• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Major V1-1.1 vs V2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
Arkadaşlar selam,
Kendime ömürlük bir atomizer arıyorum. Ultem parçalar takayım, şekilli şukullu bellcaplerim, o ring setlerim olsun istiyorum. Major denilen arkadaş bu nedenle radarıma hızlı bir giriş yaptı.
Fakat farklı versiyonlar mevcut, hangi versiyon benim için daha uygun olacaktır?

Not: Ilık ve soğuk buhar severim. Tütün içerikli likitler ve sek nbase tüketiyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0
hocam açık net söyliyelim
bu ayran gönüllülükle maymun iştahlılık aşılması gereken bir sorun, evet hepimizde var, elimde 3 mod var birini daha açmadım bile jelatinle duruyor mesela ama sbs de alasım var
elimde sanırım 8-9 ato var ama aktif 2tanesini içiyorum hazırcıyım ama şuan innokin gelse alırım nicolas 2gelsin alırım durduk yere...
piyasada bulunan en baba atomizerlerden bile sıkılıyorsanız sorun ya likitte ya telde...
bu durum çok şaşmaz...
güzel likit her atoda içilir 6mg yap klon rda ile iç 15mg yap mtl ile iç 50mg salt yap podda iç kendini her ortamda her atoda bir şekilde içirtir aman atodan sıkıldım moddan sıkıldım dedirtmez, biz smok alien ile pico ile melo ato ile başladık ki melo ile içip nautilus 3 ile de içebileceğim reçete var bir sonraki siparişe geçicem:)
şuan top notch listesinin aroma hissiyatları çok özel bir durum yoksa aşırı farklı değil,birinde sadece çilek alırken diğerinde ooo nirvanaya çıktım çekerken çilek üflerken muz geldi ama hafif kayısı ve fındık notaları ile harmanlanmış taze çikolata esintisi vardı pozisyonu olmuyor ciddi ciddi
major almayın sıkılacaksanız paranıza yazık
siz önce doğru likiti bulun zaten doğru atoyu çok aramaya gerek kalmaz

hocam açık net söyliyelim
bu ayran gönüllülükle maymun iştahlılık aşılması gereken bir sorun, evet hepimizde var, elimde 3 mod var birini daha açmadım bile jelatinle duruyor mesela ama sbs de alasım var
elimde sanırım 8-9 ato var ama aktif 2tanesini içiyorum hazırcıyım ama şuan innokin gelse alırım nicolas 2gelsin alırım durduk yere...
piyasada bulunan en baba atomizerlerden bile sıkılıyorsanız sorun ya likitte ya telde...
bu durum çok şaşmaz...
güzel likit her atoda içilir 6mg yap klon rda ile iç 15mg yap mtl ile iç 50mg salt yap podda iç kendini her ortamda her atoda bir şekilde içirtir aman atodan sıkıldım moddan sıkıldım dedirtmez, biz smok alien ile pico ile melo ato ile başladık ki melo ile içip nautilus 3 ile de içebileceğim reçete var bir sonraki siparişe geçicem:)
şuan top notch listesinin aroma hissiyatları çok özel bir durum yoksa aşırı farklı değil,birinde sadece çilek alırken diğerinde ooo nirvanaya çıktım çekerken çilek üflerken muz geldi ama hafif kayısı ve fındık notaları ile harmanlanmış taze çikolata esintisi vardı pozisyonu olmuyor ciddi ciddi
major almayın sıkılacaksanız paranıza yazık
siz önce doğru likiti bulun zaten doğru atoyu çok aramaya gerek kalmaz
Sorun likit veya tel değil, sek nbase tükettiğim de oluyor premium likit de. Teller ise uzun zamandır kullandığım teller. Yemek yemek gibi bir şey bu, üst üste aynı yemeği yediği zaman çoğu insan bıkıyor. Aynısı benim için atomizerlerde geçerli, fev çok güzel, performansını seviyorum. Ama dediğim gibi tank, chimney, drip tip gibi parçalar değiştirilebildiği zaman bu bıkkınlık durumu ortadan kalkıyor.

Major V2 şu nedenle alınmaz diyen hocam var mıdır? Kronik problemi vs.
V1 ve v2 denedim aralarında çok fark yok deselerde ben v2 çok anlamaşadım v1 deki tütün aramosını alamadım 1 hafta deneme sonrası elimden çıkarmıştım bu senin beğenmeyeceğin anlamanı gelmesin v1 halen duruyor haftada bir gün kullanıyorum tek zorluk aşaması likiti doldurduktan sonra ato ters çevir oturtmak sonra pamuk haznesi açmak aksi taktirde hava kanallarından likit geliyor

Not: edindiğim tecrübeye göre flashtan majore geçmezdim çünkü uçurum kadar bir fark yok (boyut olarakta) :) bunların yerine ulton kuma alırım 600-800 arası 2 el satıyorlar şu aralar bulunmuyor takip edersen bulabilirsin belki

Major V2 şu nedenle alınmaz diyen hocam var mıdır? Kronik problemi vs.

majör nazlı bir atodur. her ato gibi onunda kendine ait kusurları vardır.
likit doldurması kolaydır ama özen ister.
drip altı likit birikir.
oringleri iyi ayarlamazsan camı çıkar likiti dökersin.
deck içine likit sızar bazen akıtır.

nazlıdır işte. kusurlarıyla sevmek gerekir ;)

majör nazlı bir atodur. her ato gibi onunda kendine ait kusurları vardır.
likit doldurması kolaydır ama özen ister.
drip altı likit birikir.
oringleri iyi ayarlamazsan camı çıkar likiti dökersin.
deck içine likit sızar bazen akıtır.

nazlıdır işte. kusurlarıyla sevmek gerekir ;)
Hassas, nazlı atoları severim. Orası burası sıkışan, besleme problemi olan, hava kaçıran atolardan mıdır acaba diyerek sormuştum kronik problemli midir diye. Bu arada afc ne alemde komutanım? Kaçak var mı? Ses çıkartıyor mu meret?

Geri