• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Major V1-1.1 vs V2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
Arkadaşlar selam,
Kendime ömürlük bir atomizer arıyorum. Ultem parçalar takayım, şekilli şukullu bellcaplerim, o ring setlerim olsun istiyorum. Major denilen arkadaş bu nedenle radarıma hızlı bir giriş yaptı.
Fakat farklı versiyonlar mevcut, hangi versiyon benim için daha uygun olacaktır?

Not: Ilık ve soğuk buhar severim. Tütün içerikli likitler ve sek nbase tüketiyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0
Arkadaşlar selam,
Kendime ömürlük bir atomizer arıyorum. Ultem parçalar takayım, şekilli şukullu bellcaplerim, o ring setlerim olsun istiyorum. Major denilen arkadaş bu nedenle radarıma hızlı bir giriş yaptı.
Fakat farklı versiyonlar mevcut, hangi versiyon benim için daha uygun olacaktır?

Not: Ilık ve soğuk buhar severim. Tütün içerikli likitler ve sek nbase tüketiyorum.
Bu arada, majorle kısıtlamak çok doğru olmaz. Ilık veya soğuk buhar veren customizable bir atomizer arıyorum. Customizable olması önemli çünkü bir atomizerden sıkılmama rekorum 2 hafta.

majörün bütün versiyonlarında baca ölçüleri ve deck yapısı tamamen aynı.
v1.0 ve v1.1 farkı sadece yüzük ve topcap.
v2 nin ilk versiyonlardan farkı yüzük, topcap ve 4 farklı hava deliği olması
o yüzden içim keyfi hepsinde aynı
custom yapma olayı pek yok

alınacaksa sadece içim keyfi için alınır
ve seven çok sever, sevmeyen hiç sevmez
bu kadar basit ;)

Likit çalış bence. O sıkılma döngüsü zor kırılıyor. Atomizeri, sarım yapmayı geçtim, pili şarj etmek zulüm geliyor bana son aylarda. Aldım dahili pilli bir mod, aroma tarıyorum yeniden. ???? Feci monoton piyasa şu aralar.
Onu da yapıyorum, reçeteye isim bile koyduk???? Ama sokakta yürürken arabaların camındaki yansımamın ağzında fev görüyorum, sonra .... ay kusazaağm

Geri