• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok teşekkür ederim ???? Allah’a emanet deyip peter dan istedim, oda sağolsun gönderdi. Çok şükür ulaştı sağ salim 12 günlük stresli bekleyişin sonunda. Dün gece kurulumunu yapabildim, daha 1 tank yeni bitti???? ilk yorumlarım olumlu???? biraz tel denemesi yapayım detaylı yazarım inşallah
Hayırlı olsun üstad dediğim gibimi yolladı :) yoksa dhl mi

Kizoku ve kendi yaptığım sbs'imsi modlardan çıkardığım sonuç, regule SBS olacaksa ya ahşap yada 3d yazıcı ile yazılmış olması lazım, SBS'in amacı ergonomik şekilde konforlu kullanım sağlamaksa pilsiz 140-150gr ağırlıkta olması bunu sağlamıyor. Geçen @ozankardes ile de bunu konuştuk estetik olarak kizoku gerçekten güzel keşke tesla wye 85/86 gibi bir malzemeden üretilseydi diye.

Kizoku ve kendi yaptığım sbs'imsi modlardan çıkardığım sonuç, regule SBS olacaksa ya ahşap yada 3d yazıcı ile yazılmış olması lazım, SBS'in amacı ergonomik şekilde konforlu kullanım sağlamaksa pilsiz 140-150gr ağırlıkta olması bunu sağlamıyor. Geçen @ozankardes ile de bunu konuştuk estetik olarak kizoku gerçekten güzel keşke tesla wye 85/86 gibi bir malzemeden üretilseydi diye.
O yüzden papağan gibi vaperosso bekliyorum diyorum ya ????
Swag 2 gibi yapsınlar eminim en hafif ve kullanışlı kanguru olacak uygun fiyatlı SBS kategorisinde.

Aynen abi kizoku dehşet güzel görünen, elde tutması konforlu, ateşleme tuşunun yerleşimi iyi olan bir mod ammmaaa eşofmanla dışarı çıkamazsın. Aşağı düşürür takke düşer kel görünür :)

Bir sbs modu deneyene kadar 'nedir bu SBS fantezileri çok gereksiz' diyordum. Ciddi ergonomik oluyormuş.

Mechlife 105gr mış bakalım postacı amcalar bir kıyak yapar belki ;)

Son düzenleme:
Geri