• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@aliemirkose Rica ederim. ???? Gözden kaçmış olabilifPerseus yorumlarını da ekliyorum,
Ekli dosyayı görüntüle 50209Ekli dosyayı görüntüle 50210Ekli dosyayı görüntüle 50211
GG Perseus Rta (SXK Klonu)

Atoya kendimce hızlıca sirke su banyosu yaptırdım. Kuruttum falan derken kuruluma başladım.

Malzemelerden bahsetmek gerekirse;
Hepsi işlevini yerine getiriyor sayılır. Ancak üst captan, alt hava yüzüğüne kadar geçir kilitle şeklinde bir sistem kullanıldığından, neresinden tuttuğumuza dikkat etmek lazım gibi, mesela likit dolumu açarken likit besleme dönebiliyor. Yada moda takarken hava ayar yüzüğü yerinden oynayabiliyor gibi.
Neyse bunlara zamanla alışırız artık.

Driptip iç çapı geniş ancak dış çapıda etli değil hissiyatı güzel. Kullanılabilir yani.

Tel pamuk kurulum kısmında yaşadıklarımdan bahsedeyim biraz;

Kurulumda kullandığım malzemeler; 28 ga SS316L tel ile 2.5 mm. Pamuk CB Prime. Likit Bear Long.

Teli bacaklar üste gelecek şekilde yani normalde yaptığımız montajın tersine yaptım. Normal bacaklar alta gelecek şekilde kurulum yapılmıyor. +- kutupların ters konumundan dolayı. Buna sonra bir bakacağım videolarda dikkat etmemiştim. :)

Ayrıca teli kutup vidalarıyla sabitlemeye çalışırken ince geldi (28 ga) arada boşluk kaldığından sabitlenmedi. Bu nedenle vida altını nişan alarak sıktım ve tutturdum. :)

Pamuklamada ise 2.5 mm lik coilin pamuğu besleme kanallarını rahatlıkla dolduruyor sadece pamuğu uzun kullanmak lazım tabi coil konumuna göre değişir.

Kısacık bir deneme sürüşü sonunda içim keyfinden bahsetmek gerekirse;
Sessiz hiç rahatsız etmedi.
Sıkılık, beraberinde aldığım aldığım hava pinlerinden 1.2 ile kullandım. 1.3-1.4 gibi geliyor tahminen. Sıkı içim isteyene 1 mm şart ama bana yetiyor. Anlayacağınız üzere biraz kaçak var gibi ancak çokta rahatsız edici seviyede değil. Aslında bu pinler ile olmaması lazım diye düşünüyordum anlamadım. Belki benden ötürü bir sıkıntı vardır.

Sıcaklık 4 ml lik tank ile kullandım. Atonun kendisi dokunduğunuzda hızlı ısındığını belli ediyor. Ama içerken gayet ılık-serin çok güzel.

Buharı gayet yoğun ve dolgun veriyor. Neredeyse dtl buharı havasında olacak namıssız.

Gelelim vuruma, bence kullandığım flash 4.5S 3.5 mllik diamond bellcap ile aynı sayılır.
Zımpara şeklinde değil, spica pro tarzında keskin, tok bir şekilde gayet yerli yerinde şuan için.

Aroma konusunda ise daha ilk kurulum ne söylesem boş olabilir ancak ne armed, nede eagleye benzemiyor. Vurumdan kaybetmiş olabilir belki ancak gayet iyi seviyede aroma kazanmış. Kullandığım likit bear longu seçme sebebim bu aralar çokça atoda denememden dolayı oldu. Kimi ato bu aromanın pastane kısmına yoğunlaşıyor kimisi mat isli kısmına. Bunda dengede kaldı.

