• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Majörler tükendi, Minörlere yolculuk

du yaa aklıma dakıldı. kırmızıyla aran nası :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: sarı driptip yollimmi :D
Kirmizi ile aramız çok çok iyi abi.
Aromasina bayılıyorum. Bir de Rayon pamuk deniyorum bu ara. O da biraz şekerli bir tad veriyor. Kırmızıyla ikisi tatlı tatlı gidiyor.
Kırmızıyı titanyum ve ss316L ile deneyeceğim şimdi.
Ama Kanthal performansı çok iyi.
Kırmızı geldikten sonra Ultemleri boşa çıkartti.
Renk sorunu olmasın diye, kırmızıya siyah cam ve siyah driptip takıyorum. :) Siyah driptipi bulamayınca driptipsiz içiyorum. Dudaklarıma batıyor ama olsun. Üzerine sarı driptip takip kullanmaktan iyidir :)

Kirmizi ile aramız çok çok iyi abi.
Aromasina bayılıyorum. Bir de Rayon pamuk deniyorum bu ara. O da biraz şekerli bir tad veriyor. Kırmızıyla ikisi tatlı tatlı gidiyor.
Kırmızıyı titanyum ve ss316L ile deneyeceğim şimdi.
Ama Kanthal performansı çok iyi.
Kırmızı geldikten sonra Ultemleri boşa çıkartti.
Renk sorunu olmasın diye, kırmızıya siyah cam ve siyah driptip takıyorum. :) Siyah driptipi bulamayınca driptipsiz içiyorum. Dudaklarıma batıyor ama olsun. Üzerine sarı driptip takip kullanmaktan iyidir :)
Bi sevindim mutlu oldum ki ???? afiyetle buharla kardeşim ????

Uygun fiyatlı,mosfetli,ufak ve kibar (22mm) bir mekanik mod yapsanız keşke.Gus'un mekanikleri gibi :sneaky: (fiyatı benzemesin :ROFLMAO:) Mod aramaktan kurtarın artık bizi.:)

Konu hakkında hiçbir bilgim yok fakat atomizerin ufak tefek ayrıntılarını düşününce,mekanik modun üretimi çok daha kolay olur diye düşünüyorum.

Selam herkese. Majorümün camı kırıldı :( tekrar sipariş etmek istiyorum. ne yapmam gerekiyor arada sorup kaçayım ben :))

Melo 3, 4 ml camı olur.
Ankara da iseniz sizinle paylaşırım 1 adet cam.
Sitesinden alışverişte 33TL kargo ücreti çıkmış. Belki bir yanlışlık olmuştur.
Enteresanmış, maalesef Kocaeli'deyim. Web sitesine giriş yapamadım o da ilginç, değişmiş web sitesi zaten 10$ yazıyor cam için. 2.serinin ilk major alan tayfasındanım bu arada

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri