• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uygun fiyatli erisilebilir olanlar Mixx ve easy. kullananlar memnun.
ilaveten ben kizoku tecmod kullaniyorum onu da onerebilirim, memnunum.
son gozdemiz az yukaridaki balance mod klonu. daha minik ve hafif. henuz elimize gecmedigi icin tamamen ???? asamasindayiz :)
Zehir zehir olmuş 75 sayfa içerik :D. İlk birkaç sayfayı takip etmiştim ama şu an kafam bomboş, sosyal medyalarda Mixx ve Sunbox gördüm, bunlar alınır mı? Hangisini alayım? :)

3 senedir sbody macro kullanıyorum ve ilk kez bir moda bukadar tutuldum ama bu fotolardan sonra duygularım dahada çok kabardı [emoji41]
Benim aklımdaki düşünce de bronz kaplamaydı ama kakma işçiliği daha efsane olmuş

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zehiri bana vermeye çalışıyolarda o modlar yuva yıkar abim. uzak dur aman ???? ???? ????

Zehir zehir olmuş 75 sayfa içerik :D. İlk birkaç sayfayı takip etmiştim ama şu an kafam bomboş, sosyal medyalarda Mixx ve Sunbox gördüm, bunlar alınır mı? Hangisini alayım? :)
Aspire Mixx ile Ambition Easy modları Sunbox tasarımı. Ben bir tane Easy eskittim, yolladım. Kizoku alacağım şimdi, zaten aklımda o vardı en son ama stok yoktu, şu an var. Ucuz yollular bunlar, DNA olsun derseniz fiyatlar uçuk...

Abbaauuww :love: Bilsem ki elime geçecek benim arabayla takaslarım şu siyahını. Çok fena çoook ????
@CnrSngl ve @comandante ’nin planları vardı galiba bu SB mod için: işleme, kaplama,..?
Ft'den alacağım klonunu, 11.11 indirimlerini bekliyorum. Elime geçerse ilk işim gravür işleme ustası bulmak olacak. Tasarımlarım bile hazır :cool:

Geri