Kanthal
Council
Beklemedeyim.Ben FT urunlerinden umutluyum. en son onlar satisa cikti. belki toparlamis olabilirler. yani umarim

Beklemedeyim.Ben FT urunlerinden umutluyum. en son onlar satisa cikti. belki toparlamis olabilirler. yani umarim
Peki , bekliyelim o zamanYanlış bilmiyorsam, SB klonunun bir üreticisi var sadece. FT, ECF, vs., gibi yerlerde sorunlardan bahsedilmiş. Yorumlara bakıp, yeni partiler için iyileştirmeye giderler mi? Belli olmaz, fakat pek sanmıyorum.????
lütfen öyle olsunBen FT urunlerinden umutluyum. en son onlar satisa cikti. belki toparlamis olabilirler. yani umarim
O mesaj bir tek kendi adima islemiyor ????Murcix evrene mesaj gönderdi herhalde ????????
Yanlış anlaşılmıyım ama sunboxların bazılarında ohm okuma hatası oluyormuş, denemedim sadece alan atkadaşlardan duydumZehir zehir olmuş 75 sayfa içerik. İlk birkaç sayfayı takip etmiştim ama şu an kafam bomboş, sosyal medyalarda Mixx ve Sunbox gördüm, bunlar alınır mı? Hangisini alayım?
![]()
Zehir zehir olmuş 75 sayfa içerik. İlk birkaç sayfayı takip etmiştim ama şu an kafam bomboş, sosyal medyalarda Mixx ve Sunbox gördüm, bunlar alınır mı? Hangisini alayım?
![]()
3 senedir sbody macro kullanıyorum ve ilk kez bir moda bukadar tutuldum ama bu fotolardan sonra duygularım dahada çok kabardı [emoji41]tamamen [emoji216][emoji216] amacli paylasim
Ekli dosyayı görüntüle 47895
Ekli dosyayı görüntüle 47896Ekli dosyayı görüntüle 47897
kargom yola çıktı. kavuşmama az kaldı@CnrSngl ve @comandante ’nin planları vardı galiba bu SB mod için: işleme, kaplama,..?
yaklaşık 3 aydır Mixx kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım. keza easy de denedim. sonuç olarak memnunumYanlış anlaşılmıyım ama sunboxların bazılarında ohm okuma hatası oluyormuş, denemedim sadece alan atkadaşlardan duydum
o zehiri bana vermeye çalışıyolarda o modlar yuva yıkar abim. uzak dur aman ???? ???? ????3 senedir sbody macro kullanıyorum ve ilk kez bir moda bukadar tutuldum ama bu fotolardan sonra duygularım dahada çok kabardı [emoji41]
Benim aklımdaki düşünce de bronz kaplamaydı ama kakma işçiliği daha efsane olmuş
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aspire Mixx ile Ambition Easy modları Sunbox tasarımı. Ben bir tane Easy eskittim, yolladım. Kizoku alacağım şimdi, zaten aklımda o vardı en son ama stok yoktu, şu an var. Ucuz yollular bunlar, DNA olsun derseniz fiyatlar uçuk...Zehir zehir olmuş 75 sayfa içerik. İlk birkaç sayfayı takip etmiştim ama şu an kafam bomboş, sosyal medyalarda Mixx ve Sunbox gördüm, bunlar alınır mı? Hangisini alayım?
![]()
Abbaauuwwtamamen ???????? amacli paylasim
Ekli dosyayı görüntüle 47895
Ekli dosyayı görüntüle 47896Ekli dosyayı görüntüle 47897
Ft'den alacağım klonunu, 11.11 indirimlerini bekliyorum. Elime geçerse ilk işim gravür işleme ustası bulmak olacak. Tasarımlarım bile hazır@CnrSngl ve @comandante ’nin planları vardı galiba bu SB mod için: işleme, kaplama,..?
Evet %10 yapiyor suan. 11de daha iyi indirim olmali ki anlami olsun ????FT’nin CANDY2020 aktif şu an. 11.11 indirimi yüzde kaç olacak acaba?
Teşekkür ettim, bekleyelim o zaman. ????Evet %10 yapiyor suan. 11de daha iyi indirim olmali ki anlami olsun ????