Özetle; Tel pamuk kurulumu basit. Ama diğer parçalarda GG atolarına yakışır şekilde uğraştırıcı,cins özellikleri var. Vurum aroma dengesi, sessizliği içim keyfi yerinde. Ben sevdim ve aldığıma değdi diye düşünüyorum umarım birazcık kafalarda canlandırabilmişimdir birşeyler
@murcix @Kanthal hocam başta olmak üzere ilgilenen arkadaşların bilgisine. İyi akşamlar. :)
ustunkoru baktim ama ozellikle bobin ustunu orten parca ile performans nasil olacak merak ettim. Perseus V2 diye cikar klonu belki :)

hazir konu Perseus'a gelmisken soyleyeyim ben de begendim tanki @Ecuaraci :)

bobini ters sarinca takmak daha kolay oluyor ama ince teller ile takarken dediginiz gibi vidanin yakalamasini saglamak ugrastiriyor. vidayi duvara yakin konumlandirsalardi sorun kalkardi ortadan.

sistem gercekten cok hosuma gitti. Sayet orijinali ile ayniysa Imeo'yu tebrik etmek lazim. Deck yapisi ve kolay sokulebilmesi cok iyi olmus.
tank kismi da cok basarili, likit dolum delikleri biraz daha buyuk olsaymis harika olurmus. Guncel evyap siseler ve hatta shortfill uclari epey buyudu artik.
Tank genel olarak cabuk isiniyor ama buhar serin ve neredeyse stabil.

Denedigim pinlerden bahsedersem: 1mm epey.siki geldi bana, 1.2 mm gayet yerinde fakat hava yuzugu ful acik olunca yada 1-2 delik acildiginda cok olmasada beni rahatsiz eden bir ses vardi. o nedenle havadar olacagini bile bile 1.5mm hatta 2mm pinlerle de denedim. sonuc olarak 1.5mm ile kullanmaya karar verdim.
havadar degil mi derseniz gulmeyin ama hava kacagini avantaja cevirerek yuzugu komple kapatip kullanmaya basladim :) sikilik hissiyati 1.1mm/1.2mm gibi oldu ve alet ultra sessizlige burundu.

2 farkli virgina tutunu denedim, cok lezzetli buldugum KA-V8 yorumuna cok yakin sayilmasa da harika bir performans veriyor. Bogaz vurumu konusunda da gayet basarili olmus.

rotasyona banko girecek bir ato olarak degerlendiriyorum. (y)
Perseus şeffaf sentetik tütün aromalarını enfes yorumluyor. Boğaz vurumu da gayet iyi. Koyu gövdeli ve alt notaları nüans yaratan net tütün tabanlı likitler ile de çok beğendim.

Tesekkurler ☺

bu tanklardan da sadece Galaxies kullandim uzun sure ve cok da memnundum tek aksiligi ilk seri uretimdi, hava ayar cemberi fildir fildir dondugu icin kenara koymustum. Digerleri hakkinda detayli bilgim yok ama Siren2'yi cikarirsak bu skaladan ben Tauren sonucuna vardim :) Alternatif olarak Ares 2 de memnuniyetle kullandigim diger bir tank. Her ikisi de sessiz, sorunsuz keyifli atolar. Tauren biraz daha sicak bir buhara sahiptir. Tauren'in bana gore bal petegi motifli dis koruyucu kisminin sokulememesi disinda goze batan bir zorlugu yada gorece kusuru yok. Ares 2 de Galaxies segmentinde fakat daha kullanici dostu bir ato diyebilirim.

