• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
penodattan ümitliydim aram konusunda bana baya baya yettı kendımce cok basarılı buldum.orjinal ato hıc deneyımlemedım tercıhımı yerlı atodanmı yoksa era prodanmı yapsam onun arafında kaldım . era pro hem aroma hemde vurum acısından daha önde gıbı dımı ?
Her ikisini de severek kullanıyorum. Seç deseniz seçemem, ki asla elden çıkarmayacağım iki ato bunlar.

Şu aşamada fiyat avantajını da düşünürsek minör daha öne çıkan bir seçenek gibi görünüyor sizin adınıza. İmkan dahilde ise her ikisini de öneririm gerçi.

Her ikisini de severek kullanıyorum. Seç deseniz seçemem, ki asla elden çıkarmayacağım iki ato bunlar.

Şu aşamada fiyat avantajını da düşünürsek minör daha öne çıkan bir seçenek gibi görünüyor sizin adınıza. İmkan dahilde ise her ikisini de öneririm gerçi.
minöre yazıldım beklıyorum era proyu takıp edıyordum zaten mınor cok kırıtık edemedıgım bır ato era pro ama koleksıyona eklıyecegım kısmetse

Geri