murcix
Council
BUnlari al sen birsey olmaz, sonra bahceli mustakil bir eve tasin, sicaklik kontrollu olsun ama soyle yerden isitmaliYavaş yürü bana????
Hanım beni eve almaz alsada balkondan atar????????
BUnlari al sen birsey olmaz, sonra bahceli mustakil bir eve tasin, sicaklik kontrollu olsun ama soyle yerden isitmaliYavaş yürü bana????
Hanım beni eve almaz alsada balkondan atar????????
Bana göre dna ile yihi arasında ısı kontrollü kullanımda öyle aman aman bi fark yok. Mx,ml ve 75C yi dönüşümlü kullanıyorum. 75 C nin avantajı ısı kontrol verimli çalışmadığı anda replay mod a geçiş yapıp devam edebiliyorsun.herkes israrla yihi watt modunda iyi, sicaklik kontrolde geride diye, sen bi tane de dicodes al, yaninda da bi DNA colour serisinden bir makine. ustune de N duro alirsin
iste o fark @qersnc abim icin cok onemli. acayip hassas bu konuda. o nedenle 3 cihaza da sahip olmaliBana göre dna ile yihi arasında ısı kontrollü kullanımda öyle aman aman bi fark yok. Mx,ml ve 75C yi dönüşümlü kullanıyorum. 75 C nin avantajı ısı kontrol verimli çalışmadığı anda replay mod a geçiş yapıp devam edebiliyorsun.
he ya, gram karismiyor cok sansliyim aaa ne guzelmis bu diyip geciyorVergi gazı ver , nassolsa sana hesap soran yok ????
Rakam büyüyünce iyi olmuyor malesef DNA 60 daha stabil 75 e göre ve hatasız 75 lerde too hot hatası ile her daim karsilasirsin yerinde olsam tercihim 60 ya da 75c olurdu
vur abi acima. @comandante de arkanda kimse tutamaz seniHe alıcam onları vurucam kırbacı????
Bu @murcix arkadaşımız varya aman Allahım tam ara gazcı????
Sen yine de aldıklarının fiyatını söyleme, tavsiyem olsun ????he ya, gram karismiyor cok sansliyim aaa ne guzelmis bu diyip geciyor
tecrubeyle sabit diyorsun sehpa mesajin kulakta kupeSen yine de aldıklarının fiyatını söyleme, tavsiyem olsun ????
Sonra 100 liralık klon atomizer için hesap veriyorsun ????tecrubeyle sabit diyorsun sehpa mesajin kulakta kupe
Evet rumuz değiş. Gazcı yap????vur abi acima. @comandante de arkanda kimse tutamaz seni
nerde ne zaman ya, kim gormus kim. hangi otel he hangi otel ????
(rumuz degistirme jokerimi kullansam)
Üstat emin misin dna60 olduğuna? Şimdi bir sürü alıp satmış adama sorarken çekindim ama v2nin yihi, v2mininin dna75 olması lazım.Bir üst sekmede sorunsuz bulabilirseniz ve odunseverseniz Illusia V2 mini öneriyorum üstadım. Kullandığım tek 18650 modlar içinde en beğendiğim. Boyutu ve ağırlığı avuç/araba/yürüyüş kullanımında gayet başarılı, DNA 60 oluyor genelde içinde. 24mm'ye kadar atomizer taşıyor rahatlıkla. Eski bir mod olduğundan pil kapakları, pil kapağı iletken vidası, 510 pin içindeki kutupta likit sızmasından mütevellit kirlenme, ekran kayması, ekranda piksel kaybı gibi sorunları olabiliyor. 8 tane geçti elimden bugüne kadar, en düzgün 2'sini gündelik kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 40284Ekli dosyayı görüntüle 40285
Bu aralar 600-800tl arası 2. el fiyatları
Boyutunu da şöyle benzetebilirim, Tesla WY, Armor Pro civarlarında.
Eyvallah üstad çok sağol.Hayırlı olsun üstat yorum bekleriz. Everzon falan stoğa almış şeytan dürtüp duruyor.
paketi açmadan, @comandante hocama gönderip bir güzel okutup üfletiyorsunuz Üstad.@Mariachi hocam'dan SL Class aldım.
Büyük ihtimal yarın elimde olur.
Şimdi ben bunu nasıl kullanıcam
İlk yapmam gereken nedir, en iyi randuman nasıl alırım. Allah rızası için bi yardım????
Valla üstadım @comandante komutan sl class'ı bir kenara bırakır, haydarla beni sürer o derece, diyeyim dedim????paketi açmadan, @comandante hocama gönderip bir güzel okutup üfletiyorsunuz Üstad.
Daha geçenlerde bir SL glası test sürüşüne almıştı yanılmıyorsam.
Bir dönem @KeaSH07 Üstad da kullanmıştı SL glass diye hatırlıyorum.