Klonu çıksa da alsak diyorum, ama şu SB klonundan sonra Çin bileti alır mıyım acaba diyorum. ????Insider 2'yi diyorsanız evet tam bana göre hafif bir mod.
Malzeme bu, yap’cak bi’ şey yok! ???? Tren yavaşladı sanmıştım, ama çıkar galiba bir iki doğru düzgün parça daha.????Ama Anonymous 2'yi diyorsanız gravür işlemesi hariç beğenmedim, yırtık kotlar gibi her yeri delik deşik ????
2 gündür Vaporesso ile mail'leşiyoruz. SBS olayı adamların bayağı ilgisini çekti. Benden tam olarak nasıl bir şey istediğimi sordular. Ben de hem kendi istediğime göre hem de piyasadaki ihtiyaca göre olmak üzere oldukça detaylı bir cevap attım. Elimde taslak var mı diye sordular. Ben yok dedim tabi ama bir kaç çeşit mod fotoğrafları yolladım. Küçük ve hafiflik açısından Stratum Balance ilgilerini çekti. Dedim herkes hasta bu moda ???? İlgili depatmanımız çalışmalara çok yakında başlayacak dediler. Eğer yapımına karar verilirse sizin de düşüncelerinizi almak isteriz dediler. Dedim oha ne oluyor ya, sample mı yollayacaklar acabaDayanamadım Vaporesso'ya mail attım. Ne zamandır aklımdaydı zaten. Şöyle Swag 2 ve Gen mod görünümünde (robber-coating) ve dayanıklı bir plastik malzemeden, uygun ve hafif bir SBS mod yapın gari artık dedim. Tüm zamanların en iyi satanı olur, daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki dedim. Geri dönmezler tabi ama önemli olan fikri kafalarına yerleştirmek. Mal bu Vaporesso ya, gideyim geçeyim şunların başlarına, ilk icraatim Swag SbS mod ????
Ciddi misin gerçekten ????2 gündür Vaporesso ile mail'leşiyoruz. SBS olayı adamların bayağı ilgisini çekti. Benden tam olarak nasıl bir şey istediğimi sordular. Ben de hem kendi istediğime göre hem de piyasadaki ihtiyaca göre olmak üzere oldukça detaylı bir cevap attım. Elimde taslak var mı diye sordular. Ben yok dedim tabi ama bir kaç çeşit mod fotoğrafları yolladım. Küçük ve hafiflik açısından Stratum Balance ilgilerini çekti. Dedim herkes hasta bu moda ???? İlgili depatmanımız çalışmalara çok yakında başlayacak dediler. Eğer yapımına karar verilirse sizin de düşüncelerinizi almak isteriz dediler. Dedim oha ne oluyor ya, sample mı yollayacaklar acaba
Ciddiyim valla. Aynısını dedim zaten. Swag2'nin Sbs versiyonu olsun dedim. Ekranı alta alın, tc mod falan sallayın artık pek kullanan yok düz power mod yapın ki çip de küçük olur dolayısıyla mod da küçük olur dedim. 18350/18650 yapabilirseniz de olur dedim hatta. ama sakın 21700 falan yapmaya uğraşmayın dana gibi olur dedim. bir sonrakine yaparsınız eğer isterseniz dedim. hatta tüpler için de işleme yapın dedim. stok üründe olmasa bile işlemeli tüpler çıkarırsanız da ek gelir de olur işte dedim. rubber coating isteruk da dedim ama kolay soyulacak bir kaplama olmasın dedim. en önemlisi abs gibi dayanıklı bir plastik malzeme kullanın ki ne kadar hafif o kadar iyi dedim. yazdım da yazdım işte. İlgilerini çektim ama yaparlar mı bilmem. Zor ama eğer istediğimiz gibi hafif, küçük, şık ve güzel bir şey yaparlarsa şahane olur valla. Bir de bana yolluyorlarmış bak bakayım nasıl olmuş diye, o da gümrüğe takılırmış, hahaha dumur olurum ????Ciddi misin gerçekten ????
Benim tırt eskizi gönderseydin, ekranı alta alıp çok ta kurcalamayın, Swag 2 gibi olsun diyeydin ????
Artik SBTV de yetmiyor2 gündür Vaporesso ile mail'leşiyoruz. SBS olayı adamların bayağı ilgisini çekti. Benden tam olarak nasıl bir şey istediğimi sordular. Ben de hem kendi istediğime göre hem de piyasadaki ihtiyaca göre olmak üzere oldukça detaylı bir cevap attım. Elimde taslak var mı diye sordular. Ben yok dedim tabi ama bir kaç çeşit mod fotoğrafları yolladım. Küçük ve hafiflik açısından Stratum Balance ilgilerini çekti. Dedim herkes hasta bu moda ???? İlgili depatmanımız çalışmalara çok yakında başlayacak dediler. Eğer yapımına karar verilirse sizin de düşüncelerinizi almak isteriz dediler. Dedim oha ne oluyor ya, sample mı yollayacaklar acaba
Yüklen yüklen. Senin eskizi de at ???? Hatta hepimiz yüklenelim, sitesinden mail atalım, face'den yazalım, insta'dan yazalım, twit'ten yazalım. Milleti de gazlayalım bir anda noluyo ulen desinler ????Harika ????????
Ben de taciz edeyim. ????
Sedeliği çok güzel ama şu aromizeri örten sivri çıkıntı olmasa keşke.
Biraz kaba easy e göre ama elde kalitesini gösteriyor chip için aldım hocam birkaç ayar yapayım TC kullancamSedeliği çok güzel ama şu aromizeri örten sivri çıkıntı olmasa keşke.
çipi nedir?Biraz kaba easy e göre ama elde kalitesini gösteriyor chip için aldım hocam birkaç ayar yapayım TC kullancam