Bishop ve KA V9 ile ilgili bilgileri de okuyunca fikriniz daha da netlesir diye umuyorum. Silinmeseydi @MoNoT10 ustadinda cok keyifli bir Ares2 konusu da vardi ????
Üstat beni etiket yapmışın ????
İki kelam edelim ares v2 icin
Konu gitti ama kisaca bahsedeyim
•tütün ozelinde ayrim yaparak bahsedecek olursak
-tekil ve tatli tütünlerde tadi bozmadan herhangi bir yonu oldugunu varsayarsak bunlarin hicbirini oncelemeden isini yapan bir ato yani tatliligi on plana yada tütünü on plana cikarmayan neyse o
Genis alcak baca yapisi ve ic hacmi sebebiyle kimi atolarda bir muddet icim sonrasi bu tarz tutun tuketiminde ic bayan bir ato degil kesinlikle
-tobacco blend dedigimiz/yada bu isim altinda anabilecegimiz koyu/govdeli tutun diye tabir ettiğimiz harman tutunlerde biraz zorlandigini düşünsem de yine de iyi is çıkaran
-aromatik tutunler diye tabir edilen biraz daha pastanemsi mixlerde ise adeta coşan tabiri caizse ki benim icin öyle kesinlikle ve bircok kullanicinin da bu tatlari sevdigini dusunecek olursak;bence acik ara favori olacak türden bir ato ares
Burada bir es veriyorum ve iddiali olacak belki ama”kim ne derse desin”????
Ares bence ilk kategori ve bu son kategorinin/uygun fiyat segmentinde/ avrupai malzeme kalitesi gozonune alındığında /tüm yonleriyle sorunsuzlugu ele alinirsa kistasi olmayacak bir ürün.....
Aroma hissiyati ve kullanim sekilleri oznellik iceren meseleler oldugundan(çünkü %5 ile %20 aromali likit kullanan da aromasi iyi diyebilir)
Ben ozellikle oznellik iceren şeylerden bahsetmeden atonun kendi ozelliklerinden bahsettim ki !!!
Kisisel konularda benim vurguladigim şeyler tatmin konusu olmasin !!!!
Seninde soyledigin gibi üstat sorunsuzluk ve ozellikleri bakimindan yerini alacak cok nadir ato vardir herhalde
Son olarak şundan da bahsetmek istiyorum yada bahsedecegim şeyin iyi anlasilamadigini düşünüyorum
Biz de malesef aromayi tabiri caizse icirten atonun deyim yerindeyse
“Aromasi über süper “oluyor....
Bir ato mtl kullanim başlığında ele alıyorsak eger sicaklikla yada mixin herhangi bir yonunu kesip geri kalani pat diye patlatarak mi Harika aromasi olan bir ato oluyor
Halbuki isin asli bu degil
Bu sebeple @Kanthal ustadimin yada @roadless hocamin bahsini ettigi aroma nuanslarini diger bir deyişle
Atomizerlerin yapisi itibariyle hedefledikleri kategorik mixlerdeki katmanlarin basarisina göre yorumlan(a)miyor bizde atolar...uzulerek söylüyorum malesef bizde böyle yorumlaniyor....
Bu gözle bakarsak ares ten herkes uzak dursun ironi yapmıyorum gerçekten söylüyorum yada bir flash 23 kullanmasin kimse,yada skyline i kapisindan sokmasinlar

Farklı bir bakış açısıyla yaklasirsak olaya;
Hani böyle bisey yok ta.../atıyorum misal...Spica pro almış adam
Grandmaster seven biri bir de iste birkac tutun mixi kullanan biri spica ile grandmaster iciyor olsun ve bunun uzerine “yaaa oyle abartıldığı kadar yok” demiş olsun
E abi spica da grandmaster iceni ismine ithafen yildizlara cikarmak icin yapilmamis ki...
Zirvaladim gene bana bakmasin kimse atodan bahsedelim derken,bambaşka bir hal aldi konu ☹️☹️☹️
Sizi atesliden uzak tutani tutun yürüyün gitsin onla ????
1+1 de ayni 0+2 de ????????????

