CnrSngl
Community
Hocam V9'un içimini sanki biraz Spica Pro'ya benzettim ben, bacası aşağılarda hali gibi, içimi oldukça soft yani. Cohiba deniyorum şuan, tadı bir garip geldi hoşuma gitmedi, tank bitse bari diye içiyorum şuan. Tank bitince atomizeri kenara kaldıracağım çünkü şuan hazır likit sadece Cohiba kaldı. Demlenmeye aldığım likitler hazır olunca yine denemelere başlayacağım. Cdd Mango, Cdd Çilek karışımı likitim vardı içememiştim (sadece meyve likitleri ile yıldızımız bir türlü barışmadı içemiyorum ya), içine apple pie ekledim 2-3 hafta sonra meyve+pastane olarak deneyeceğim. Bir de aşırı merak ettiğim bir şey var; orijinal Five Pawns Castle Long ve Grandmaster diy kitler almıştım, demlenmedeler şuan, bir kaç haftaya iyice demlenince onlar ile deneyeceğim, umudumu bunlara bağlamış durumdayım, bakalım ne olacak. Bir de elimdeki Ry4 Double ile yapacağım tütün+pastane mixlerini de çok merak ediyorum ama yakın bir zamanda olmayacak çünkü elimdeki yakın skt olan diğer aromaları bitirmeye çalışıyorum ???? RY4 Double+pastane mix denemeleri ilkbahara kaldı ????Teşekkürler @CnrSngl keyifle okudum —tam da sabah kahveme denk geldi!????
Bu notun altını, V9’un üstünü çizeyim. ???????? Profili tam olarak koyu mu yoksa soft mu diye merak ettim yine de. Biraz soft gibi aldım şu kısımla birlikte,
Podyuma çıkarsa detaylı görüşü de okumak isterim. ????![]()

Hocam tel temco ka1 28ga, 2.5mm'ye hafif aralıklı 6 tur, 1.05 ohm. pamuk da cotton bacon v2.Sarımınız ve pamuğunuz neydi merak ettim.
Ohm'u yükseltmem lazım çünkü 12 watta bile buhar beklediğimden sıcak geliyor. Pis çinçon 5ml yollasaydı daha iyi olurdu