• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Major V1-1.1 vs V2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
Arkadaşlar selam,
Kendime ömürlük bir atomizer arıyorum. Ultem parçalar takayım, şekilli şukullu bellcaplerim, o ring setlerim olsun istiyorum. Major denilen arkadaş bu nedenle radarıma hızlı bir giriş yaptı.
Fakat farklı versiyonlar mevcut, hangi versiyon benim için daha uygun olacaktır?

Not: Ilık ve soğuk buhar severim. Tütün içerikli likitler ve sek nbase tüketiyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0
Hassas, nazlı atoları severim. Orası burası sıkışan, besleme problemi olan, hava kaçıran atolardan mıdır acaba diyerek sormuştum kronik problemli midir diye. Bu arada afc ne alemde komutanım? Kaçak var mı? Ses çıkartıyor mu meret?

ses yok. bana göre aşırı sessiz kategorisinde
kaçak dediğim gibi oringleri iyi ayarlarsan yok.
besleme sıkıntısı yok.
sıkı, soğuk ve doygun buhar alıyorum ben.
parlament ve majör ayrılmaz ikili bende
ikiside ADV

Sorun likit veya tel değil, sek nbase tükettiğim de oluyor premium likit de. Teller ise uzun zamandır kullandığım teller. Yemek yemek gibi bir şey bu, üst üste aynı yemeği yediği zaman çoğu insan bıkıyor. Aynısı benim için atomizerlerde geçerli, fev çok güzel, performansını seviyorum. Ama dediğim gibi tank, chimney, drip tip gibi parçalar değiştirilebildiği zaman bu bıkkınlık durumu ortadan kalkıyor.
hocam bu genel huy mu yoksa sadece atolar için mi geçerli onu merak ettim
bu mereti hobi olarak benimseyince böyle sıkıntılar çıkıyor ben zamanında ato olayını kafamda bitirdiö sardım pamukladım yok haliyle çıkan ürünlerin %99u bana hitap etmiyor ????
ama modda aşamadım kendimi şükür ki fakirim yoksa hanımdan dayak yerdik tahtadan moda araba parası verdin diye

Arkadaşlar selam,
Kendime ömürlük bir atomizer arıyorum. Ultem parçalar takayım, şekilli şukullu bellcaplerim, o ring setlerim olsun istiyorum. Major denilen arkadaş bu nedenle radarıma hızlı bir giriş yaptı.
Fakat farklı versiyonlar mevcut, hangi versiyon benim için daha uygun olacaktır?

Not: Ilık ve soğuk buhar severim. Tütün içerikli likitler ve sek nbase tüketiyorum.
Aha ben genelde sek Nbase nadiren tütünlü likit
Merakla takipteyim

hocam bu genel huy mu yoksa sadece atolar için mi geçerli onu merak ettim
bu mereti hobi olarak benimseyince böyle sıkıntılar çıkıyor ben zamanında ato olayını kafamda bitirdiö sardım pamukladım yok haliyle çıkan ürünlerin %99u bana hitap etmiyor ????
ama modda aşamadım kendimi şükür ki fakirim yoksa hanımdan dayak yerdik tahtadan moda araba parası verdin diye
maalesef sadece ato mod için geçerli

evet denenebilir, ama sadece performans aramıyorum. benim icin önemli olan "customizable" olması. kuma ilanlara nadir düşüyor. atonun kendisi zor bulunuyorsa onun bellcapini nereden bulayim ????

edit: customizable lafının Türkçe karşılığını biri bulabilir mi, igrenc hissediyorum.
Sen @Salih e bakma kuma denemeye kalkışma şimdilik ben 1 salihe 1 kendime bulayım da öyle merak et ???? gözüne çarparsa da bana haber et

Aldım dahili pilli bir mod, aroma tarıyorum yeniden. ???? Feci monoton piyasa şu aralar.
harici pil daha iyi ya.
dahili pilli zaman icinde performans kaybediyor, olur olmaz yerde sarji bitiyor falan. bir de sbs olani yok zaten :p

Major V2 şu nedenle alınmaz diyen hocam var mıdır? Kronik problemi vs.

ihtiyarin dediklerini ezberle ;)

majör nazlı bir atodur. her ato gibi onunda kendine ait kusurları vardır.
likit doldurması kolaydır ama özen ister.
drip altı likit birikir.
oringleri iyi ayarlamazsan camı çıkar likiti dökersin.
deck içine likit sızar bazen akıtır.

nazlıdır işte. kusurlarıyla sevmek gerekir ;)

ses yok. bana göre aşırı sessiz kategorisinde
kaçak dediğim gibi oringleri iyi ayarlarsan yok.
besleme sıkıntısı yok.
sıkı, soğuk ve doygun buhar alıyorum ben.
parlament ve majör ayrılmaz ikili bende
ikiside ADV
@comandante = Major kullanim klavuzu.PDF

siz önce doğru likiti bulun zaten doğru atoyu çok aramaya gerek kalmaz
Likit çalış bence. O sıkılma döngüsü zor kırılıyor.
ustalari dinle @Arcturus
bir ato eger ki kusursuzca calisiyor ve basa dert acmiyorsa iyidir. aslolan likittir. isin en onemli ama bulmasi en zor kismidir.
acik soyleyeyim nbase yada 1-2 cesit likit tuketen kisilere yeni urun tavsiye etmem. ki bence gerek de yok.
likit repertuari genis oldugu zaman kadro genislemesi de geliyor. yani ilerleyen donemde likit cesitliligi artinca yeni setup arayisi da baslayacak. ato demedim bak setup dedim.
o yuzden bence su an senin uzerinde durman gereken sadece likit olmali.