Üstat beni etiket yapmışın ????
İki kelam edelim ares v2 icin
Konu gitti ama kisaca bahsedeyim
•tütün ozelinde ayrim yaparak bahsedecek olursak
-tekil ve tatli tütünlerde tadi bozmadan herhangi bir yonu oldugunu varsayarsak bunlarin hicbirini oncelemeden isini yapan bir ato yani tatliligi on plana yada tütünü on plana cikarmayan neyse o
Genis alcak baca yapisi ve ic hacmi sebebiyle kimi atolarda bir muddet icim sonrasi bu tarz tutun tuketiminde ic bayan bir ato degil kesinlikle
-tobacco blend dedigimiz/yada bu isim altinda anabilecegimiz koyu/govdeli tutun diye tabir ettiğimiz harman tutunlerde biraz zorlandigini düşünsem de yine de iyi is çıkaran
-aromatik tutunler diye tabir edilen biraz daha pastanemsi mixlerde ise adeta coşan tabiri caizse ki benim icin öyle kesinlikle ve bircok kullanicinin da bu tatlari sevdigini dusunecek olursak;bence acik ara favori olacak türden bir ato ares
Burada bir es veriyorum ve iddiali olacak belki ama”kim ne derse desin”????
Ares bence ilk kategori ve bu son kategorinin/uygun fiyat segmentinde/ avrupai malzeme kalitesi gozonune alındığında /tüm yonleriyle sorunsuzlugu ele alinirsa kistasi olmayacak bir ürün.....
Aroma hissiyati ve kullanim sekilleri oznellik iceren meseleler oldugundan(çünkü %5 ile %20 aromali likit kullanan da aromasi iyi diyebilir)
Ben ozellikle oznellik iceren şeylerden bahsetmeden atonun kendi ozelliklerinden bahsettim ki !!!
Kisisel konularda benim vurguladigim şeyler tatmin konusu olmasin !!!!
Seninde soyledigin gibi üstat sorunsuzluk ve ozellikleri bakimindan yerini alacak cok nadir ato vardir herhalde
Son olarak şundan da bahsetmek istiyorum yada bahsedecegim şeyin iyi anlasilamadigini düşünüyorum
Biz de malesef aromayi tabiri caizse icirten atonun deyim yerindeyse
“Aromasi über süper “oluyor....
Bir ato mtl kullanim başlığında ele alıyorsak eger sicaklikla yada mixin herhangi bir yonunu kesip geri kalani pat diye patlatarak mi Harika aromasi olan bir ato oluyor
Halbuki isin asli bu degil
Bu sebeple @Kanthal ustadimin yada @roadless hocamin bahsini ettigi aroma nuanslarini diger bir deyişle
Atomizerlerin yapisi itibariyle hedefledikleri kategorik mixlerdeki katmanlarin basarisina göre yorumlan(a)miyor bizde atolar...uzulerek söylüyorum malesef bizde böyle yorumlaniyor....
Bu gözle bakarsak ares ten herkes uzak dursun ironi yapmıyorum gerçekten söylüyorum yada bir flash 23 kullanmasin kimse,yada skyline i kapisindan sokmasinlar

Farklı bir bakış açısıyla yaklasirsak olaya;
Hani böyle bisey yok ta.../atıyorum misal...Spica pro almış adam
Grandmaster seven biri bir de iste birkac tutun mixi kullanan biri spica ile grandmaster iciyor olsun ve bunun uzerine “yaaa oyle abartıldığı kadar yok” demiş olsun
E abi spica da grandmaster iceni ismine ithafen yildizlara cikarmak icin yapilmamis ki...
Zirvaladim gene bana bakmasin kimse atodan bahsedelim derken,bambaşka bir hal aldi konu ☹☹☹
Sizi atesliden uzak tutani tutun yürüyün gitsin onla ????
1+1 de ayni 0+2 de ????????????
@MoNoT10 hocam öyle bir yorum yapmışsınız ki hayran kaldım hem yoruma hemde atomizere ve kararımı verdim kesin ares v2 alıyorum ???? yardımlarınız için teşekkür ederim

@MoNoT10 hocam öyle bir yorum yapmışsınız ki hayran kaldım hem yoruma hemde atomizere ve kararımı verdim kesin ares v2 alıyorum ???? yardımlarınız için teşekkür ederim
Sakin haa ben yazdim diye ares alma ????
Öznel durumlari gozonune alan biri isen kesinlikle ironik gibi görünen yazimin arkasındayım hüsrana ugrama ihtimalin
Benim ozelliklerinden bahsettigim gerçekçi taraflarindan daha yuksek çıkabilir....

