Bu mesh yerine celik besleme fitili kullanilamaz mi? Var midir oyle tembel isi
benim de aklıma geldi ama denemedim hiç karlson'un bu amaçla yaptığı kalın rope'lar var, onlardan alacağım ilk fırsatta.Bu mesh yerine celik besleme fitili kullanilamaz mi? Var midir oyle tembel isi
Valla karlson a en çok para kazandıran galiba biziz hocam, ne dersin ? ????????????benim de aklıma geldi ama denemedim hiç karlson'un bu amaçla yaptığı kalın rope'lar var, onlardan alacağım ilk fırsatta.
valla en son benden türkçe öğrenmek için kitap önerisi istemiştiValla karlson a en çok para kazandıran galiba biziz hocam, ne dersin ? ????????????
Düzgün bir sarım çok uzun süre kullanılabilir hocam benim son sardığım meshin üstünden 1.5 ay geçmiştir, hala kullanılıyor.benim bu sistemde bir de yogusan likitin direkt tanka sizmasi yada mesh uzerine yapisip habire bunun buharlasmasi endisem var.
konuya hic hakim degilim ama bir sarimin 6 ay kullanildigi gibi birsey kalmis aklimda.
likit degisimi falan nasil oluyor, mesh sokulup yikaniyor mu ?
cok pratik gelmiyor bana bu sistem. aroma yonunden olumlu bir gelisme sagladigini dusunuyorum ama bogaz vurumu yada diger parametrelerde davranisi nedir fikrim yok.
Le zephyr i anımsattı bana ama fiyatı da gözümü acıttı ????
???? Yüksek biraz fiyatı bence de. ????Le zephyr i anımsattı bana ama fiyatı da gözümü acıttı ????
Artık bu atomizerde aroma vermezse hiç bir atomizer aroma veremez, bu aletten aroma alamıyorum diyenin reseptörleri sorunludur diye çok kesin konuşuyorum ve dört gözle klonunu bekliyorum
Deme öyle deme, bir de Genesis denizinde yüzdürmeyin beni ????bu aletten aroma alamıyorum diyenin reseptörleri sorunludur