nemlos
Community
max 500e yapacağım denk gelirse o çılgınlığı
bulamazsamda o para , eksik kalsın expro,daha uyguna v2.1 alırım![]()
Diyorum ya çılgınlık [emoji854]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
max 500e yapacağım denk gelirse o çılgınlığı
bulamazsamda o para , eksik kalsın expro,daha uyguna v2.1 alırım![]()
Biraz tuhaf olmuş fiyat bence; üzüldüm gerçekten. ????@Kanthal hocam ütüyorlar bizi![]()
![]()
adım çıkmış dokuza inmiyor sekize... yalancı çoban gibi olmuşum desene@GaziHazar $105 yazınca biraz gırgır sanmıştım. @KeaSH07 @nemlos 1000-1200 yazınca jeton düştü. ????
Günaydın hocamadım çıkmış dokuza inmiyor sekize... yalancı çoban gibi olmuşum desene![]()
Auguse hiç bilmediğim bire markaydı. birileri bahsedince de çok önemsemezdim, tırt falan diye düşünürdüm ta ki @sihirbaz üstad v1.5 hediye edinceye kadar. gayet güzel bir atomizerdi. biraz ben pis ettim bir de cap kırılınca öyle kala kaldı. era proya bir şans versem mi diye düşünüyorum ama fev e olan benzerliğinden çekiniyorum.
bu konuya katılıyorum ama ben boşadım onuFev 4.5= insanın eşi gibi ato. Kimi zaman çok seviyor çok asiksiniz. Kimi zaman da nefret edilesi. Ne bosanabiliyorsunuz ne de hergun yanınızda olabiliyor.
Vermeni tavsiye ederim ????era proya bir şans versem mi diye düşünüyorum
Eee gittimi bizim fev ????????ama ben boşadım onu![]()
aldığım kardeşime geri verdim abi.Eee gittimi bizim fev ????????
İyilik için teşekkür ederim o zaman ????????????aldığım kardeşime geri verdim abi.
orjinal de ulton da yftk da kullandı o çocuk orjinal bambaşka diyor ilk 1 ay anlaşılmıyor sonra klonlar pisleşiyor diyor. ben orjinal kullanmadığım için bir şey diyemem ama bence hiç bulaşma abi. aslında farkında olmadan (unutmuşum yalan yok) sana iyilik yaptım say bence
![]()
Olumsuz bir şey aklımın ucundan geçmedi, inan. ????adım çıkmış dokuza inmiyor sekize... yalancı çoban gibi olmuşum desene![]()
yav bu malı satınca gene aynısından 2-3 taneyi yerine koymayacakmı canım kardeşimOlumsuz bir şey aklımın ucundan geçmedi, inan. ????$105 anormal bir rakam gibi geliyor bana.
Bunu müşterinin düşünmesi beklenemez ki?! Müşteriyi bağlamaz hatta. Bu pek makul bir izah gibi gelmiyor bana.yav bu malı satınca gene aynısından 2-3 taneyi yerine koymayacakmı canım kardeşim![]()
sabah kahveni içmemişsin. senin jeton düşmedi ???? ????Bunu müşterinin düşünmesi beklenemez ki?! Müşteriyi bağlamaz hatta. Bu pek makul bir izah gibi gelmiyor bana.
İçmedim tam cidden. ????sabah kahveni içmemişsin. senin jeton düşmedi ???? ????
era proya bir şans versem mi diye düşünüyorum ama fev e olan benzerliğinden çekiniyorum
ah bide bellcapi çıksa veya kısaltma kiti satışta olsa. kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olurdu ????Fev ile bambaşka bir karakterde.
Ve çok kullanıcı dostu bir ato.
Terlemesi, sızması, akması, kokmasi vs yok.
Aroma verimi gayet iyi, boğaz vurumu bir çok atonun önünde.
Fev ile bambaşka bir karakterde.
Ve çok kullanıcı dostu bir ato.
Terlemesi, sızması, akması, kokmasi vs yok.
Aroma verimi gayet iyi, boğaz vurumu bir çok atonun önünde.
Bu ikisinin de Era Pro düşmanı olduğu günler, dün gibi aklımda...ah bide bellcapi çıksa veya kısaltma kiti satışta olsa. kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olurdu ????
yok üstad olumsuz bir şey düşündüğün aklıma bile gelmedi. hani hep şakacıyım ya ondanOlumsuz bir şey aklımın ucundan geçmedi, inan. ????$105 anormal bir rakam gibi geliyor bana.