• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hedefte sadece by Ka SE var. Başka alır mıyım bilmiyorum çünkü hemen hemen aldığım tüm atolarda dejavu yaşıyor gibiyim. O yüzden ato hevesim kaçtı biraz. Tabi son dönem yoğunluğunun da etkisi olabilir.

Hal böyle olunca rotayı Aio kit tarafına geçmek düşünmeye başladım. Ato almam gibi yani.

Hoş bugün bir ufaklık daha geldi ????

Hedefte sadece by Ka SE var. Başka alır mıyım bilmiyorum çünkü hemen hemen aldığım tüm atolarda dejavu yaşıyor gibiyim. O yüzden ato hevesim kaçtı biraz. Tabi son dönem yoğunluğunun da etkisi olabilir.
Byka SE yorumlarını takip ederim ben. İtalya tarafına fazla hızlı girdi biraz. Benim hevesimi de Chariot kaçırdı; yine de bakınıyorum bir şeylere. Kronos 2S21 vardı aklımda —ikna olamadım bir türlü. Alman forumunda pozitif yorumlar var, FeV severler de trene binmiş.
Hal böyle olunca rotayı Aio kit tarafına geçmek düşünmeye başladım.
Aio kit?!? :oops:
Hoş bugün bir ufaklık daha geldi ????
?

Neden ki???? ben epey beğendim onun yapısını ama performansını bilmiyorum, araştırmadım.
$20-30 bandında olması gereken, ve bana göre, tamamen pazarlama işi bir ürün. High-end kavramı ile de, fiyat dışında, bir alaka kuramadım. Top-cap’ten, oring kalitesine, afc hava kaçağından, konforsuz ayarlara, hantal yapıdan…:sick: Kısaca durum bu, bana göre.

Performans için kullandığım aromaları, nikotin meselesi yüzünden kullanmak istemedim. Kayfun-gibi davranıyor yorumlarını okumuştum. Bu, büyük ölçüde doğru bence de.

Evet fiyat yüksek gerçekten, bir de satış ağı dar. $40 civarı tutup geniş yelpazede satış yapsalar almış olurdum ????

Senin aldığından haberim yoktu.

Bu arada tekrar diyeyim scale çok iyi ???????? indirimliyken yapıştır

Bu da mı gol değil ya ????
Maalesef değil. ????
Biraz daha zaman geçsin daha net belli olur ama uzun zamandır bu kadar kolay benimsediğim ato olmamıştı. Bunu en son millennium ile yaşamıştım.
Güzel haber bu. :coffee: Millennium klonu için olumlu yorumlar okumuştum. Orijinalinde yaşanan ufak tefek sorunların bazılarının olmadığını da yazmışlardı hatta.

Geri