Kanthal
Council
Fındığı ne kadar sıkıyorsunuz hocam?Buralar ne durumda millet??
Assagidaki In'ax V5
Mesh olarak 3props 35x19 ve 3cake 25x19mm kullandim 3cake meshin altta kalan kismi ilk resimdeki gibi kesildi boylece altta yukaruya gire daha fazla bosluk olur ve besleme daha verimli olur
Tel olarak Karlson un en kalinlarindan biri Miska votka balalayka diye adlandirdigi bir rope cok kalin ve nazli yeni baslayanlar uzak dursun
0.33 ohm, 17w oldukca guzel bir buhari var sicak degil ama nefis bir aromasi var
Ekli dosyayı görüntüle 55106Ekli dosyayı görüntüle 55107Ekli dosyayı görüntüle 55108Ekli dosyayı görüntüle 55109Ekli dosyayı görüntüle 55110Ekli dosyayı görüntüle 55111
post izolatörü duruyor mu? onu çıkartıp daraltıcı ile kullanınca çok daha iyi verim almıştım ben.Buralar ne durumda millet??
Assagidaki In'ax V5
Mesh olarak 3props 35x19 ve 3cake 25x19mm kullandim 3cake meshin altta kalan kismi ilk resimdeki gibi kesildi boylece altta yukaruya gire daha fazla bosluk olur ve besleme daha verimli olur
Tel olarak Karlson un en kalinlarindan biri Miska votka balalayka diye adlandirdigi bir rope cok kalin ve nazli yeni baslayanlar uzak dursun
0.33 ohm, 17w oldukca guzel bir buhari var sicak degil ama nefis bir aromasi var
Ekli dosyayı görüntüle 55106Ekli dosyayı görüntüle 55107Ekli dosyayı görüntüle 55108Ekli dosyayı görüntüle 55109Ekli dosyayı görüntüle 55110Ekli dosyayı görüntüle 55111
Pamuk çalışmış. ???? Atomizer arşivde bulunsun diye eklemiş olayım. Mesh haliyle, YouTube’de, Japonca bir video mevcut.
Maalesef olmadı. Forumlarda rastlandıkça ekliyorum buraya; ilginç işler yapıyorlar.bu kadar heves var, girişimin oldu mu yeni çıkan her ürünü paylaşıyorsun üstadım
İpv U710 mo
Onu mu alıntılamışım cepten yapınca yanlışlık olmuş. ????Hocam ipv u710(yi-hi chip) mod çok pahallı değil,kıytırık sbs(mixx,paramour,vb) modlarlarla aynı fiyata geliyor yukarda saydığım modlardan kat kat üstün,getiran olsada alsak.☺
Ekli dosyayı görüntüle 59307