Bu guzellik herkese gore degil aga ?
Konu: Sat22
Sat22 kendine has bir atomizer, Regen ve benzerleri gibi central mesh degil ama beni cileden cikartan tarafi o da degil, 2,5mm capindaki mesh yuvasi
Arkadas 3mm yapaydiniz sunu ne olurdu? 2,5mm mesh yuvasi olan atomizerlerde uygun mesh ve likit tasima kapasitesini tutturmak gercekten iskence, seri cekimlerde besleme yeterli gelmez, 2,5mm capa saracak uygun tel bulunmaz, kisacasi hep dert! Ama duzgun yapildiginda meretin bir guzel mtl icimi varki her seye bedel, cektiginiz onca sikintiyi aninda unuturur.
Hazilik icin iki parca 26x20mm mesh lazim, yukaridaki resimde 27x20mm olarak kesilmis bir parca var ama sonradan meshin ustunden 1-2mm kadar kestim yani iki parca 26x20mm 3props mesh isimini gorecektir.
Her zamanki gibi mesleri hafifce yakin, birini bir aksin ustune digerinide kendi ustune sarip ardindan ici bos kalan mesin icine yerlestirin, burada ust uste sarmak da isinizi gorecektir, meshi cok ezmemeye gayret gosterin.
Hidrojen peroksit (sanirim H2o2 olmali
) icine atip bekletin. yeterince uzun beklemesi cok onemli aksi taktirde isinizi zora sokarsiniz, hotstop olur ya cok ugrasirsiniz ya da "mesh mi, yok ya bana gore degil bu" dersiniz, ama "yapamadim arkadas elimden gelmedi" demezsiniz
Teli ozenle sarip verin ceryanin gozune, unutmayin cok dusuk watt ile baslayin yukaridaki resimde gorunen sadece 11 watt, bu teller cok ince yuksek watt degerlerinde cok cabuk deforme olur hatta koparlar.
Son olarakta likidi ekleyip kendiniz canavar gibi buhar ve aromanin kollarina birakin.
Zor, biliyorum , bu atomizer ayrica mesakkatli daha cok ugras istiyor ama ancak deneyerek dogru yol bulunur.
Keske ben mesh sarmaya basladigimda her turlu sorunda kapisini calabilecegim biri olsaydi!
Iyi forumlar millet.