Kanthal
Council
???? Bi’ önceki deck de ilginçti ????evet degismis. bu su havuzlarinin ortasindaki su fiskiyesi gibi olmus![]()
???? Bi’ önceki deck de ilginçti ????evet degismis. bu su havuzlarinin ortasindaki su fiskiyesi gibi olmus![]()
Çinçon'la mücadele nasıl gidiyor, kaçıncı raunt? ????Bu gece dolu mesaj yağmuruna tutacağım pis çinçonu. Eğer hala omurgasız gibi davranırsa açacağım dispute bakmayacağım gözünün yaşına.
Çok değişik bisey olmuş bu
'Dispute açma benden haber bekle, ayarlayacağım' dedi, geçen gün de geri döndü, 'bana 0,01$ öder misin' diyor ???? dedim 'ne alaka?'. 'Çünkü platform'un teslim girişi gitti, ürünleri sana gönderdiğime dair bir ödeme bu' dedi. Ne alaka hiç bir fikrim yok ama ben de 'banane la zaten bana yalan attın saçma sapan bir ürün yolladın, kurusa da vermeyecem sana 0,01$ sürün la pışt' dedim, bekletiyorum. Hakikaten ürünler teslim edildi olarak gözüküyor ama hala 71 gün koruma var ???? Sürünsün yalançı minnak çinçon ????Çinçon'la mücadele nasıl gidiyor, kaçıncı raunt? ????
Fena durmuyor, geleneksel mtl’ye gitmez gibi yine de. Hava seçenekleri lazım bize ????Çok değişik bisey olmuş bu
Hayırlı olsun hocam Allah analı, babalı büyütsün
Çelik afc set iste, süre sonunda kadar bekletilir sonra da dispute çakarım gelmezse, de ????????'Dispute açma benden haber bekle, ayarlayacağım' dedi, geçen gün de geri döndü, 'bana 0,01$ öder misin' diyor ???? dedim 'ne alaka?'. 'Çünkü platform'un teslim girişi gitti, ürünleri sana gönderdiğime dair bir ödeme bu' dedi. Ne alaka hiç bir fikrim yok ama ben de 'banane la zaten bana yalan attın saçma sapan bir ürün yolladın, kurusa da vermeyecem sana 0,01$ sürün la pışt' dedim, bekletiyorum. Hakikaten ürünler teslim edildi olarak gözüküyor ama hala 71 gün koruma var ???? Sürünsün yalançı minnak çinçon ????
Dedim hocam. 'Hem Sxk'nın ve hemde Yftk'nın çelik air pinlerini satıyorsun, onlardan bana tam set olarak yolla ben de dispute açmayayım' dedim ama sallamadı. 'Bak beni afc pinler ss diye kandırmana rağmen ve atomizerlerde biri ciddi sayılabilecek ama geneli ufak tefek olan problemlere rağmen sana güzellik yapmaya çalışıyorum. 2 set değil tek set afc pin istedim yine de beni geçiştirip bir de üstüne yüzsüz yüzsüz onayla paramı ver diyorsun, iyi niyet bir yere kadar, alırım anahtarını mayk' dedim. Adam hala yok 'lütfen onayla' yok '0,01$cık vercen yaa' triplerinde.Çelik afc set iste, süre sonunda kadar bekletilir sonra da dispute çakarım gelmezse, de ????????
Ayağa kalkana kadar iyi gider, sonrasında sıkıntı. Hele 4-8 ay lokum oluyorlar ????İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerBebek bakım forumlarının müdavimi olabilirim her an????
Dedim hocam. 'Hem Sxk'nın ve hemde Yftk'nın çelik air pinlerini satıyorsun, onlardan bana tam set olarak yolla ben de dispute açmayayım' dedim ama sallamadı. 'Bak beni afc pinler ss diye kandırmana rağmen ve atomizerlerde biri ciddi sayılabilecek ama geneli ufak tefek olan problemlere rağmen sana güzellik yapmaya çalışıyorum. 2 set değil tek set afc pin istedim yine de beni geçiştirip bir de üstüne yüzsüz yüzsüz onayla paramı ver diyorsun, iyi niyet bir yere kadar, alırım anahtarını mayk' dedim. Adam hala yok 'lütfen onayla' yok '0,01$cık vercen yaa' triplerinde.
Beni o kadar çok kızdırdı ki şeytan diyor bakma şunun timsah göz yaşlarına aç dispute full refund iste anlasın öyle herkesi kazıklayamayacağını ama işte sonra 'atomizer fena değil full refund ayıp olur, bari yarısını iste' diye düşünüyorum. İkilem de kaldım yani.
