Hocam Major cam sevmiyor. Ben bu atonun dilini çözdüm sanırım. Haftada bir cam kırılıyor. Düşme zorlama bile olmadan hem de. Galiba bir ultem tank gerekiyor. [emoji4]@azash ve @comandante dostlarımın sayesinde majör atom siyah camlarla şenlenmişti. Kimin gözü kaldıysa artık ikiside kırıldı[emoji22]kimin gözü kaldıysa tüüüü sana
Valla siyah camları @azash ve @comandante dostlarım hediye etmişti.Hocam Major cam sevmiyor. Ben bu atonun dilini çözdüm sanırım. Haftada bir cam kırılıyor. Düşme zorlama bile olmadan hem de. Galiba bir ultem tank gerekiyor. [emoji4]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar uyarmı ki?bu policarbon tanklardan uydurmayı düşünüyorum
bayağı bi inceledim. bu şekliyle uymuyor tabiki. azcık asçaz kesçez altından üstünden. uydurucaz ???? ???? ???? olursa 5 lisinden sipariş geçeceğimBunlar uyarmı ki?
Haber verde bende sipariş vereyim bea????bundan sipariş geçtim. yola çıkmış geliyor. geldiğinde yapıp haber veririm
bi gelsin kesip deneyeyim. olursa ortak alır isteyene yapıp tanesini 50TL en satarız ???? ???? ????Haber verde bende sipariş vereyim bea????
Hahahha????????????????bi gelsin kesip deneyeyim. olursa ortak alır isteyene yapıp tanesini 50TL en satarız ???? ???? ????
o iş bende sen paradan haber ver ???? ???? ????O değilde fattech'den nasıl gelecek bunlar bea. Paypal istiyor hem bizim ülkeye yollamıyor????
biraz el becerisi ile ortaya güzel şeyler çıkabiliyorHocam Major cam sevmiyor. Ben bu atonun dilini çözdüm sanırım. Haftada bir cam kırılıyor. Düşme zorlama bile olmadan hem de. Galiba bir ultem tank gerekiyor. [emoji4]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abe komutanım ganiler bende????????o iş bende sen paradan haber ver ???? ???? ????
Majör v2 nin cam ölçüleri neydi acaba.
La hangi konuya girsek, yaptığımız çorba likitler gibi konularıda çorba ediyoruz ha????
Link alayım bea????Alt üst 15mm, kolay kullanımı var ve cam stres altında değil.
Bende bir cam kırdım ama drop kitle 16mm takıp çok uzun süre beklettigim için epey yapışmıştı. Az biraz uğraştım çıkmayınca dayanamadım ve kırdım ????
Ekli dosyayı görüntüle 47968
22*30mm @qersnc