@MoNoT10 Piyasada kötü denebilecek bir ürün kalmadı neredeyse. Likit ve aroma dünyasındaki enflasyon zaten malum. Olay, muhabbete biraz renk katmaya çalışmak sadece. ????‍♂️
Evet üstat farkındayım bunun merak etme muhabbete renk katıyorsun kesinlikle ????
Yazdiklarim istisnalar hariç gercekleri degistirmiyor ama ????
Bizde 100 tane ato alip satan,nokta atışı 5 atosu olan adama gozucuyla bakıyor...
O bes atonun biri govde tutun biri solo biri aromatik tutunler biri pastane olarak bakmiyor olaya
Hal böyle olunca ister istemez isi bilen adamlar kaybolup gidiyor....
Kendimden örnekle
Tobacco apple mixini fev yada Dvarw a koyup deniyorum
Taifun gt3 mini yada ares 2 deki keyfi veremiyor ikiside
Tamam belki cok benzer şekilde aliyorum hepsinden tadi,sonuçta hepsinde içtiğim ayni şey ama o nüans farki icim hissi bir degil kesinlikle...
İste bizdeki eksiklik bunlari konusan kişi sayısının azlığı/diger bir bakis açısıyla bundan bihaber birinin tavsiyesi uzerine alınıp kullanilmayan satilik başlıklarında gezinen atolarin çokluğu kimsenin gözüne ilişmiyor kesinlikle
Nihayetinde alan o gözle o bilinç,komplike kurulum aşamalarını süzgeç etmeden alistigi duzende(misal 28 ga 2mm 6 tur) yapistir gitsin dediğinde dananin kuyruğu kopmuş oluyor kendisi için
Çekmecelerde niye duruyor atolar?????
Ben bunlari merak ederim mesela ????
Hep görürüz,bence daha da cok görürüz ????????????

@Kanthal ile aynı fikirdeyim. Özellikle 2020 mtl ürünleri fevkalade güzeldi. Sorunsuzluk kısmında başarılı her ato bir şekilde kullanılıyor. Bu noktada geriye kullanıcı kriterleri kalıyor.

Herkesin öncelik sıralaması var/olmalı. Yeni ürün değerlendirme/inceleme video yada yazılarında bu öncelik sırasınca içerik cımbızlanmalı. Ona göre seçim yapmalı. Zaten yeteri kadar tecrübe kazanınca yapısına bakarak bile fikir edinebiliyoruz. Ama tabiki elde edip ilgi ile kullanmayınca tam performansı bilemiyoruz.

Her atonun yatkın olduğu bir likit içeriği var fakat ben yine de bir likit ile harikalar yaratıp bir çok likitte vasatın altında kalan atoları çok sevemiyorum. Bir likiti beğenip o likiti o atoya hapsetmek şu an bana pek doğru gelmese de, belki de bu taktik çok verimlidir. Kaldı ki bu yolu izleyen çok kullanıcı var. Belki de bu metot vape emekliliği habercisidir ???? 3 likit-3 setup. ???? Şimdi değil, ileride belki????

Bir başka kilit nokta da uygun tel, uygun sarım bulunmasında. (Buna aşağıda örnek vereceğim)

Öylesine değişken içeriklere sahip bir mevzu ki bu buhar işi. Bazen öğrenmiş olduklarımızı bile unutup aylar sonra tekrar hatırlayınca şaşırıyoruz yada bilgimizin yanlış olduğunun farkına varıyoruz. Bir bakıma ilgimizi çeken ve muhabbetimizi derinleştiren olaylar bütünü bunlar. Zaten hissiyata dayalı bir mecrada herkes kendi doğrularını bulmakla yükümlü.

