• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de duzelttim, alinlari da kaldiralim ????

aslinda ohm olcer, yani en meshuru coil father tab gibi aletler kullanim kolayligi saglar ama TC telleri ile uygun olmadigi icin almadim ben. Bu destegi veren herhangi bir mod ile yapiyorum kurulumlari.

Insider 2'yi diyorsanız evet tam bana göre hafif bir mod.
Klonu çıksa da alsak diyorum, ama şu SB klonundan sonra Çin bileti alır mıyım acaba diyorum. ????
Ama Anonymous 2'yi diyorsanız gravür işlemesi hariç beğenmedim, yırtık kotlar gibi her yeri delik deşik ????
Malzeme bu, yap’cak bi’ şey yok! ???? Tren yavaşladı sanmıştım, ama çıkar galiba bir iki doğru düzgün parça daha.????‍♂️

Sevo-70 cipte ufak bir atesleme gecikmesi hissettim ben. Cok onemsenir mi bilmem ama var bana gore.
Insider ilk versiyon ile aklimda kalana gore cok farklilik da goremedim.

Dayanamadım Vaporesso'ya mail attım. Ne zamandır aklımdaydı zaten. Şöyle Swag 2 ve Gen mod görünümünde (robber-coating) ve dayanıklı bir plastik malzemeden, uygun ve hafif bir SBS mod yapın gari artık dedim. Tüm zamanların en iyi satanı olur, daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki dedim. Geri dönmezler tabi ama önemli olan fikri kafalarına yerleştirmek. Mal bu Vaporesso ya, gideyim geçeyim şunların başlarına, ilk icraatim Swag SbS mod ????

Dayanamadım Vaporesso'ya mail attım. Ne zamandır aklımdaydı zaten. Şöyle Swag 2 ve Gen mod görünümünde (robber-coating) ve dayanıklı bir plastik malzemeden, uygun ve hafif bir SBS mod yapın gari artık dedim. Tüm zamanların en iyi satanı olur, daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki dedim. Geri dönmezler tabi ama önemli olan fikri kafalarına yerleştirmek. Mal bu Vaporesso ya, gideyim geçeyim şunların başlarına, ilk icraatim Swag SbS mod ????
2 gündür Vaporesso ile mail'leşiyoruz. SBS olayı adamların bayağı ilgisini çekti. Benden tam olarak nasıl bir şey istediğimi sordular. Ben de hem kendi istediğime göre hem de piyasadaki ihtiyaca göre olmak üzere oldukça detaylı bir cevap attım. Elimde taslak var mı diye sordular. Ben yok dedim tabi ama bir kaç çeşit mod fotoğrafları yolladım. Küçük ve hafiflik açısından Stratum Balance ilgilerini çekti. Dedim herkes hasta bu moda ???? İlgili depatmanımız çalışmalara çok yakında başlayacak dediler. Eğer yapımına karar verilirse sizin de düşüncelerinizi almak isteriz dediler. Dedim oha ne oluyor ya, sample mı yollayacaklar acaba :love::love:

Eleaf iStick Pico 2

1611413479882.png
Boyutlar: 71 x 59 x 27,5 mm (108,5 / 110,5 x 59 x 27,5 mm komple set)
Ağırlık: 190 g (komple set)
Gövde malzemesi: çinko alaşım
Güç kaynağı: 1 x 18650
Çıkış gücü: 1 - 75W
Voltaj aralığı: 0,5 - 8,5V
Çalışma modu: VW, Smart
Desteklenen direnç: 0,05 - 3,5Ω
Koruma:düşük / yüksek direnç, aşırı ısınmaya karşı, kısa devreye karşı, ters polariteye karşı, aşırı şarj / aşırı deşarja karşı
Konektör tipi: çelik 510, pim altın kaplama, yaylı
Ekran / diyagonal: tek renkli
Mikro-USB portu / şarj: Tip-C , şarj akımı 2A

1611413518734.png1611413526988.png

1611413538066.png1611413543699.png
1611413560538.png

Ucuz kanguru bulamayınca ben alır pico....

2 gündür Vaporesso ile mail'leşiyoruz. SBS olayı adamların bayağı ilgisini çekti. Benden tam olarak nasıl bir şey istediğimi sordular. Ben de hem kendi istediğime göre hem de piyasadaki ihtiyaca göre olmak üzere oldukça detaylı bir cevap attım. Elimde taslak var mı diye sordular. Ben yok dedim tabi ama bir kaç çeşit mod fotoğrafları yolladım. Küçük ve hafiflik açısından Stratum Balance ilgilerini çekti. Dedim herkes hasta bu moda ???? İlgili depatmanımız çalışmalara çok yakında başlayacak dediler. Eğer yapımına karar verilirse sizin de düşüncelerinizi almak isteriz dediler. Dedim oha ne oluyor ya, sample mı yollayacaklar acaba :love::love:
Ciddi misin gerçekten ????
Benim tırt eskizi gönderseydin, ekranı alta alıp çok ta kurcalamayın, Swag 2 gibi olsun diyeydin ????

Ciddi misin gerçekten ????
Benim tırt eskizi gönderseydin, ekranı alta alıp çok ta kurcalamayın, Swag 2 gibi olsun diyeydin ????
Ciddiyim valla. Aynısını dedim zaten. Swag2'nin Sbs versiyonu olsun dedim. Ekranı alta alın, tc mod falan sallayın artık pek kullanan yok düz power mod yapın ki çip de küçük olur dolayısıyla mod da küçük olur dedim. 18350/18650 yapabilirseniz de olur dedim hatta. ama sakın 21700 falan yapmaya uğraşmayın dana gibi olur dedim. bir sonrakine yaparsınız eğer isterseniz dedim. hatta tüpler için de işleme yapın dedim. stok üründe olmasa bile işlemeli tüpler çıkarırsanız da ek gelir de olur işte dedim. rubber coating isteruk da dedim ama kolay soyulacak bir kaplama olmasın dedim. en önemlisi abs gibi dayanıklı bir plastik malzeme kullanın ki ne kadar hafif o kadar iyi dedim. yazdım da yazdım işte. İlgilerini çektim ama yaparlar mı bilmem. Zor ama eğer istediğimiz gibi hafif, küçük, şık ve güzel bir şey yaparlarsa şahane olur valla. Bir de bana yolluyorlarmış bak bakayım nasıl olmuş diye, o da gümrüğe takılırmış, hahaha dumur olurum ????

Artik SBTV de yetmiyor
Yurtdışına saliyonuz ???? i
Korkulur sizden @murcix ????????????

CzZeYF.jpg

Geri