En sondan basilyiorm
Regen gercekten ovguyu hak ediyor, Integra da gayet guzel bir parca, baska bir yerde daha yazdim biliyorum ama olur da yakalarsan kacirma.
Rope tellerde 1 ohm benim de cok aradigim ve severek kullandigim bir ohmaj, simdi sana bu konudaki en buyuk sirri yaziyorum
Rope tellerde 1 ohm verecek ve / ve ya bu ohmaja yaklasacak tellerin listesini yaziyorum; Tellerin hepsi Karlson un telleri
Yuri 4x10x0.05: Flat tel cok kolay kullanimi ve cok iyi bir aromasi var, 3 turda 0.8 ohm, 4 turda 1 ohmun ustunde olur
Agent007 HR 4x8x0.06: Flat tel kullanimi Yuri den daha kolay daha cok meyveli likitlerde basarili 4 turda 1 ohm civarinda olur 0.9 gibi
Basilisk XL 4x10x0.05: Yuvarlak tel; bunda 3 turda 0.8 ohm yakalarsin sarmasi da kullanmasi da cok zevkli bir teldir ve bu gune kadar kullandigim rope'lar arasinda en serin buhari veren de yine basilisk XL oldu, severek kullaniyorum ve cok kullaniyorum
Basilisk LR 4x8x0.06: Yuvarlak teldir XL kadar iyidir buhari biraz daha sicak ama ayni zamanda daha yogundur. Ohmu bir gidim daha dusuktur ama bu da iyi bir teldir.
Yukarida iki yuvarlak ikide flat 4 rope var olurda siparis verecek olursan bunlardan ya denemek icin esantiyon iste ya da bana bu konuda guveniyorsan en az birer metre direk siparis ver. Karlson esantiyon gondermeyi sever, istersen hayir demez gonderir, gonderdigi her esantiyon parca ile rahat rahat iki atomizer sararsin ama bu tellerin en azindan ikisini denedikten sonra yuklu bir siparis verecegine eminim. 4 tel bana cok sayiyi azaltalim dersen Basilisk XL ve Yuri yi oneririm ama unutma digerleri de cok basarili teller
Bu onemli bir konu, 3cake kolay bir mesh degil, beslemesi cok iyi ama teli onun ustune sarip duzgun calistirmak tam bir sorun cok fazla hotspot oluyor, bu nedenle 3cake iceriye 3prop da disariya gelecek sekilde sarmani oneririm, konu icinde nasil yaptigimi anlatmistim, sorun olursa yazarsin, anlatirim.
Son olarak yuksek watt meselesine de degineyim soru isareti kalmasin. Bu tellerin hic biri yuksek vatlarda performans versinler diye yapimiyor, tam aksine dusuk watta diger tellere gore daha performansli calissinlar diye yapiliyor bu onemli konulardan biri, bir digeri de yuksek sicakliklarda teller bir birine yapisir ve hem buhar performansi hem de aroma performansi duser, ben telleri isitirken mutlaka yanimda su bulundururum isitip ustune iki damla su damlatip tekrar isitirim buylece teller cok suksek sicakliga cikmadan hotspotlardan kurtulmaya calisirim.