Zahmetli diye rafta. Bırakma aşamasına az kaldı, jübile için atomizer lazım. ???????? V1.4’ü burada bulsam alacağım ama yok hala.Era ne alemde ????
Zahmetli diye rafta. Bırakma aşamasına az kaldı, jübile için atomizer lazım. ???????? V1.4’ü burada bulsam alacağım ama yok hala.
Çin kısmını gördüm komutanım da biraz inat, ısrar ettim buradan almak için. Tuhaf cidden gelmemesi hala.
madem öyle gel böyle ????Çin kısmını gördüm komutanım da biraz inat, ısrar ettim buradan almak için. Tuhaf cidden gelmemesi hala.
Arka sokaktan bakiyor belli kimadem öyle gel böyle ????
O kadar?!? Bi’ daha seyredeyim değerlendirme videolarını.Era icin zahmetli diyorsan 1.4 u duvara firlatirsin sen
Son çare artık orası ????madem öyle gel böyle ????
era da ısrar etO kadar?!? Bi’ daha seyredeyim değerlendirme videolarını.
Son çare artık orası ????
O kadar?!? Bi’ daha seyredeyim
Perseus hediye kabul olunur.Yüksek bölgeden gelince doğal biraz öyle hissetmek. ???? Pratik diye çok aktif KF19 ve 21 şu aralar. Perseus maalesef kullanım dışı.????
TR’de olsam hemen gönderirdim. ????Perseus hediye kabul olunur.
Bir tane var elimde baş tacı, fazlası göz çıkarmaz sankim.
FedEx ile alıcı ödemeli yolla yaw ????TR’de olsam hemen gönderirdim. ????
Koliyi de biraz büyük tuttum mu tamamdır. ????
Kolileri takas yapalım ????Koliyi de biraz büyük tuttum mu tamamdır. ????
????Kolileri takas yapalım ????
Bence sen koliyi aç black Friday mystery box niyetine ???? vardır çok zamandır kullanmadığın parçalar ????black friday indirimlerine
Lanet bir atomizer için oring bakarken Fodi diye bir şeye rastladım geçenlerde. Görmezden geldim tabii. ????Bence sen koliyi aç black Friday mystery box niyetine ???? vardır çok zamandır kullanmadığın parçalar ????
Fodi, fodi, fodi…. ???? Bakınayım ben de bir şeyler.Neymiş o ben de bakim????