• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki-üç yeni üründen bahsedilebiliyordu en son????‍♂️ Bir de çıktı denen, ama listelenmeyenler var galiba. Talep yaratmaları lazım tabii biraz daha????

Almadım henüz???? Çin’den alışverişi kapattığım için stok ve kargo süresi takip ediyorum arada sırada, email atıp rahatsız ediyorum şu geliyor mu diye????
özelin kapalı olmasa neler döşüycektim sana ???? ???? ???? ????

En son @CnrSngl ‘yi hedef almıştı yine????
Ben ikna ettim onu, kimler neler neler aldı ben alt tarafı Dvarw FL ve Mixx mod aldım dedim, haydar bana gelmez artık. ????
Ama şu Stratum Balance moda fena sardım. Ali haricinde alışveriş yapamadığımdan oraya bir düşsün, fiyat makul ise anında yapıştıracağım 2 tane. ???? Mixx gelirse onu da satarım, Stratum Balance modlar ile takılırım, başka da bir şey almam.

Bakıyorum Mixx modunla pek bir şekül şükül yapıyorsun @murcix hocaaa ???? Hafta başına hazır ol, kapıştıracağız ????
Pis çinçon ne yazdıysa artık kol gibi vergili geliyor ama olsun değer ☺
Bu arada Merlin dedeye söyle o mübarek ellerinden öperim ????‍♂️ ????
Oooo güzel haber ama deden çok yorgun. Gümrükçü dayı yormuş onu ????

Hadi gelsin kadife, vur kırbacı. ????????
Gençlere bırakırız sahneyi sorun yok ????

Geçici olarak mı desem ki ????

Oooo güzel haber ama deden çok yorgun. Gümrükçü dayı yormuş onu ????

Hadi gelsin kadife, vur kırbacı. ????????
Gençlere bırakırız sahneyi sorun yok ????

Geçici olarak mı desem ki ????
5000 yaşında adam, Gandalf'ı geçti, bırak da yorgun olsun ????
Yine ne aldın haydar mıknatısı mübarek? ???? Sakın Stratum Balance deme ???? ilk ben vuracam kırbacı ona ????

Geri