azcık daha bekliyim de tam alacağım sırada stok bitsin ben de üzüleyimFev ile bambaşka bir karakterde.
Ve çok kullanıcı dostu bir ato.
Terlemesi, sızması, akması, kokmasi vs yok.
Aroma verimi gayet iyi, boğaz vurumu bir çok atonun önünde.

azcık daha bekliyim de tam alacağım sırada stok bitsin ben de üzüleyimFev ile bambaşka bir karakterde.
Ve çok kullanıcı dostu bir ato.
Terlemesi, sızması, akması, kokmasi vs yok.
Aroma verimi gayet iyi, boğaz vurumu bir çok atonun önünde.
ben kaçırmışım o dönemleri demek ki abiBu ikisinin de Era Pro düşmanı olduğu günler, dün gibi aklımda...
![]()
Sevindim bu habere! ????yok üstad olumsuz bir şey düşündüğün aklıma bile gelmedi. hani hep şakacıyım ya ondan![]()
Ka V8 üzerine V9 alıp nasıl hayal kırıklığı olduysa Era üzerine pro gelince de aynısı oldu. Çünkü serinin devamı niteliği bekliyor insan. Onun üzerine inşa edilmiş yenilikler yada düzenlemeler. Ama çok farklı birşey ile karşılaşınca atar gider hallerine giriyor insan tabi ????Bu ikisinin de Era Pro düşmanı olduğu günler, dün gibi aklımda...
![]()
Monoton iş yapmıyorlar
ExV1.4 yola çıkmış Çin’den. Kaçırma bu treni @murcix ! ????????![]()
Atla trene, atla atla! ???? $29 kaçmaz cidden.Pişmiş aşa su katayım biraz ????
1200! ????105 usd diyorum 1200 tl diyorum indirimde 29 usdlik ürün atıyonuz
Çekinme bence. Ben yazıyorum açık açık: hoş değil. Kaç kişiyiz şurada üstelik. ????Diyecek sözüm çok ama yok diyip haklısına döneyim. Kısıtlı piyasada hobi zor iş ????????
Atla trene, atla atla! [emoji38] $29 kaçmaz cidden.
1200! [emoji853]
$29 beni de üzdü ama —kısmen, biraz. [emoji28]
Ya mevzu risk alıp ticaret amaçlı bu işi yapanlar değil ki. Saçma şekilde yasakların binbir türlüsünü uygulamaya çalışanlar asıl mesele.
Yoksa yasal olan ülkelerde bile bunun satışı pahalı.
Çin fiyatı $30-45
Avrupa fiyatı €50-55
Türkiye fiyatı $90 üzeri
Yasal olsa en fazla olacağı $55-60
O da nedir, hemen kullanmak isteyen, günlerce kargo yolu beklemek istemeyenler için hizmet bedeli.
Geri kalanı nedir peki?
Tümüyle kilitlenmiş memlekette risk almış, imtiyaz kullanmış, ülkeye sokabilmek için belki birilerinin kaprislerini çekmiş, belki Arap Faik'lere ekstra ücret ödemiş ve işi hobi değil ticaret gözüyle gören satıcının hizmet+cesaret bedeli olarak görüyorum.
Üzücü mü üzücü. Ama günah keçisi olmayı da hak etmiyorlar bana göre.
Yok ya fiyatı ile alakasız ilgimi çekmedi zaten. Yoksa çoktan kahve içmiş olurdun ????Atla trene, atla atla! ???? $29 kaçmaz cidden.
1200! ????
$29 beni de üzdü ama —kısmen, biraz. ????
???? Buna hazırlık yaparım ben, aroma, nbase, vs. Eğlenceli oluyor detaylı bakmak. İçimden bir ses iyi bir şey çıkacağını söylüyor. ????Yok ya fiyatı ile alakasız ilgimi çekmedi zaten. Yoksa çoktan kahve içmiş olurdun ????