İlk paragrafta bahsettiğim kişisel kriterlerin de aslında bazıları yine öznel.
Belki bunlardan sessizlik konusu ayrılabilir ama aroma, vurum, buhar sıcaklığı, pratiklik ve hatta sorunsuzluk bile öznel.

Tel-sarım konusu örneği;
İlk başladığım dönemde NI80, SS 316L kullanırdım fakat sonrasında elimin altından kaldırmış tamamen kanthal, titanyum, NiFE70, SS 430 a dönmüştüm.
Önceki gün dolapta birşey ararken elime geçince tekrar bir denemek istedim.
Basitçe çok detaya da inmeden anlayacak olursam;
Aynı ga, aynı sarım olacak şekilde aynı atoda kanthal ile baskın ve kuru yer fıstığı tadının yanında hafif krema tadı alırken güzel de bir boğaz vurumu hissiyatı varken NI80 ile kıvamına gelmiş bir fıstık, yağlı lezzetli bir krema ile birleşmiş ve biraz daha tatlanmış halde gelirken boğaz vurumu hissiyatı da epeyce düşmüş olarak önüme çıktı.
Şimdi buradan ders çıkaralım.????
Tel değiştirmek bile bazen yeni ato denemiş gibi sonuç verebilir ????

Vesselam bu işin her yanı öznel ????

@MoNoT10 çekmeceler yeri gelir dolar yeri gelir boşalır, hatta orada yer kalmaz koliye doldurulur ???? bu işten herkesin keyif alma biçimi farklı, yoksa her birimiz buhara sigaradan kurtulmak için başlamadık mı?

@Kanthal ile aynı fikirdeyim. Özellikle 2020 mtl ürünleri fevkalade güzeldi. Sorunsuzluk kısmında başarılı her ato bir şekilde kullanılıyor. Bu noktada geriye kullanıcı kriterleri kalıyor.

Herkesin öncelik sıralaması var/olmalı. Yeni ürün değerlendirme/inceleme video yada yazılarında bu öncelik sırasınca içerik cımbızlanmalı. Ona göre seçim yapmalı. Zaten yeteri kadar tecrübe kazanınca yapısına bakarak bile fikir edinebiliyoruz. Ama tabiki elde edip ilgi ile kullanmayınca tam performansı bilemiyoruz.

Her atonun yatkın olduğu bir likit içeriği var fakat ben yine de bir likit ile harikalar yaratıp bir çok likitte vasatın altında kalan atoları çok sevemiyorum. Bir likiti beğenip o likiti o atoya hapsetmek şu an bana pek doğru gelmese de, belki de bu taktik çok verimlidir. Kaldı ki bu yolu izleyen çok kullanıcı var. Belki de bu metot vape emekliliği habercisidir ???? 3 likit-3 setup. ???? Şimdi değil, ileride belki????

Bir başka kilit nokta da uygun tel, uygun sarım bulunmasında. (Buna aşağıda örnek vereceğim)

Öylesine değişken içeriklere sahip bir mevzu ki bu buhar işi. Bazen öğrenmiş olduklarımızı bile unutup aylar sonra tekrar hatırlayınca şaşırıyoruz yada bilgimizin yanlış olduğunun farkına varıyoruz. Bir bakıma ilgimizi çeken ve muhabbetimizi derinleştiren olaylar bütünü bunlar. Zaten hissiyata dayalı bir mecrada herkes kendi doğrularını bulmakla yükümlü.

İlk paragrafta bahsettiğim kişisel kriterlerin de aslında bazıları yine öznel.
Belki bunlardan sessizlik konusu ayrılabilir ama aroma, vurum, buhar sıcaklığı, pratiklik ve hatta sorunsuzluk bile öznel.

