comandante
Council
era koliye, era koliye, era koliye, era koliyeBir sure sonra goz alisiyor gormuyorsun bile, en azindan ben de oyle oldu. Era herseyiyle harika bir tank benim icin. Pro versiyon da siparis ettim az once ????

era koliye, era koliye, era koliye, era koliyeBir sure sonra goz alisiyor gormuyorsun bile, en azindan ben de oyle oldu. Era herseyiyle harika bir tank benim icin. Pro versiyon da siparis ettim az once ????
ben de bi kizoku diyodum devri zamanında şimdi hatırlanmaz ama ???? ???? ????bi era be abi, bi era. ölürmüsün be abi![]()
ortalığı karıştırma kardeşim yaaa. kapama tükkanın önünü.ben de bi kizoku diyodum devri zamanında şimdi hatırlanmaz ama ???? ???? ????
yaşıyonmu sen ????Bir zamanlar bizim de ft'miz vardı, yılda bir gelen %15'lerde kudururduk, ah uleyn aahh![]()
Mtl piyasası gibi duruldum gomutanım. Arka planda takipteyimyaşıyonmu sen ????
Dun ozelden bahsetmistik senin hakkinda gelmiyor artik diye, gel arasira ????Mtl piyasası gibi duruldum gomutanım. Arka planda takipteyim![]()
Hep burada pusudayım, sizi izliyorum, hiç yılan çıkmıyor ki saldırayımDun ozelden bahsetmistik senin hakkinda gelmiyor artik diye, gel arasira ????
Teşekkür ettim. ????
bundan at sepete hemen, kacmasin indirim.
Skyline nolmustu, islememis miydi hatirlamadim. Ilgim yok o tanka ama dun sapirdak dayi video yayinlayinca son kismina baktim. Bu kez superb demedi muhtisim dediHep burada pusudayım, sizi izliyorum, hiç yılan çıkmıyor ki saldırayım![]()
Gördüm videoyu çok beğenmiş ama Skyline R beni pek açmadı ????Skyline nolmustu, islememis miydi hatirlamadim. Ilgim yok o tanka ama dun sapirdak dayi video yayinlayinca son kismina baktim. Bu kez superb demedi muhtisim dediyalniz firt cekerken gelen ses hosuma gitmedi, ruzgar sesli bir ato belli ki
Sxk FeV alayım dedim, Auguse Pro’ya da bakınıyorum. ???? Pek parlak değil ortalık.????Islem tamam mi?
Neler geliyor![]()
FeV kullandım. Nbase için elimde bulunsun diyordum, indirim bahanesiyle. <$20 görünce yeşil ışık oldu. ???? Yeni deck BF1’e de uyumlu aslında, alsam fena olmaz. Bakayım tekrar yorumlara.aslinda sen yeni deck i de merak ediyorsun, sxk SS fev + yeni deck iyi olur. gerci sen Fev kullanmamis miydin?
cevap evet ise yenileri denemek lazim ????
ben gecenlerde 3f'ten 415 ultima siparis ettim, bugun de ft'den era pro ve sxk imperia.