aliemirkose
Community
Tabiki başta @BigEagle abim, @GaziHazar hocam ve @Türk toprağımla birlikte tüm dostları da beklerim???? iskilipe gel kardeş dolma yerizEkli dosyayı görüntüle 54643
Tabiki başta @BigEagle abim, @GaziHazar hocam ve @Türk toprağımla birlikte tüm dostları da beklerim???? iskilipe gel kardeş dolma yerizEkli dosyayı görüntüle 54643
Baş tacısın hocam her zaman beklerim deniz manzaramız yok ama kızılırmak manzarası eşliğinde bişeyler ikram edebilirim ????Biraz kiskanmis gibi oldum sanirim @aliemirkose ama guzel dostluklari dile getirmek istedim [emoji847]
Baş tacısın hocam her zaman beklerim deniz manzaramız yok ama kızılırmak manzarası eşliğinde bişeyler ikram edebilirim [emoji6]
hiç sorma isteğim hiç bir şey doğru gelmedi ,dağıt dağıt bitiremedim@Namca Abi senin de alışverişlerin çok ilginç oluyor ???? yanlış gelen atolar, yedekler vs ????
Ben kullanıyorum 415 ultima. Sepete ekle butonunu kullanıyorum izninle ????
Tam mtlye benziyor, bir ara epey sapıtmışlardıExvape Expromizer V1.4 RTA
Mtl atomizer kategorisinde kabul görmüş bir markanın eskiye dönüşü.Yeni modeller hüsran olunca geriye bakış.(Hiç kullanmadım genel yorumlar Öyle)
Seneçekler çok fiyat cazip.(kurdan dolayı bize pahallı).
Kullanan buhardaş lar yapsın yorum.Ben kaçar......
Ekli dosyayı görüntüle 54727Ekli dosyayı görüntüle 54728
Gövde Malzemesi: Paslanmaz Çelik Atomizer
Tipi: RTA
Kapasite : 2/4 / 6ml
Çap: 23mm
Yükseklik: 54mm
Ağırlık: 72g
Ekli dosyayı görüntüle 54729Ekli dosyayı görüntüle 54730
Ekli dosyayı görüntüle 54731Ekli dosyayı görüntüle 54732
Ekli dosyayı görüntüle 54733
Fiyat 50 €
exvape.de/
Baya ince çalışma olmuş.Onizuka rumuzlu kullanıcı svapo’da paylaşmış. Ulton Melampous,
Ekli dosyayı görüntüle 54689
Ekli dosyayı görüntüle 54690
Ekli dosyayı görüntüle 54691
Ekli dosyayı görüntüle 54692
Ekli dosyayı görüntüle 54693
Ekli dosyayı görüntüle 54694
Ekli dosyayı görüntüle 54695
Ekli dosyayı görüntüle 54696
Ekli dosyayı görüntüle 54697
Ekli dosyayı görüntüle 54698
Ekli dosyayı görüntüle 54699
Ekli dosyayı görüntüle 54700
Ekli dosyayı görüntüle 54701
Notlarını hızlıca okuyabildim. Tekrar okuma fırsatım olursa buraya aktarmaya çalışırım.
Bir iki şey (oring, PC kalitesi, vs.) dışında alınabilir denmiş. ????Baya ince çalışma olmuş.
Dabanca yapmışlar, ismi kesin Revolver olur ???? Sıcak buhar olur bu, rdta sevmiyom ben, cıx pass ????