• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Medusa – Box History-Mod

1609687714179.png1609687856528.png
1609687876102.png1609687885627.png

Hoş iyide çok para....

VP MOD BY VINCENZO PAIANO VERTEBRA BOSSO

1609688505603.png1609688536829.png

1609688554412.png1609689058496.png

ApmMods stealth
1609688787697.png1609688796629.png

1609688812833.png

MrBOX Stealth

1609688963840.png1609688979416.png

1609688987723.png1609688994288.png

Labrys 21700 Mod Kit Ikarus RDTA by Minoan Mods - Aluminium Βlack

1609690096060.png

Box Evo 60 6ixty 7even Mod

1609690547499.png1609690560425.png

1609690569442.png1609690590604.png

Ortalığı karıştırı ve kaçar.........????????????????????????????????????????????

Ekli dosyalar

• 1609688480718.png
    1609688480718.png
    15.5 KB · Görüntüleme: 5
Bence cip uzerinde yogunlastiklari konu basit ve pratik olmasi. O nedenle dokunacaklarini dusunmuyorum. Ayrica guncellenebilir ibaresi de hic gozume carpmadi dediginiz gibi. Benimki basta sadece bir temenniydi ????‍♂️

Bence cip uzerinde yogunlastiklari konu basit ve pratik olmasi. O nedenle dokunacaklarini dusunmuyorum. Ayrica guncellenebilir ibaresi de hic gozume carpmadi dediginiz gibi. Benimki basta sadece bir temenniydi ????‍♂️
modun güncelleme durumu olmayabilir. Başka e-cig uygulamalarında modu tanıtmayı denedim. Harici olarak Pil takılı, güç tuşu yada +,- basılı şekilde bir türlü pcye herhangi bir cihaz olarak tanıtamadım. Birçok tuş kombinasyonu denedim fakat type-c sadece sarj pinleri bağlı olabilir. Söküp içinden data pini bağlımı bakmadım uygun uç bulamadım :D

Üstat o kadarına girmeye gerek yok. bu hali ile uslu uslu kullanmaya devam. ????
zaten "güncelleme yapıyoruz" dediklerinde illaki bir yerlerden haberi gelir.

@inFiniTy

Merhabalar. İlk mesajımı bu konuda atmak istemezdim fakat ufak bir sorunum var. Flash 4.5s+ ile kizoku mod edindim bugün. Az önce flashı sardım içiyorum ama kizokuda ohm sabit kalmıyor. Atomizeri açıp baktım herhangi bir yere değmiyor. Kizokunun 510 pinini kolonyalı mendil ile düzgünce sildim düzelmedi. Ohm atlamaları şu şekilde 1.12--1.03--tekrar 1.10 falan oluyor sonrasında 0.95 oluyor, anlayamadım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim

Hoşgeldiniz @alkara

Kizoku 510 pini değer değmez ohm okuyor. Bu çoğu zaman maksimum +/- 0.05 arasında oluyor bende. Eğer ki atonun 510pini kısa ise o zaman çok büyük fark çıkabiliyor. (O atoyu hiç görmeyen baska modlarım var) fakat 3-5 dk bekleyip tekrar ateşleme yapınca o an tekrar ohm okuyup gördüğü doğruyu buluyor.

Yaptığınız sarım değerlerini Steam engine ile kontrol edip modun verdiği ohm ile karşılaşırsanız daha sağlıklı olur. Bir de cihazı kapatıp atoyu takarsanız çok daha tutarlı ohm okuyor.

Hoşgeldiniz @alkara

Kizoku 510 pini değer değmez ohm okuyor. Bu çoğu zaman maksimum +/- 0.05 arasında oluyor bende. Eğer ki atonun 510pini kısa ise o zaman çok büyük fark çıkabiliyor. (O atoyu hiç görmeyen baska modlarım var) fakat 3-5 dk bekleyip tekrar ateşleme yapınca o an tekrar ohm okuyup gördüğü doğruyu buluyor.

