Emre.kamanlı
Community
Dovpo college deneyümliyen oldu mu?
Aslında düşük fiyatlar gelmeye başladı. 11.11 de $90 civarı bekliyorum. Lakin ilgimi çekmiyor hiç ????????Aklıma gelmişken College...Tasarımı hoşuma gitmişti, ve DNA da var deyip cepte demiştim bu mod için. Fiyatında değişiklik olabilir, yani düşebilir, denmişti. Tavsiyeyi dinleyip, bekliyorum. Tekrar baktım şimdi: Pek bir değişiklik olmamış henüz. ????![]()
Aynı ekran görüntüsünü ekleyip, sadece buna denk geldim diyecektim.Aslında düşük fiyatlar gelmeye başladı. 11.11 de $90 civarı bekliyorum. Lakin ilgimi çekmiyor hiç ????????
Ekli dosyayı görüntüle 47794
Stratum Balancehafif side by side mod önerisi olan var mı acaba , tek division hariç onlar çok pahalı
Hemen bakıyorum bugün 3fvape’de karşıma çıktı sxk klon 54 dolar fiyatı vardı ama 24mm. 22mm atomizerlerde iyi durur mu kiStratum Balance
geçmiş postları incelerseniz güzel incelemeler var![]()
Maksimum 24 mm ato takılabiliyor, 22mm'ler ile çok daha hoş görünüyor zaten. Geçmiş sayfalarda eşleştirme videosu var. İzleyin mutlakaHemen bakıyorum bugün 3fvape’de karşıma çıktı sxk klon 54 dolar fiyatı vardı ama 24mm. 22mm atomizerlerde iyi durur mu ki
Anladım o zaman harika daha 22. sayfadayım yavaş yavaş geliyorum hocamMaksimum 24 mm ato takılabiliyor, 22mm'ler ile çok daha hoş görünüyor zaten. Geçmiş sayfalarda eşleştirme videosu var. İzleyin mutlaka
Biraz daha kurcaliyim , ingiltereye sipariş veriyim ay başında o zamanUygun fiyatlı en hafif mod bu bildiğim kadarıyla. 109 gr pilsiz
Sadece engraving sanırım yeni tasarim yok
Bana da öyle gibi geldi.????Sadece engraving sanırım yeni tasarim yok
Yanlış bilmiyorsam, SB klonunun bir üreticisi var sadece. FT, ECF, vs., gibi yerlerde sorunlardan bahsedilmiş. Yorumlara bakıp, yeni partiler için iyileştirmeye giderler mi? Belli olmaz, fakat pek sanmıyorum.????Stratum Balance sorunları varmış sanırım biraz , stabil olan modeli hangi klon , bilgisi olan var mı dostlar
benim pil shrinkleri hizla yaklasiyor, gelince kaplar bir denerim. gerci secmeye cok ozenmedim ama en azindan fikir verirMixx,
Farklı seçenekler için,
Ben FT urunlerinden umutluyum. en son onlar satisa cikti. belki toparlamis olabilirler. yani umarimYanlış bilmiyorsam, SB klonunun bir üreticisi var sadece. FT, ECF, vs., gibi yerlerde sorunlardan bahsedilmiş. Yorumlara bakıp, yeni partiler için iyileştirmeye giderler mi? Belli olmaz, fakat pek sanmıyorum.????