• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kolay Bulunabilen MTL Mod Tavsiyelerim

Bir üst sekmede sorunsuz bulabilirseniz ve odunseverseniz Illusia V2 mini öneriyorum üstadım. Kullandığım tek 18650 modlar içinde en beğendiğim. Boyutu ve ağırlığı avuç/araba/yürüyüş kullanımında gayet başarılı, DNA 60 oluyor genelde içinde. 24mm'ye kadar atomizer taşıyor rahatlıkla. Eski bir mod olduğundan pil kapakları, pil kapağı iletken vidası, 510 pin içindeki kutupta likit sızmasından mütevellit kirlenme, ekran kayması, ekranda piksel kaybı gibi sorunları olabiliyor. 8 tane geçti elimden bugüne kadar, en düzgün 2'sini gündelik kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 40284Ekli dosyayı görüntüle 40285

Bu aralar 600-800tl arası 2. el fiyatları
Boyutunu da şöyle benzetebilirim, Tesla WY, Armor Pro civarlarında.
Görüntü açısından güzelmiş. DNA60 olması üzdü biraz. Teşekkürler yorumların için. Takip listesine ekleyeyim

Pandemi nedeni ile gümrüklerin birkaç ay kapalı kalmasından dolayı piyasada mod sıkıntısı var. Listedeki modların çoğunu 2. el olarak bulabiliyoruz. Talep gören modeller olduğu için fiyatları da ona göre oluyor tabi. Tedarikçiler fiyat performans ürünü mod getirip piyasayı rahatlatmalı diye düşünüyorum. İlanlarda varsa yoksa pod ve pod görünümlü DL ürünler görüyorum hep.

Hazır elim değmişken eski emektarı paylaşayım. Kendisi çok minnak ve hızlı ateşleyen bir mod. 23-24mm atomizerlerle de uyumlu. Bir kusuru var dayanıksız biraz. Arkadaşımda görüp çok beğendim 2 tane aldım zamanında. İkisi de ohm okuma probleminden emekli oldular.

D34EC748-3020-4C25-9163-0CD351DE2CDD.jpeg

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 41029
Eleaf invoke;az bulunan yine eski denilebilecek, çift pilli ve küçük

Evet eleaf invoke hafif ve güzel bir çift pilli mod ve piyasada bulunabilen modlar arasında.
Şimdi üstteki şekilde yazmamın sebebi, burada öyle bir konu açsam ucu bucağı bitmez. En azından herkes önerdiği modu yazsa konu üzerine tartışılabilir.

Bir üst sekmede sorunsuz bulabilirseniz ve odunseverseniz Illusia V2 mini öneriyorum üstadım. Kullandığım tek 18650 modlar içinde en beğendiğim. Boyutu ve ağırlığı avuç/araba/yürüyüş kullanımında gayet başarılı, DNA 60 oluyor genelde içinde. 24mm'ye kadar atomizer taşıyor rahatlıkla. Eski bir mod olduğundan pil kapakları, pil kapağı iletken vidası, 510 pin içindeki kutupta likit sızmasından mütevellit kirlenme, ekran kayması, ekranda piksel kaybı gibi sorunları olabiliyor. 8 tane geçti elimden bugüne kadar, en düzgün 2'sini gündelik kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 40284Ekli dosyayı görüntüle 40285

Bu aralar 600-800tl arası 2. el fiyatları
Boyutunu da şöyle benzetebilirim, Tesla WY, Armor Pro civarlarında.
İllusia v2 minilerde dna75 yokmuydu hocam ya ? :)

Dna60 olarak epetite bulabilirseniz iyi bir moddur, bende tavsiye vermiş olayım.

Arkadaşlar vallaha teessüf ederim. 2 sayfa geçmiş hiç kimse yihi chipsetten bahsetmemiş. Hele şu aralar Mx Class piyasada bolca 2. Eli mevcut. Watt modunun hatırı sayılır fedaisidir kendileri. Sl class da unutulmamalı bence.

Geri