benim icin önemli olan "customizable" olması

hem aksesuar zengini olsun istiyorsun hem burun kiviriyorsun. gorup gorebilecegin en genis aksesuar Fev icin yapildi. durmaksizin yapilmaya da devam ediliyor. Era benzeri deck, cesit cesit tank yapilari ve kapasiteler, oda daralticilar vs. ne ararsan var.
Fev'den sonra da bence en zengin aksesuar Dvarw sarisinde var. gerci hizli zamanlari gecti ama mevcutlara bakilinca halen ikinci sirada.

ayrica dostane tavsiye.
aksesuar gereksiz harcama yapmaktir. en faydali olani bir kisa bir uzun tank almaktir (2-3ml / 4-5ml gibi) gerisi kullanimina etki edecek yada keyfini artiracak seyler degildir. hele ki minimal farklari algilacayacak damak yapisi yoksa. ancak goze hitap eder ????‍♂️
misal Ion V2 aldin. ve tum aksesuarlarini da temin ettin. hadi denedin denedin elbet birinde karar kilacaksin ve diger aldigin tum parcalar dolapta toz tutacak.
3 degisik aksesuar deneyecegine baska bir ato alirsin o paraya ve 2 farkli ato sahibi olmus olursun.

ha bir de bir suru akseuar alayim da omurluk olsun vs bosver oyle seyleri.
yedek 2 cam bir de oring seti al tamamdir. tabi o da sevdigin atoya. almayi dusundugun atoya yatirim yapma.

harici pil daha iyi ya.
dahili pilli zaman icinde performans kaybediyor, olur olmaz yerde sarji bitiyor falan. bir de sbs olani yok zaten :p

ustalari dinle @Arcturus
bir ato eger ki kusursuzca calisiyor ve basa dert acmiyorsa iyidir. aslolan likittir. isin en onemli ama bulmasi en zor kismidir.
acik soyleyeyim nbase yada 1-2 cesit likit tuketen kisilere yeni urun tavsiye etmem. ki bence gerek de yok.
likit repertuari genis oldugu zaman kadro genislemesi de geliyor. yani ilerleyen donemde likit cesitliligi artinca yeni setup arayisi da baslayacak. ato demedim bak setup dedim.

hem aksesuar zengini olsun istiyorsun hem burun kiviriyorsun. gorup gorebilecegin en genis aksesuar Fev icin yapildi. durmaksizin yapilmaya da devam ediliyor. Era benzeri deck, cesit cesit tank yapilari ve kapasiteler, oda daralticilar vs. ne ararsan var.
Fev'den sonra da bence en zengin aksesuar Dvarw sarisinde var. gerci hizli zamanlari gecti ama mevcutlara bakilinca halen ikinci sirada.

ayrica dostane tavsiye.
aksesuar gereksiz harcama yapmaktir. en faydali olani bir kisa bir uzun tank almaktir (2-3ml / 4-5ml gibi) gerisi kullanimina etki edecek yada keyfini artiracak seyler degildir. hele ki minimal farklari algilacayacak damak yapisi yoksa. ancak goze hitap eder ????‍♂️
misal Ion V2 aldin. ve tum aksesuarlarini da temin ettin. hadi denedin denedin elbet birinde karar kilacaksin ve diger aldigin tum parcalar dolapta toz tutacak.
3 degisik aksesuar deneyecegine baska bir ato alirsin o paraya ve 2 farkli ato sahibi olmus olursun.

yedek 2 cam bir de oring seti al tamamdir. tabi o da sevdigin atoya. almayi dusundugun atoya yatirim yapma.

İMZA

harici pil daha iyi ya.

ustalari dinle @Arcturus

ayrica dostane tavsiye.

???? ama ben hem sek içiyorum hemde çok çeşitli mod ve atomizer kullanıyorum tavsiyen nedir @murcix sorun nerede ????

Bu arada, majorle kısıtlamak çok doğru olmaz. Ilık veya soğuk buhar veren customizable bir atomizer arıyorum. Customizable olması önemli çünkü bir atomizerden sıkılmama rekorum 2 hafta.
IMG_20221003_001224.jpg

Buyur hocam customizable majör. ????
PC tankı çatladı oricinalini bulamadım, penodat tankını içten kazıyıp uydurdum..
Driptip kendi icadım ( soğuk buhar için )
Atomizerin dibi modu tutmuyor artık, teflon sardım.
Coil altı hava pini yüksek geldi bana, eğe ile tıraşladım.
Ve hatırlamadığın nice kapışmalar.
Major V2 şu nedenle alınmaz diyen hocam var mıdır? Kronik problemi vs.
Bu suali affınıza sığınarak değiştiriyorum:
Majör v2'yi neden aldım?
Kapışmak için, yokluğuna dayanamam.

Ekli dosyayı görüntüle 61351

Buyur hocam customizable majör. ????
PC tankı çatladı oricinalini bulamadım, penodat tankını içten kazıyıp uydurdum..
Driptip kendi icadım ( soğuk buhar için )
Atomizerin dibi modu tutmuyor artık, teflon sardım.
Coil altı hava pini yüksek geldi bana, eğe ile tıraşladım.
Ve hatırlamadığın nice kapışmalar.

Bu suali affınıza sığınarak değiştiriyorum:
Majör v2'yi neden aldım?
Kapışmak için, yokluğuna dayanamam.
Hocam bu kişiselleştirme değil, sen ato üretmişsin resmen????

Geri