006 numaralı Minör için rezervasyon talep ediyorum @Uzi Mods Üstadım.
Ve tercih edebiliyorsak, ben camlı olan versiyonundan istiyorum.
Ama bu defa 006 kalmamış size 060 numarayı verelim de siz sondaki 0 i kazıyın olayına girmeyelim...
sıfır kadar temiz var düşünürseniz ilan açarımMajor v2 sıfır arıyorum. Yardımcı olurmusunuz lütfen. Sitede satışa çıkacak mı acaba?
herhalde boyuna olur tahminimceBu Minör, ????
Enine mi minör
Boyuna mı minör olacak
Hava yüzüğünü yarıya düşürüp, 24mm yada 23mm lik bir güverte yapılsa, negatif post direği deck ve şase ile bütünleşik olsa, sadece pozitif pini vidalı olsa sorunların büyük bölümü kalkar ortadan, baca boyu, yanma odası ve güverte aynı kalmalı.. Yoksa karakterini kaybeder Atomizer..herhalde boyuna olur tahminimce
Hocam hayal edelim de sınırı geçersek düşer üzülürüz, dico yihi dna chiplerini almaya kalksa şu kurda.. Neyse iç piyasada 3 5 tane satar yurt dışına sanmıyorum.Valla herşey konuşulur ama bence birde majorlerin, minörlerin altına güzel bir mech mod yada stabwood mod( DNA yihi dicodes...) da gider hani uzi imzalı bunuda mı konuşsak ????
Fena olmazdı diye şeeetim üstadım ama doğru diyorsunHocam hayal edelim de sınırı geçersek düşer üzülürüz, dico yihi dna chiplerini almaya kalksa şu kurda.. Neyse iç piyasada 3 5 tane satar yurt dışına sanmıyorum.
Sokma milletin aklına şöyle şeyler yahu ????????