Siz olsanız ne yapardınız bu mesajı gören forum ahalisi?
Çok kısa özet: Adam hava pinleri çelik dedi ne idüğü belirsiz bir şey çıktı ve bir de siyah olanın pozitif pininin yivinde sıkıntı var ve zor dönüyor, ileride kullanılamayacak derecede problem çıkarma ihtimali olabilir. Az yada çok her klon atomizerde olan sorunlar var onları o kadar da olsun diye yazmaya gerek duymadım.
Siz olsanız full refund ister miydiniz yoksa yarısını falan mı isterdiniz?![]()
'Bir dahaki siparişinde ne istersen yollarım' dedi. 'Senden başka sipariş vereceğimi nerden çıkardın?' dedim bende. 'Bana hemen ücretsiz takipli kargo ile sadece 1 tane pozitif pin (ki bulabileceğini sanmam) ve birde 1 adet set gerçek ss afc pinlerden yolla' dedim ama nafile. İlla diyor ki ya benden sipariş ver ve o sipariş ile gerekenleri yollayayım yada teslim aldığını kabul et de bitsin şu çin işkencesi... Fev V4.5 falan mı alsam????? Naaaan yok yok bu adamdan başka bir şey almak yok. Bile bile akrebi sırtımıza alacağız yine yaa ????@CnrSngl peki sen Çelik dedin ama bunlar tırt malzeme çıktı diyince ne dedi
ÇinçonSavar yapayım ????çek full refund bidahada uğraşma. sen gibi kaç kişiye yaptı aynısını. onlarında cezası olsun
seni soktuğu stresin sinirin hayal kırıklığının karşılığı olarakta düşün
"çinçon sever" olarak nick yap bide![]()
Beni de başka bir siparişe zorladı, yani kendi demedi ama ayrıca yollayacağı da yoktu. O dönem aslında SXK Imperia ile ilgileniyordum fakat mtl ring çıkmamıştı, haliyle ben de FL alayım bari dedim. Onunla da istediklerimi yollamıştı.'Bir dahaki siparişinde ne istersen yollarım' dedi. 'Senden başka sipariş vereceğimi nerden çıkardın?' dedim bende. 'Bana hemen ücretsiz takipli kargo ile sadece 1 tane pozitif pin (ki bulabileceğini sanmam) ve birde 1 adet set gerçek ss afc pinlerden yolla' dedim ama nafile. İlla diyor ki ya benden sipariş ver ve o sipariş ile gerekenleri yollayayım yada teslim aldığını kabul et de bitsin şu çin işkencesi... Fev V4.5 falan mı alsam????? Naaaan yok yok bu adamdan başka bir şey almak yok. Bile bile akrebi sırtımıza alacağız yine yaa ????
ÇinçonSavar yapayım ????
Bu Fev V4.5 ne zamandır aklıma girip girip duruyor ama Vs olanı var zaten diye hep vazgeçiyorum. Bf-1'de var zaten gerek yok ya. Uğraşmak da istemedim şimdi. Dispute açayım da ne olacaksa olsun ????Beni de başka bir siparişe zorladı, yani kendi demedi ama ayrıca yollayacağı da yoktu. O dönem aslında SXK Imperia ile ilgileniyordum fakat mtl ring çıkmamıştı, haliyle ben de FL alayım bari dedim. Onunla da istediklerimi yollamıştı.
Hani başka ihtiyacın varsa al diyeceğim ama ne gerek var ????????eğer ki Fev almak istersen @qersnc almış ve beğenmişti ama yine de kullanım sonucunu yazsa daha iyi olur.
Bir de tabi geçer geçmez riski var ????????![]()
Bf-1 i bende seviyordum ta ki stng mtl gelene kadar ???? şimdi kutusunda takılıyor ????Bu Fev V4.5 ne zamandır aklıma girip girip duruyor ama Vs olanı var zaten diye hep vazgeçiyorum. Bf-1'de var zaten gerek yok ya. Uğraşmak da istemedim şimdi. Dispute açayım da ne olacaksa olsun ????
Aklıma girme hocam ya ???? Neyse biraz daha düşüneyim ben ????Bf-1 i bende seviyordum ta ki stng mtl gelene kadar ???? şimdi kutusunda takılıyor ????
Coolvape ten al diye söylemiyorum (alma, sxk çok iyi) ama bir Fev 4.5 ve hafif olması için bir bellcap edin bence. Gerçekten özel bir tank. ????
Era’yı beklerken ???? Umarım en kısa sürede gelir, bezdiriyor şu kargo bekleme işi.