• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sımdı sızın degerlendırmanızı okudum en son fev 'e bır dokunma olmus :))) Guzel ınceleme yazısı olmus elınıze saglık.. Bogaz vurumu hafıfmı ?

Ustad benden bahsediyorsaniz ben fevde vurumu sifirlayabilmis bir beceriksizim. Su var ki benim icin ideal bir atomizer ion v2. Bogaz vurumu kismi benim icin yeterli ama goreceli bir durum. %1 lik nic artisi ciddi fark yaratiyor bana gore (6 dan 7 ye gectim :) )

Aslinda benim deneyimime gore bogaz vurumu denilen olgu; nic degeri, sarim, likit gibi konularla da degisebiliyor. Atomizerin uzun olmasi bogaz vurumu icin yeterli bir etken. Onun disinda yanma odasinin yapisi uc asagi bes yukari hemen hepsinde benzer oldugu icin farkli yanma odali atomizerler denenebilir.

Ustad benden bahsediyorsaniz ben fevde vurumu sifirlayabilmis bir beceriksizim. Su var ki benim icin ideal bir atomizer ion v2. Bogaz vurumu kismi benim icin yeterli ama goreceli bir durum. %1 lik nic artisi ciddi fark yaratiyor bana gore (6 dan 7 ye gectim :) )
ben 15 mg nıkotın kullanıyorum en sevdıgım zamanlar sabahları kahve yanında fevden aldıgım ılk buhar fıl gıbı oturuyor boğazıma :D sonra tabı stabıl oluyor :)

Minör boğaza tekme atmaz ama Ion V2 den çok daha net bir vurum hissiyatı var. Ondan çok daha pratik kullanımlı.
penodattan ümitliydim aram konusunda bana baya baya yettı kendımce cok basarılı buldum.orjinal ato hıc deneyımlemedım tercıhımı yerlı atodanmı yoksa era prodanmı yapsam onun arafında kaldım . era pro hem aroma hemde vurum acısından daha önde gıbı dımı ?

Geri