MoNoT10
Council
Sana meşeyi hazirladim ben şeeapma senHee bide o var dimi
, O zaman önce vuud baks deck istiyom ????????
Bende o iş ????????
Sana meşeyi hazirladim ben şeeapma senHee bide o var dimi
, O zaman önce vuud baks deck istiyom ????????
Bu komutanda pırt diye heryerden çıkıyor konusunu bile açmış ????????????Sana meşeyi hazirladim ben şeeapma sen
Bende o iş ????????
Senin doğalgaz faturası yüksek gelmiş, sen kullan onları ısınmak için ????senin vuudun hazır cumartesi ben takdim etçem sana
Ekli dosyayı görüntüle 28404
sende kırılsın sonra sobada yakıcam zatenSenin doğalgaz faturası yüksek gelmiş, sen kullan onları ısınmak için ????
Temsili bir üretim planı düşündüm.
Majörün yurt dışı satış işlemleri, sonuçlanması ve minörün projelendirilmesi 3 ay
Prototipin hazırlanması 3 ay
İlk deneme testleri ve düzeltmeler 6 ay ( @Uzi Mods ustamın daha önceki yazdıklarından yola çıktım burada)
Üretimin başlaması ve sürecin işlemesi 6 ay
Satış başlangıcı tahmini 18 ay
Hesaplamalarıma göre minörle buluşmamız 2021 Temmuz Ağustosunu bulur
o yüzden çokta baskı yapmayalım uzimods ustama
Bu kadar düşündüysen yakında üretime de geçersin, özuzi mods ????Temsili bir üretim planı düşündüm.
Majörün yurt dışı satış işlemleri, sonuçlanması ve minörün projelendirilmesi 3 ay
Prototipin hazırlanması 3 ay
İlk deneme testleri ve düzeltmeler 6 ay ( @Uzi Mods ustamın daha önceki yazdıklarından yola çıktım burada)
Üretimin başlaması ve sürecin işlemesi 6 ay
Satış başlangıcı tahmini 18 ay
Hesaplamalarıma göre minörle buluşmamız 2021 Temmuz Ağustosunu bulur
o yüzden çokta baskı yapmayalım uzimods ustama
bildiğim kadarıyla sadece yurtdışı satışı var şu anda. uzimods ustaya bi özelden sorun. ayrıca kullanamayıp satanlarda var ikinci elde. bi bakın isterseniz satış bölümünede. ben bi set görmüştüm sankiMajor v2 sıfır arıyorum. Yardımcı olurmusunuz lütfen. Sitede satışa çıkacak mı acaba?
Şurası şöyle,burası böyle,asıl esprisi de şurasındaŞimdi açacağım ağzımı, ortalık karışacakMinör geliyor bittabi, hissediyorum...Hatta gözümün önünde canlanıyor
Şurası şöyle,burası böyle,asıl esprisi de şurasında
Hadi bakayım