Tel-sarım konusu örneği;
İlk başladığım dönemde NI80, SS 316L kullanırdım fakat sonrasında elimin altından kaldırmış tamamen kanthal, titanyum, NiFE70, SS 430 a dönmüştüm.
Önceki gün dolapta birşey ararken elime geçince tekrar bir denemek istedim.
Basitçe çok detaya da inmeden anlayacak olursam;
Aynı ga, aynı sarım olacak şekilde aynı atoda kanthal ile baskın ve kuru yer fıstığı tadının yanında hafif krema tadı alırken güzel de bir boğaz vurumu hissiyatı varken NI80 ile kıvamına gelmiş bir fıstık, yağlı lezzetli bir krema ile birleşmiş ve biraz daha tatlanmış halde gelirken boğaz vurumu hissiyatı da epeyce düşmüş olarak önüme çıktı.
Şimdi buradan ders çıkaralım.????
Tel değiştirmek bile bazen yeni ato denemiş gibi sonuç verebilir ????

Vesselam bu işin her yanı öznel ????

@MoNoT10 çekmeceler yeri gelir dolar yeri gelir boşalır, hatta orada yer kalmaz koliye doldurulur ???? bu işten herkesin keyif alma biçimi farklı, yoksa her birimiz buhara sigaradan kurtulmak için başlamadık mı?
Cok guzel yazmışsın ????????????????????????
Ne yazik ki senin buyuk bir istisna oldugunu değiştirmiyor iste bu yazi ????????????

Sen bana bunadin mi demek istiyorsun yoksa ???? emeklilik falan ????????????
Benim iki tane kutu vardi buralarda bi yerde paylaşmıştım hatta icerisinde sadece bir aromadan 50 ml vardi hos hala var eksiltmem hic millet 50 ml e likit hazirliyor....hatirlayanlar bendeki cesitliligi bilir bi kere ????

Saka bir yana böylesi muhabbet herkes yapmiyor eline sağlık ???????? seviliyorsun...

@@Kanthal ile aynı fikirdeyim. Özellikle 2020 mtl ürünleri fevkalade güzeldi. Sorunsuzluk kısmında başarılı her ato bir şekilde kullanılıyor. Bu noktada geriye kullanıcı kriterleri kalıyor.

Herkesin öncelik sıralaması var/olmalı
Önceki mesajımda demek istediğim tam da buydu. Çok fazla ürün var, ve büyük çoğunluğu çalışıyor. Öncelik kavramları bile bu çeşitlilikten etkileniyor. ????‍♂️

Hislerimiz karşılıklı sevgili @MoNoT10 ????????

Yazının tümü sana itafen değil, bazen insana bıkkınlık geliyor, bırak yeni ürün deneme isteğini tel pamuk değiştirmeye bile eriniyor. Bu "herşeyi denedim kendi konfor alanımı yaratayım" düşüncesi ile birleşince bahsettiğim aktif emeklilik oluşabilir. Herkesin sonunda geleceği nokta bu sanırım.

Ayrıca senin emekliliğe çok var, EYT????
Hem aslında en keyifli sularda yüzüyorsun. Likit çeşitliliği????????????????

Hislerimiz karşılıklı sevgili @MoNoT10 ????????

Yazının tümü sana itafen değil, bazen insana bıkkınlık geliyor, bırak yeni ürün deneme isteğini tel pamuk değiştirmeye bile eriniyor. Bu "herşeyi denedim kendi konfor alanımı yaratayım" düşüncesi ile birleşince bahsettiğim aktif emeklilik oluşabilir. Herkesin sonunda geleceği nokta bu sanırım.

Ayrıca senin emekliliğe çok var, EYT????
Hem aslında en keyifli sularda yüzüyorsun. Likit çeşitliliği????????????????
???????????? takılıyorum ????
Benim arese post vidası bulmam lazim epey araştırdım site site gezdim olculeri bulamadim bi türlü
Bulabilirsem ae den siparis geçeceğim yedeklemek için ????
Biliyor musun?

Elimde kumpas olsa olcerdim ama maalesef. Benim yıldız başlı olan zaten hemen eridi, düz kafayı taktım. Buna sorun olmayacak gibi görünüyor ????????

Geri