KeaSH07
Council
Mesh olur,aslında mesh için üretilen bir atomizerCehaletimi mazur görün, Vaponaute'nin Le Magister klonu var elimde, yapısal olarak bu mesh atomizerlere benzettim. Mesh ile sarım yapmak mümkündür denemek için?
Mesh olur,aslında mesh için üretilen bir atomizerCehaletimi mazur görün, Vaponaute'nin Le Magister klonu var elimde, yapısal olarak bu mesh atomizerlere benzettim. Mesh ile sarım yapmak mümkündür denemek için?
Cehaletimi mazur görün, Vaponaute'nin Le Magister klonu var elimde, yapısal olarak bu mesh atomizerlere benzettim. Mesh ile sarım yapmak mümkündür denemek için?
Valla ben bebelerden fırsat bulupta elimde satmaya kiyamadigim LeZephyr bir şans daha veremedim henüz.
In'ax çok yakışıklı duruyor. Güzel bir mekanik üstünde E Class havası verecek gibi.
Le magister vaponaute un ilk mes atomizerlerinden biri, keyifli bir kullanimi var. Elbette mesh ile sarim yapabilirsin
@Denklem2a hocam selam yeniden, evet bende bunu bekliyorum.. o ultem parçayı görünce hemen aklıma Le Zephyr geldi tabi.. Le zephyr demişken dayanamayıp aldım bir tane, Fransa dan yola çıktı, bana doğru geliyor ( ikinci el ama çok temiz buldum ) başını şişiricem yine benden kurtuluş yokNe ettiniz mesh'ciler
Yeni bir In'ax geliyor V5
Guzel parca ama biraz tuzlu sanki
Tuzlu tuzlu da, esas sen nerelerdesin yahu? Sessiz sessiz buharlıyorsun ????