• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Major V1-1.1 vs V2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
Arkadaşlar selam,
Kendime ömürlük bir atomizer arıyorum. Ultem parçalar takayım, şekilli şukullu bellcaplerim, o ring setlerim olsun istiyorum. Major denilen arkadaş bu nedenle radarıma hızlı bir giriş yaptı.
Fakat farklı versiyonlar mevcut, hangi versiyon benim için daha uygun olacaktır?

Not: Ilık ve soğuk buhar severim. Tütün içerikli likitler ve sek nbase tüketiyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0
harici pil daha iyi ya.
dahili pilli zaman icinde performans kaybediyor, olur olmaz yerde sarji bitiyor falan. bir de sbs olani yok zaten :p

ihtiyarin dediklerini ezberle ;)

@comandante = Major kullanim klavuzu.PDF

ustalari dinle @Arcturus
bir ato eger ki kusursuzca calisiyor ve basa dert acmiyorsa iyidir. aslolan likittir. isin en onemli ama bulmasi en zor kismidir.
acik soyleyeyim nbase yada 1-2 cesit likit tuketen kisilere yeni urun tavsiye etmem. ki bence gerek de yok.
likit repertuari genis oldugu zaman kadro genislemesi de geliyor. yani ilerleyen donemde likit cesitliligi artinca yeni setup arayisi da baslayacak. ato demedim bak setup dedim.
o yuzden bence su an senin uzerinde durman gereken sadece likit olmali.

hem aksesuar zengini olsun istiyorsun hem burun kiviriyorsun. gorup gorebilecegin en genis aksesuar Fev icin yapildi. durmaksizin yapilmaya da devam ediliyor. Era benzeri deck, cesit cesit tank yapilari ve kapasiteler, oda daralticilar vs. ne ararsan var.
Fev'den sonra da bence en zengin aksesuar Dvarw sarisinde var. gerci hizli zamanlari gecti ama mevcutlara bakilinca halen ikinci sirada.

ayrica dostane tavsiye.
aksesuar gereksiz harcama yapmaktir. en faydali olani bir kisa bir uzun tank almaktir (2-3ml / 4-5ml gibi) gerisi kullanimina etki edecek yada keyfini artiracak seyler degildir. hele ki minimal farklari algilacayacak damak yapisi yoksa. ancak goze hitap eder ????‍♂️
misal Ion V2 aldin. ve tum aksesuarlarini da temin ettin. hadi denedin denedin elbet birinde karar kilacaksin ve diger aldigin tum parcalar dolapta toz tutacak.
3 degisik aksesuar deneyecegine baska bir ato alirsin o paraya ve 2 farkli ato sahibi olmus olursun.

ha bir de bir suru akseuar alayim da omurluk olsun vs bosver oyle seyleri.
yedek 2 cam bir de oring seti al tamamdir. tabi o da sevdigin atoya. almayi dusundugun atoya yatirim yapma.
Likit çalışıyorum zaten, reçetemizi hala geliştiriyoruz. Sorunu hep atomizerde arardım, penodattan sıkılınca dedim ki bu atomizer dandiktir ondan sıkılmışımdır. Ama FeV aldım yine aynı yine aynı...

Diğer arkadaşlar alınmasın ama ben hobici, açgözlü değilim bi ondanım olsun bi tane de bundanım???? Bana gereksiz geliyor 2. setuptan fazlası.

FeV aksesuarları bana çok pahalı geliyor, klon bir bellcap neden 240 tl diye sormadan edemiyorum. Ama majör öyle değil, ahşap kutusundan zibilyon tane aksesuar çıkıyor zaten. Majoru secmemin nedeni de tamamen budur. Aksesuarları da beğenip kullanmak icin değil, değiştire değiştire kullanıp sıkılma süresini uzatmak icin istiyorum.

Ve artık FeV gibi nalbur parçasına benzeyen şeyler değil de, atomizere benzeyen atomizerler kullanmak istiyorum. Klasik tarzda yani.

Likit çalışıyorum zaten, reçetemizi hala geliştiriyoruz. Sorunu hep atomizerde arardım, penodattan sıkılınca dedim ki bu atomizer dandiktir ondan sıkılmışımdır. Ama FeV aldım yine aynı yine aynı...

Diğer arkadaşlar alınmasın ama ben hobici, açgözlü değilim bi ondanım olsun bi tane de bundanım???? Bana gereksiz geliyor 2. setuptan fazlası.

FeV aksesuarları bana çok pahalı geliyor, klon bir bellcap neden 240 tl diye sormadan edemiyorum. Ama majör öyle değil, ahşap kutusundan zibilyon tane aksesuar çıkıyor zaten. Majoru secmemin nedeni de tamamen budur. Aksesuarları da beğenip kullanmak icin değil, değiştire değiştire kullanıp sıkılma süresini uzatmak icin istiyorum.

Ve artık FeV gibi nalbur parçasına benzeyen şeyler değil de, atomizere benzeyen atomizerler kullanmak istiyorum. Klasik tarzda yani.
Bu arada ahşap kutu major ekonomik nedenlerden dolayı elendi???? Drop kitli veya bol yedekli major arayisim surmektedir...

Geri