Yaptığınız sarım değerlerini Steam engine ile kontrol edip modun verdiği ohm ile karşılaşırsanız daha sağlıklı olur. Bir de cihazı kapatıp atoyu takarsanız çok daha tutarlı ohm okuyor.
Hoşbuldum hocam. Dediğim gibi atomizer flash 4.5s+. 510 pininin kısa olduğunu düşünmüyorum. 27ga 2.5mm e 6 tur hesapladığımda 0.93 gibi bir ohm vermesi gerekiyor. Sorduğumdan itibaren denediğim sürede 0.96--1.0-1.04 sonrasında bir süre 0.94 de kalıyor. Sanırım eski modlar gibi taktığında aldığın ohm sabit kalmıyor. Dediğiniz gibi arada güncel ohm u okuyor gibi.
Yarın söylediğiniz gibi mod kapalıyken atoyu takıp deneyeceğim, cevabınız için çok teşekkür ederim

Rica ederim @alkara

Çipe niye böyle bir davranış koymuşlar anlamadım ben. Durduk yere bazı kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Hani bazı modlar yüksek okur, bazıları düşük ama sabit kalır. Bilirsin davranışını. Bu ilk okuma yaptıktan sonra ateşleme yaparken o an ki ohm değeri gösterince kullanıcıda tedirginlik yaratıyor ???????? gerçi ben içim keyfini bozacak yada sorun yaratacak bir etki ile karşılaşmadım.

Watt modunda benim için önemi yok bu minik farkların fakat TC modda önemli oluyor. Gerçi TC için tercih edilecek mod değil. Siz de önemsemeyin, keyfinize bakın ????????‍♂️

@murcix hocam uzun süredir hibrit mech mod kullanıyorum. Sürekli ohm değişme sorunu olunca sorayım dedim. Dediğiniz gibi modun olayı buymuş. Bunu bilerek kullanımda bir sıkıntı olmaz. Bu konunun yarısını okudum ya hiç denk gelmedim böyle bir soruna ya da gözümden kaçtı bilemiyorum. Tekrardan teşekkürler, kanguru mod gerçekten de iyiymiş☺️

Rica ederim @alkara

Çipe niye böyle bir davranış koymuşlar anlamadım ben. Durduk yere bazı kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Hani bazı modlar yüksek okur, bazıları düşük ama sabit kalır. Bilirsin davranışını. Bu ilk okuma yaptıktan sonra ateşleme yaparken o an ki ohm değeri gösterince kullanıcıda tedirginlik yaratıyor ???????? gerçi ben içim keyfini bozacak yada sorun yaratacak bir etki ile karşılaşmadım.

Watt modunda benim için önemi yok bu minik farkların fakat TC modda önemli oluyor. Gerçi TC için tercih edilecek mod değil. Siz de önemsemeyin, keyfinize bakın ????????‍♂️
Üstad kizoku için TC modu da içeren ayrı bir başlıkta inceleme yazısı yazmanızı rica etsem kabalık etmiş olur muyum?

Üstad kizoku için TC modu da içeren ayrı bir başlıkta inceleme yazısı yazmanızı rica etsem kabalık etmiş olur muyum?
Olur mu oyle sey, ne kabaligi ????

Keske elimden gelse de yapabilsem ama mod isi cok parametre gerektiren bi konu. Bilhassa cip ozelinde.
Maalesef atomizer gibi tamamen "bana gore" hissiyatina ve genel yapi kalitesine bakmakla bitmiyor.

Mesajdan kizokuyu TC kullaniminda merak ettiginizi dusunerek, genel olarak bahsedeyim.

uygun Nikel telim olmadigi icin bu modu kullanamadim.
SS bolumunu de atladim zira SS316 telin tcr degeri ve dogal olarak hassasiyeti dusuk oldugu icin TC tel kategorisinde bile bile gormuyorum.????‍♂️
Benim icin kaldi geriye titanyum :)
acikcasi cok kotu bir performansi var diyemem ama keyifli de gelmedi bana.
bir modda sicaklik kontrolu yapacaksam o moddan istedigim 2 yetenek var. biri TCR girisi digeri de mumkunse omaj mudahalesi.
bu beklentimi karsilamayan modda keyifle kullanamadigim gibi modun nazina kaliyorum. bekle tak, oldu-olmadi sok bekle yine tak vs bana gore degil.
sadece kizoku genelinde degil benzer cip yeteneklerine sahip tum modlarda durum ayni.
omaja mudahale ettiren mod sayisi az. fakat TCR sart. olmayinca o modda sadece gostermelik TC mod var diyip gecerim.

Watt moduna gecersek de epey seri bir atesleme sonrasi stabil bir icim sagliyor. Gecikme yada guc kaybi/dalgalanma yok.
Tecrube ettigim kanguru modlar acik ara en keyifli ve ergonomik olani kizoku.

Geri