• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
YACHTVAPE PANDORA MTL RTA

Kasa malzemesi: paslanmaz çelik
Atomizer tipi: RTA
Kapasite: 2 / 3.5ml
Çap: 22mm
Yükseklik:Damlama tipi 45mm / damlama tipi olmadan 32.5mm + 6.5mm büyütme bölümü
Konektör: 510, pim altın kaplama
Ağırlık: büyütme bölümü ile 53g / 64g

1608913152166.png1608913166711.png

1608913205858.png1608913217813.png

Fiyatı 25,6 dolar, kubbenin kendisi 9 dolara mal olacak.

Resmi site www.yachtvape.com/

Ortalık karıştırma.......

????????????????????????????????????????

Todd Skyline R tanıtımını yaptı. Tanıtım diyorum çünkü Esg'ye yakın olduğundan güzel dedi ve pek de detaya inmedi.
Yalnız hem dizayn bakımından hemde o-ring bakımından bu ato'nun sorunsuz klonunu yapmak çok zor. Bunun klonunu anca kullanıcı yorumlarına baktıktan sonra alırım, yoksa çok sıkıntı çıkarabilecek bir potansiyeli var gibi geldi.

Yarın ya da öbür gün elimde olur :) @Ecuaraci hocam @hammersmith hocama ByKa hakkında iyi diye bahsetmiş, ben de yılan almaya teşne olarak atladım tabi. Umarım beğenmem, beğenirsem orjinalini kovalarım ki, tuzlu olur :)
@Uldız hocam kusura bakmayın. Çaktırmadan yılanlamış olabiliriz ama kötü bir niyetimiz yoktu. Malumunuz meraktan bizimki de :D
@CmZ hocam merhabalar.
Sxk klonundan stoklara girdi işaretini görünce aldım. Artık geçer-geçmez paranoyalarını atlatabilirsek tahmini öbür haftaya gelir diye düşünüyorum. :D
Diğer klonu bi çözemedim. 5avape-Vazling gibi değişik isimler ile karşıma çıktı. Aslında yedek tankları vs. ile sxk dan daha mantıklı ancak ilk açılışı sxk ile yapayım dedim.

Zaten bu sefer takip edenide var iki gözümün çiçeği by ka serisinin, En azından 10 kişi almıştır ya da alacaktır. 10-15 gün gibi bir süre içinde, çöpe attım, ateş ediyor, ışın kılıcı mübarek şeklinde yüksek dozda zehir içeren mesajlara ulaşabiliriz muhtemelen :p

Todd Skyline R tanıtımını yaptı. Tanıtım diyorum çünkü Esg'ye yakın olduğundan güzel dedi ve pek de detaya inmedi.
Yalnız hem dizayn bakımından hemde o-ring bakımından bu ato'nun sorunsuz klonunu yapmak çok zor. Bunun klonunu anca kullanıcı yorumlarına baktıktan sonra alırım, yoksa çok sıkıntı çıkarabilecek bir potansiyeli var gibi geldi.

Todd un “as good as” lafı beni her zaman huylandırır.

Marka ve işçilik şeklinde okudum bu Skyline’ı. ????‍♂️ Daralan bir piyasada, performans meselesini riske atmadan yapılmış, kaliteli bir iş gibi neredeyse.

Bir de, kendini artık biraz belli eden high-end fiyat bandı değişikliği mevcut: >€200 norm olmuş gibi duruyor. Bu şekilde de bu ekibi okumak mümkün olabilir belki. ????‍♂️

Son düzenleme:
@Uldız hocam kusura bakmayın. Çaktırmadan yılanlamış olabiliriz ama kötü bir niyetimiz yoktu. Malumunuz meraktan bizimki de :D
@CmZ hocam merhabalar.
Sxk klonundan stoklara girdi işaretini görünce aldım. Artık geçer-geçmez paranoyalarını atlatabilirsek tahmini öbür haftaya gelir diye düşünüyorum. :D
Diğer klonu bi çözemedim. 5avape-Vazling gibi değişik isimler ile karşıma çıktı. Aslında yedek tankları vs. ile sxk dan daha mantıklı ancak ilk açılışı sxk ile yapayım dedim.

Zaten bu sefer takip edenide var iki gözümün çiçeği by ka serisinin, En azından 10 kişi almıştır ya da alacaktır. 10-15 gün gibi bir süre içinde, çöpe attım, ateş ediyor, ışın kılıcı mübarek şeklinde yüksek dozda zehir içeren mesajlara ulaşabiliriz muhtemelen :p

Hocam ben yılan gördüm mü atlıyorum biraz, sorun bende :)
Tasarımı güzel duruyor, basit ve sorunsuz gibi. Sacha incelemesinde pastanede iyi diyor. Denemek için yeterli sebep yarattım :) Garantiye gidip sxk sipariş ettim.

Son düzenleme:
Hocam ben yılan gördüm mü atlıyorum biraz, sorun ben de :)
Tasarımı güzel duruyor, basit ve sorunsuz gibi. Sacha incelemesinde pastanede iyi diyor. Denemek için yeterli sebep yarattım :) Garantiye gidip sxk sipariş ettim.
Yılan hepimizin içinde o zaman hocam. :geek:

Aroma konusunda kafa karıştırdılar ama artık ne çıkarsa kısmetime diyorum. :ROFLMAO:

Hava pini değişiklikleri sayesinde inşallah sıkı ve sessiz içim keyfini yakalayabiliriz. Benim kendime verdiğim zehirde bu hocam. :p

Yılan hepimizin içinde o zaman hocam. :geek:

Aroma konusunda kafa karıştırdılar ama artık ne çıkarsa kısmetime diyorum. :ROFLMAO:

Hava pini değişiklikleri sayesinde inşallah sıkı ve sessiz içim keyfini yakalayabiliriz. Benim kendime verdiğim zehirde bu hocam. :p
sxk nin 1mm pin ilavesi ile sikilik sorun olmaz bence, dediginiz gibi sessiz olsun gerisini biz buluruz sarim/tel vs :LOL:

Geri