• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sipariş vermek isteyen varsa link atabilirim Aliexpress ,expromizer v1.4 gt one, kargo vergi dahil 406 tl civarı kısa süre sonra kapanır türkiye için kargolama, sanırım yeni açmış bir satıcı henüz türkiye kargo yasağı gelmemiş, kargo'nun gümrük'ten geçme garantisi yok bilginize risk size ait ????

Son düzenleme:
Sipariş vermek isteyen varsa link atabilirim Aliexpress ,expromizer v1.4 gt one, kargo vergi dahil 406 tl civarı kısa süre sonra kapanır türkiye için kargolama, sanırım yeni açmış bir satıcı henüz türkiye kargo yasağı gelmemiş, kargo'nun gümrük'ten geçme garantisi yok bilginize risk size ait ????
hangi mağaza ise bende link alabilir miyim?

Bir ay oldu ses seda yok ????
Az biraz yorum okusak mı?
Selam üstad :)
Şöyleki, aslında hiç beceremem yorum yapmayı. Bir kaç kelam edecek olursam;
- Çok pratik bir tank, dolumu kolay, deck yapısı çok geniş ve rahat sarım yapılıyor.
- Ağırlık olarak çok hafif bir tank
- Hava pinleri gayet güzel işliyor fakat driptip altına koyulan hava pinini gereksiz buluyorum, vakum etkisi oluşturuyor.
- Aroma profili tatlımsı, fakat bu tatlılık sıcaklık kaynaklı olabilir. Zira 29 ga 6 tur 2mm sarımda çok fazla sıcak geldi bana.
Sıcaklık kaynaklı bir kaç günün ardından satıştaki yerini aldı ve gitti.
Sıcak sevenler için önerebilirim çünkü tank yapısı çok basit ve güzel. Ancak sıcak sevmeyenler bulaşmasın.

Uzun süredir bishop ve fev 4.5s günlük rutinimdeler, bir süre daha devam edecekler gibi duruyor. Belki @comandante elindeki era’yı gönderirse birde onu denerim. Neden olmasın :)
Birde bugünden bir fotoğraf paylaşayım:)
803C1CD6-6BAE-4ECD-8083-F18C6903140C.jpeg

Selam üstad :)
Şöyleki, aslında hiç beceremem yorum yapmayı. Bir kaç kelam edecek olursam;
- Çok pratik bir tank, dolumu kolay, deck yapısı çok geniş ve rahat sarım yapılıyor.
- Ağırlık olarak çok hafif bir tank
- Hava pinleri gayet güzel işliyor fakat driptip altına koyulan hava pinini gereksiz buluyorum, vakum etkisi oluşturuyor.
- Aroma profili tatlımsı, fakat bu tatlılık sıcaklık kaynaklı olabilir. Zira 29 ga 6 tur 2mm sarımda çok fazla sıcak geldi bana.
Sıcaklık kaynaklı bir kaç günün ardından satıştaki yerini aldı ve gitti.
Sıcak sevenler için önerebilirim çünkü tank yapısı çok basit ve güzel. Ancak sıcak sevmeyenler bulaşmasın.

Uzun süredir bishop ve fev 4.5s günlük rutinimdeler, bir süre daha devam edecekler gibi duruyor. Belki @comandante elindeki era’yı gönderirse birde onu denerim. Neden olmasın :)
Birde bugünden bir fotoğraf paylaşayım:)
Ekli dosyayı görüntüle 55449

konu nereden bana geldi ki ???? ???? ????
dur daha dün bir bugün iki
birbirimizi tanıma evresindeyiz daha.
ama bi kaynaşalım eracıkla, söz bi tur vericem sana ???? vurursun kırbacı ????????

emeğine sağlık kardeşim :love:

konu nereden bana geldi ki ???? ???? ????
dur daha dün bir bugün iki
birbirimizi tanıma evresindeyiz daha.
ama bi kaynaşalım eracıkla, söz bi tur vericem sana ???? vurursun kırbacı ????????

emeğine sağlık kardeşim :love:
Vallahi konu nasıl sana geldi bilmiyorum abi bende :)
Ama demekki fotoğraf hafızamda yer edinmiş, birde yandan hava alan atolar kullandığım için sanırım heveslendim :)

Değerlendirme için teşekkürler @ehy

Almadığım iyi olmuş gibi görünüyor çünkü sıcak buharı ben de sevmiyorum. Alt ve üst pinleri ilgimi çekmişti ama efektif değilse tabi ki anlamı yok. Zaten üst 2mm kullanıyorlar genelde. MTL kullanan İngiliz Forum insanları pek bir sevdi bunu ama genel olarak sıcak buhar seviyorlar.

Geri