Üstad kizoku için TC modu da içeren ayrı bir başlıkta inceleme yazısı yazmanızı rica etsem kabalık etmiş olur muyum?
Olur mu oyle sey, ne kabaligi ????
Keske elimden gelse de yapabilsem ama mod isi cok parametre gerektiren bi konu. Bilhassa cip ozelinde.
Maalesef atomizer gibi tamamen "bana gore" hissiyatina ve genel yapi kalitesine bakmakla bitmiyor.
Mesajdan kizokuyu TC kullaniminda merak ettiginizi dusunerek, genel olarak bahsedeyim.
uygun Nikel telim olmadigi icin bu modu kullanamadim.
SS bolumunu de atladim zira SS316 telin tcr degeri ve dogal olarak hassasiyeti dusuk oldugu icin TC tel kategorisinde bile bile gormuyorum.????
Benim icin kaldi geriye titanyum
acikcasi cok kotu bir performansi var diyemem ama keyifli de gelmedi bana.
bir modda sicaklik kontrolu yapacaksam o moddan istedigim 2 yetenek var. biri TCR girisi digeri de mumkunse omaj mudahalesi.
bu beklentimi karsilamayan modda keyifle kullanamadigim gibi modun nazina kaliyorum. bekle tak, oldu-olmadi sok bekle yine tak vs bana gore degil.
sadece kizoku genelinde degil benzer cip yeteneklerine sahip tum modlarda durum ayni.
omaja mudahale ettiren mod sayisi az. fakat TCR sart. olmayinca o modda sadece gostermelik TC mod var diyip gecerim.
Watt moduna gecersek de epey seri bir atesleme sonrasi stabil bir icim sagliyor. Gecikme yada guc kaybi/dalgalanma yok.
Tecrube ettigim kanguru modlar acik ara en keyifli ve ergonomik olani kizoku.