• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Heyecan Başlıyor

Beyler, bayanlar, dün mevzuyu bizzat gördüm, denedim, Uzi ciddi bir üretici, en önemlisi kullanıcı, bu cihazda kendisine olan güven ve sevginin karşılığını bana göre bir kez daha göstermiş.

Çıkış tarihi ise maalesef çok yakın değil. 2021 ilk ayları olarak planlama yapıyorlar, ancak sürpriz olur, erkene çekilir yine üreticinin takdiridir.

Güzel olmuş güzel...

Beyler, bayanlar, dün mevzuyu bizzat gördüm, denedim, Uzi ciddi bir üretici, en önemlisi kullanıcı, bu cihazda kendisine olan güven ve sevginin karşılığını bana göre bir kez daha göstermiş.

Çıkış tarihi ise maalesef çok yakın değil. 2021 ilk ayları olarak planlama yapıyorlar, ancak sürpriz olur, erkene çekilir yine üreticinin takdiridir.

Güzel olmuş güzel...

bana bi müjden yok mu üstat. bana ne minörden. senin bildirimin gelince bi heyecanla açtım, hayallerim yeryeksan :(

???? ????

ekleme de yapayım. @Uzi Mods geç olsun ama güzel olsun üstat :) kontrol, kontrol, kontrol ;)

Yurtdışı piyasası için de biraz uygun olur bence geç olması: şu aralar biraz hareketli market. Bir de tpd3’ün ve bazı ülkelerin kendi değişiklikleri gündemde olacak önümüzdeki sene. Ne, nasıl etkilenecek bakılsa fena olmaz —gibi.

Şimdiden başarılar, uzi mods’a.:)

5 yıllık esigara kullanıcısıyım. Major v2 alana kadar bir onu bir bunu deneyerek envai çeşit ato kullandım. Her ato başka heyecanlandırırdı beni. Evde bir dolu ato var. Fakat major'ü edindigimden beri onlara elimi sürmedim. Açıkçası yeni ato heyecanı da yaşamıyordum bir süredir. Çünkü Major'ü elimden düşürmüyorum. Ve yeni ato edinmiyorum. Fakat bu yeni majör'ü duyduğum günden beri heyecanlanmaya başladım. Dört gözle bekliyorum. Beklemek bile çok güzel...

@stingray hocamı tekrar etmiş gibi olacağım. Elimde Majör V2 dışında bir kaç atomizer daha var, fakat çok ender kullanıyorum onları. Major, her yönüyle yeterli geliyor. Yeni çıkan-çıkacak olan atomizerler de meraklandırmıyor artık. Bekleyip görelim.

Geri