• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak hele fena durmuyor diyor bir de. Daha önce berserker gömmüşlüğün var ???? değil mi @MoNoT10
Geldim geldim hele bi izeleyeyim fikrimi editlerim ????????

edit: eveeet
V1 de gorulen eksi yönlerinin mini de degismesi gibi
V2 de de gorulen eksiler mini ile düzeltilmiş
Afc pinlerin metal ile desteklenmesi ayrica kismen de olsa normal versiyona uyuyor oluşu isleri duzeltmeye yaklassa da hala bence kalan kisimlarda ayni materyal oldugu icin keyfi bozabilir deneyimlemeden bilemeyiz tabi
Normalinde olan cap faciasi yine duzeltilen detay
Bir de ilave afc pin eklenmiş yanılmıyorsam
Bence bu olmuş ????????????

Son düzenleme:
Bishop ile ilgili düşüncelerin de değişme var mı?
Yazının altına güncel notları düşüyorum. ????‍♂️ Hit konusunda dört farklı görüşü ekledim: yoktan, FeV’den daha agresif’e kadar. Sonuncusu için çabaladım, acaba mümkün mü diye sadece (not ettim aynı yere). Düşüncelerim değişmedi, aynı hala.????‍♂️

Henüz okuma fırsatım olmadı ama, bu hava tüplerinin FeV ile mukayesesinden giden bir muhabbet de var sanırım Fransız tarafında. Okuyup eklerim olmadı bu kısmı da.

Fiyat şahane, €69!???? Bir yerlerde bu klon, high-end, vs., fiyatlarına biri daha dikkat çekmişti. Gus’ın da bahsi geçiyordu; bakayım dedim, >€200 bandına gelmiş. Tuhaf olmaya başladı buhar olayı!
Hava yüzüğünü altındaki afc pinlerini görünce oha çok iyi dedim ama o afc pinler coil altına değil de hava yüzüğünün altına takıldığını görünce ne anladım ben o işten dedim kapadım videoyu, bence düşünce güzel ama uygulama yanlış, pas diyorum ????

napsam ilan mı açsam yav, 2 mod daha gelecek, 6 modla napcam ben? atomizer 4 tane :unsure: 1 mod satıp 1 atomizer almam lazım, takas ilanı mı açsam ki, fikir verin a dostlar! ????Ekli dosyayı görüntüle 50477
şu güzelliğe diyorum, şöyke bir mtl kit'li kayfun V5, bana da yedek olur, bol içerikli olması lazım ama, yeni gibi, çizik yok üstünde Primo'nun, keyiflik kullanıyorum zaten ara ara ev ortamında. Açayım mı takas ilanı, ne dersiniz? :unsure:

Mod fazlası varsa alırım affetmem :D hediyeyse hayatta kaçırmam :D ıstırırım :D

Hava yüzüğünü altındaki afc pinlerini görünce oha çok iyi dedim ama o afc pinler coil altına değil de hava yüzüğünün altına takıldığını görünce ne anladım ben o işten dedim kapadım videoyu, bence düşünce güzel ama uygulama yanlış, pas diyorum ????
İnceleme izlemeden önce direkt ilk içim yaptığı ana gidip bakıyorum. Eğer fena bir ses varsa kapatıyorum ????

Bence 10 numara 1x0.8 3x0.8 mis gibi buna göre dizayn edildiyse kubbede ona göre aromaya ayarlanmıştır. Uzun baca ile 3.5 ml oluyor muş 30 euro civarlarında.. Aliye düşer yakında

24mm yapsalarmis keskeee

Hellvape VERTEX MTL RTA

Gövde malzemesi: paslanmaz çelik
tipi: RTA
Kapasite: 2.0 / 3.5ml
Çap: 22mm
Yükseklik: 53 / 58mm damlama tipi ile
Konektör: 510, pim altın kaplamalı

Paket İçeriği
- 12 adet önceden sarılmış spiraller
- pamuk
- yedek kökenler
- yedek cam
- yedek vidalar
- ek kubbe
- tornavida
- anahtar
- kullanım kılavuzu
1610389815210.png1610389821577.png
1610389830821.png1610389842654.png

1610389863431.png1610389870759.png

1610389881446.png1610389887428.png1610389903969.png1610389910383.png

www.hellvape.com/

Hadi bakalım kolay gelsin der ve kaçar......:):):):):):)????????????????????????????????????

Hellvape VERTEX MTL RTA

Gövde malzemesi: paslanmaz çelik
tipi: RTA
Kapasite: 2.0 / 3.5ml
Çap: 22mm
Yükseklik: 53 / 58mm damlama tipi ile
Konektör: 510, pim altın kaplamalı

Paket İçeriği
- 12 adet önceden sarılmış spiraller
- pamuk
- yedek kökenler
- yedek cam
- yedek vidalar
- ek kubbe
- tornavida
- anahtar
- kullanım kılavuzu
Ekli dosyayı görüntüle 50724Ekli dosyayı görüntüle 50725
Ekli dosyayı görüntüle 50726Ekli dosyayı görüntüle 50727

Ekli dosyayı görüntüle 50728Ekli dosyayı görüntüle 50729

Ekli dosyayı görüntüle 50730Ekli dosyayı görüntüle 50731Ekli dosyayı görüntüle 50732Ekli dosyayı görüntüle 50733

www.hellvape.com/

Hadi bakalım kolay gelsin der ve kaçar......:):):):):):)????????????????????????????????????
70 avronun altındaki atolar ilgimi çekmiyor, yoksa kaşıntım devam ediyor..????

Yazının altına güncel notları düşüyorum. ????‍♂️ Hit konusunda dört farklı görüşü ekledim: yoktan, FeV’den daha agresif’e kadar. Sonuncusu için çabaladım, acaba mümkün mü diye sadece (not ettim aynı yere). Düşüncelerim değişmedi, aynı hala.????‍♂️

Henüz okuma fırsatım olmadı ama, bu hava tüplerinin FeV ile mukayesesinden giden bir muhabbet de var sanırım Fransız tarafında. Okuyup eklerim olmadı bu kısmı da.
Emmi almış ???? uzun video yaptığına göre superb diyecek ???? vakit bulunca izleyeceğim, görünce atayım dedim.

Geri