CmZ
Community
Senin ki zehir degil bildiğin bomba şu hiroşimaya atılan cinsten ????????Akşam postası ????????????️
Ekli dosyayı görüntüle 50174
Senin ki zehir degil bildiğin bomba şu hiroşimaya atılan cinsten ????????Akşam postası ????????????️
Ekli dosyayı görüntüle 50174
Hayırlı olsun üstad dediğim gibimi yolladı yoksa dhl miÇok teşekkür ederim ???? Allah’a emanet deyip peter dan istedim, oda sağolsun gönderdi. Çok şükür ulaştı sağ salim 12 günlük stresli bekleyişin sonunda. Dün gece kurulumunu yapabildim, daha 1 tank yeni bitti???? ilk yorumlarım olumlu???? biraz tel denemesi yapayım detaylı yazarım inşallah
Akşam postası ????????????
Aşığım şu firmanın mod'larına
Benim de bir çok gibi pahalı kangurum olsa, benim de bir Tek Division'ım olsa ????
İlan açacağım burada. Benim 126 Bis'i ilana koyacağım. Tek Division ile kafa kafaya takas kabul edilir ????
Teşekkürler üstad, parçalayarak gönderdi Air mail ile. ????Hayırlı olsun üstad dediğim gibimi yolladı yoksa dhl mi
Biraz daha sade olsa fena olmazdı dedim. ???? Rus tarafına düşer yakında uyum fotoğrafları. FeV, Siren, Dvarw, Byka, vs., eşleşmelerini eklerler muhakkak.????Silver Gray Stabwood hemendüstriyel hem de zarif duruyor sanki ya, 23mm Fev'le, Siren V2 ile filan güzel durur gibi üstadım
O yüzden papağan gibi vaperosso bekliyorum diyorum ya ????Kizoku ve kendi yaptığım sbs'imsi modlardan çıkardığım sonuç, regule SBS olacaksa ya ahşap yada 3d yazıcı ile yazılmış olması lazım, SBS'in amacı ergonomik şekilde konforlu kullanım sağlamaksa pilsiz 140-150gr ağırlıkta olması bunu sağlamıyor. Geçen @ozankardes ile de bunu konuştuk estetik olarak kizoku gerçekten güzel keşke tesla wye 85/86 gibi bir malzemeden üretilseydi diye.
Kizoku ağır ama el alışınca ebat olarak çok avantaj sağlıyor. Ben artık yanımda sadece iki kanguru alıyorum, diğer bütün modlar ev modu oldu ????Kizoku da ağırsa kanguru aramanın mantığı kalmıyor kendi adıma.
Aynen abi kizoku dehşet güzel görünen, elde tutması konforlu, ateşleme tuşunun yerleşimi iyi olan bir mod ammmaaa eşofmanla dışarı çıkamazsın. Aşağı düşürür takke düşer kel görünürKizoku ve kendi yaptığım sbs'imsi modlardan çıkardığım sonuç, regule SBS olacaksa ya ahşap yada 3d yazıcı ile yazılmış olması lazım, SBS'in amacı ergonomik şekilde konforlu kullanım sağlamaksa pilsiz 140-150gr ağırlıkta olması bunu sağlamıyor. Geçen @ozankardes ile de bunu konuştuk estetik olarak kizoku gerçekten güzel keşke tesla wye 85/86 gibi bir malzemeden üretilseydi diye.