de ???? yaygaracı ato yani ????Dizel kamyon gibi bir şey zaten .sen kullanmazsın öyle şeyleri.????
Neyse bu ara yeterince yeni ato denedim, defansa çekilme vakti ????
Byka SE yorumlarını takip ederim ben. İtalya tarafına fazla hızlı girdi biraz. Benim hevesimi de Chariot kaçırdı; yine de bakınıyorum bir şeylere. Kronos 2S21 vardı aklımda —ikna olamadım bir türlü. Alman forumunda pozitif yorumlar var, FeV severler de trene binmiş.Hedefte sadece by Ka SE var. Başka alır mıyım bilmiyorum çünkü hemen hemen aldığım tüm atolarda dejavu yaşıyor gibiyim. O yüzden ato hevesim kaçtı biraz. Tabi son dönem yoğunluğunun da etkisi olabilir.
Aio kit?!?Hal böyle olunca rotayı Aio kit tarafına geçmek düşünmeye başladım.
?Hoş bugün bir ufaklık daha geldi ????
Neden ki???? ben epey beğendim onun yapısını ama performansını bilmiyorum, araştırmadım. Kronos a da bakmadım.Benim hevesimi de Chariot
$20-30 bandında olması gereken, ve bana göre, tamamen pazarlama işi bir ürün. High-end kavramı ile de, fiyat dışında, bir alaka kuramadım. Top-cap’ten, oring kalitesine, afc hava kaçağından, konforsuz ayarlara, hantal yapıdan…Neden ki???? ben epey beğendim onun yapısını ama performansını bilmiyorum, araştırmadım.
Derneğe eklemiştim diye hatırlıyorum fotoğrafı. ????Senin aldığından haberim yoktu.
Kısa bir not rica edelim müsait bir zamanda.Bu arada tekrar diyeyim scale çok iyi ???????? indirimliyken yapıştır
Ayık girmiyorum ki derneğe ????Derneğe eklemiştim diye hatırlıyorum fotoğrafı. ????
Şimdi baktım. SS versiyonunu alayım dedim. Bu yine kaplama (boya?), Era gibi.Nota falan gerek yok yapıştır ????
Otomatik pas! ???? Era için de yazmıştım, boya işi hoş değil. ☣Yanlış değil boya evet. Kumlama gibi hatta.
Siyah ve altın modellerimiz de mevcut beyefendi ???? ne verelim abimize
Maalesef değil. ????Bu da mı gol değil ya ????
Güzel haber bu.Biraz daha zaman geçsin daha net belli olur ama uzun zamandır bu kadar kolay benimsediğim ato olmamıştı. Bunu en son millennium ile yaşamıştım.