Vape Mania
Community
Her ikisini de severek kullanıyorum. Seç deseniz seçemem, ki asla elden çıkarmayacağım iki ato bunlar.penodattan ümitliydim aram konusunda bana baya baya yettı kendımce cok basarılı buldum.orjinal ato hıc deneyımlemedım tercıhımı yerlı atodanmı yoksa era prodanmı yapsam onun arafında kaldım . era pro hem aroma hemde vurum acısından daha önde gıbı dımı ?
sıfır takıntının yanında @Kanthal gibi boya takıntınmı var birde senin.Valla siyah olmayaydi durmazdim. Ss modeli de yok ki. Ama baska alabilecegim atomizer olmadigina gore [emoji2957]
sıfır takıntının yanında @Kanthal gibi boya takıntınmı var birde senin.geçmiş olsun üzüldüm [emoji2960]
yediğin, içtiğin, kullandığın herşey organik mi yawww [emoji16] isviçrede yaşasan anlardımda TR desin be yaaa [emoji1787]
sus otur sıfır ????Moduma uymaz diye abi gorsel olarak yani [emoji1787] yoksa dl de hersey siyahti
minöre yazıldım beklıyorum era proyu takıp edıyordum zaten mınor cok kırıtık edemedıgım bır ato era pro ama koleksıyona eklıyecegım kısmetseHer ikisini de severek kullanıyorum. Seç deseniz seçemem, ki asla elden çıkarmayacağım iki ato bunlar.
Şu aşamada fiyat avantajını da düşünürsek minör daha öne çıkan bir seçenek gibi görünüyor sizin adınıza. İmkan dahilde ise her ikisini de öneririm gerçi.
oy oyy hey maşallahh
yazık, hepsi dolaba gidecek ????
herşeyin ss mi ????
yazık, hepsi dolaba gidecek ????
Evet sayılı gün çabuk geçer
deckin biraz daha rahat çıkmasından başka da bir artısını görmedim ????
sus otur sıfır [emoji1787]
Aviator üzerinde füme bell cap minor [emoji2956]
Güzel duracak sanki.
@GaziHazar gör ve duy bak [emoji23]
Bir de ultrasonik temizleyici alıp belki ikinci el olayına da güvenle bakabilirsin. Ben sirke ve kaynar su ile dalıyorum gerçi [emoji2960]
Aaaa ????Sifir da sifir… ille de siifir… ilk emikleyen ben olucam…
Aaaa [emoji33]
Atoyu mu emcüklüyon ki [emoji2960] halbuki sıfır bir drip-tip işi kurtarır gibi geliyor bana [emoji23]