Rakam büyüyünce iyi olmuyor malesef DNA 60 daha stabil 75 e göre ve hatasız 75 lerde too hot hatası ile her daim karsilasirsin yerinde olsam tercihim 60 ya da 75c olurduKötü demedim asla hocam yanlış anlaşılmasın Ben tercih olarak 75 olsun isterdim kendi adıma o yüzden öyle yazdım. Ama 60 ın 75 den iyi olduğunu diyenlerde var bilmiyorum.
Isı modu'da olabilir, normal olarakta kullanabilirim elimde ss316l, nife30,titanium tellerde var.Isı modunda mı kullanacaksın hocam?
Bana uzay mekiği gibi geldi. ????Tesla wye 85 den sonra. Gerçi dotmod 200w var onu evde kullanıyorum dl deabi uzay mekigi almadin, atoyu tak, bas digmeye buharla kanthalci adamsin
pili koy ateşle hocam@Mariachi hocam'dan SL Class aldım.
Büyük ihtimal yarın elimde olur.
Şimdi ben bunu nasıl kullanıcam
İlk yapmam gereken nedir, en iyi randuman nasıl alırım. Allah rızası için bi yardım????
Kanthalcıyım evet ama olsun be öğreneyim azcık????abi uzay mekigi almadin, atoyu tak, bas digmeye buharla kanthalci adamsin
İyi bari öyle yapayım hahhaa.Abi pili tak, bas düğmeye gitsin ☺
Aroma almayı bıraktın ya, bu işin sonu dikoya kadar gider ????Kanthalcıyım evet ama olsun be öğreneyim azcık????
tcr ile kullanacağın tele göre parametresini girersin hocamİyi bari öyle yapayım hahhaa.
Ama öğrenmek iyidir. Azıcık öğrensem olmazmı????
Teşekkürler çok sağol.herked atoyu tak kullan diyor. Öyle yapayım bari????pili koy ateşle hocam
Eskiden bende vardı ateşlemesi gayet güzel
hayırlı olsun
Birazcık büyük bir mod
herkes israrla yihi watt modunda iyi, sicaklik kontrolde geride diye, sen bi tane de dicodes al, yaninda da bi DNA colour serisinden bir makine. ustune de N duro alirsinKanthalcıyım evet ama olsun be öğreneyim azcık????
Eyvallah çok sağol.tcr ile kullanacağın tele göre parametresini girersin hocam
senin eline geçsin farklı tellerde kullanmak istediğin her zaman rahatsız edebilirsin
Isı modu'da olabilir, normal olarakta kullanabilirim elimde ss316l, nife30,titanium tellerde var.
Yavaş yürü bana????herkes israrla yihi watt modunda iyi, sicaklik kontrolde geride diye, sen bi tane de dicodes al, yaninda da bi DNA colour serisinden bir makine. ustune de N duro alirsin
Eyvallah çok sağol dostumBu adam bu işin piri a’dan z’ye incelenmesi gereken ne varsa fazlasıyla inceliyor bunu bir kere izle gerisini çorap söküğü gibi kendiliğinden yaparsın hocam ????
Rica ederim,güle güle kullanın hocam ????Eyvallah çok sağol dostum